Van Breestraat 85 2, Amsterdam foto-1
Amsterdam

Van Breestraat 85 2

€ 1.160.000 k.k.
Verkocht
Van Breestraat 85 2, Amsterdam foto-0
Van Breestraat 85 2, Amsterdam foto-1
Van Breestraat 85 2, Amsterdam foto-2
Van Breestraat 85 2, Amsterdam foto-3
Van Breestraat 85 2, Amsterdam foto-4
Van Breestraat 85 2, Amsterdam foto-5
Van Breestraat 85 2, Amsterdam foto-6
Van Breestraat 85 2, Amsterdam foto-7
Van Breestraat 85 2, Amsterdam foto-8
Van Breestraat 85 2, Amsterdam foto-9
Van Breestraat 85 2, Amsterdam foto-10
Van Breestraat 85 2, Amsterdam foto-11
Van Breestraat 85 2, Amsterdam foto-12
Van Breestraat 85 2, Amsterdam foto-13
Van Breestraat 85 2, Amsterdam foto-14
Van Breestraat 85 2, Amsterdam foto-15
Van Breestraat 85 2, Amsterdam foto-16
Van Breestraat 85 2, Amsterdam foto-17
Van Breestraat 85 2, Amsterdam foto-18
Van Breestraat 85 2, Amsterdam foto-19
Van Breestraat 85 2, Amsterdam foto-20
Van Breestraat 85 2, Amsterdam foto-21
Van Breestraat 85 2, Amsterdam foto-22
Van Breestraat 85 2, Amsterdam foto-23
Van Breestraat 85 2, Amsterdam foto-24
Van Breestraat 85 2, Amsterdam foto-25
Van Breestraat 85 2, Amsterdam foto-26
Van Breestraat 85 2, Amsterdam foto-27
Van Breestraat 85 2, Amsterdam foto-28
Van Breestraat 85 2, Amsterdam foto-29
Van Breestraat 85 2, Amsterdam foto-30
Van Breestraat 85 2, Amsterdam foto-31
Van Breestraat 85 2, Amsterdam foto-32
Van Breestraat 85 2, Amsterdam foto-33
Van Breestraat 85 2, Amsterdam foto-34
Van Breestraat 85 2, Amsterdam foto-35
Van Breestraat 85 2, Amsterdam foto-36
Verkocht
Van Breestraat 85 2, Amsterdam foto-2
Van Breestraat 85 2, Amsterdam foto-3
+37
Aantal kamers
6
Woonoppervlakte
139 m²
Inhoud
501 m³
Van Breestraat 85 2 is succesvol verkocht door Carla van den Brink Makelaars

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken

Omschrijving

*****English translation below*****

Volledig naar eigen smaak te renoveren licht bovenhuis van 139 m2 met dakterras van 58 m2 gelegen in de geliefde Van Breestraat in Amsterdam Zuid, om de hoek van de bekende Cornelis Schuytstraat. Dit prachtig authentieke bovenhuis is verdeeld over een eigen opgang, tweede verdieping, derde verdieping en dakterras en kan voorzien worden van 4 slaapkamers. De sfeervolle woonkamer en suite is in zijn originele staat en biedt een mogelijkheid tot het creëren van een eetruimte met open keuken en woonkamer. Vanuit de eetruimte heeft de woning openslaande deuren naar het balkon op het Zuiden met uitzonderlijk uitzicht op de Obrechtkerk. Aan de voorzijde van het pand bevindt zich ook een balkon met zicht over de charmante Van Breestraat. De woning is compleet naar eigen smaak en wens in te richten in combinatie met de authentieke details van de stijlplafonds, schouwen en originele en suite. Bij de woonverdieping is het mogelijk de zijkamers bij de woonruimte te betrekken waardoor er een nieuwe brede indeling ontstaat. Door de plafondhoogte van 3 meter hoog in combinatie met de ligging en grote raampartijen is er zeer veel lichtinval en hangt er een gemoedelijke sfeer. Daarbij geeft het zicht op de Obrechtkerk veel privacy en een bijzonder aanzicht. Het appartement is gelegen op eigen grond.

Indeling:
De woning is gelegen op de tweede en derde verdieping met dakterras en eigen opgang en kent de volgende indeling:
Tweede etage:
De eigen entree brengt u naar de tweede etage waar de hal zich bevindt met separaat toilet en toegang tot alle vertrekken. Momenteel is de keuken aan de achterzijde van het pand gesitueerd. Zowel de voor- als achterzijde van deze verdieping is voorzien van balkon waarvan het balkon aan de achterzijde over de volledige breedte van het pand. Middels een fraaie en suite wordt de woonkamer gescheiden van de eetkamer aan de achterzijde.

Derde etage
Overloop: Ruime slaapkamer met werkruimte aan de voorzijde voorzien van driedubbele raampartij met fraai uitzicht over de mooie panden van de Van Breestraat. Deze ruime slaapkamer/zitkamer is in te delen in twee slaapkamers met een ruime badkamer in het midden van de verdieping. Aan beide zijdes van het pand kunnen dan nog 2 slaapkamers of werkkamers worden gesitueerd. Aan de achterzijde vindt de badkamer zich momenteel in de zijkamer. Vanuit deze verdieping bevindt zich de trap die lijdt naar het fantastische dakterras. Op dit dakterras heeft u zicht over de Obrechtkerk, Amsterdam Zuid en het Rijksmuseum, daarnaast heeft u hier de hele dag zon.

LOCATIE:
Dit statige pand is gelegen in een van de meest geliefde straten in Amsterdam Zuid, op loopafstand van het Concertgebouw en om de hoek van de befaamde Cornelis Schuytstraat met zijn vele speciaalzaken, boetiekjes en terrasjes. Hier zijn bekende adressen gevestigd zoals brasserie (en slagerij) van Dam en brasserie Joffers, restaurant/cafe Verhulst, bloemsierkunst Menno Kroon, Babassu en de groente- en fruitwinkel van Tom Ensink.
Alle dagelijkse boodschappen kunnen letterlijk om de hoek worden gedaan.
In de directe omgeving zijn ook een aantal goede (internationale) scholen te vinden. De luxueuze winkelstraten P.C. Hooftstraat en de van Baerlestraat zijn op een steenworp afstand te vinden.
Door de ligging nabij het Museumplein, de grote verscheidenheid aan restaurants en de vele winkels en speciaalzaken en het dorpse gevoel is de van Breestraat een zeer aantrekkelijke locatie in Oud Zuid om te wonen.
Voor ontspanning is het Vondelpark op enkele minuten loopafstand te bereiken, en iedere zaterdag is er de Zuidermarkt met heerlijke verse biologische producten, op het Zuidermarktplein, een straat verderop in de Jacob Obrechtstraat.

BEREIKBAARHEID EN PARKEREN
De woning is per auto goed bereikbaar vanaf de Ringweg A-10 (afslag S108 & S109). Openbaar vervoer is dichtbij met meerdere tram- en busverbindingen (ook rechtstreeks naar Schiphol).
Daarnaast is het financiële district aan de Zuidas zeer snel te bereiken.
Parkeren door middel van een vergunningensysteem in de wijk. Op de openbare weg is het betaald parkeren (website Amsterdam.nl).

VERENING VAN EIGENAARS:
De vereniging van eigenaren Van Breestraat 85 bestaat uit twee leden en is in eigen beheer.

BIJZONDERHEDEN:
- Zeer charmante en bijzondere bovenwoning in de geliefde en groene Van Breestraat.
- Volledig te vernieuwen en in te delen naar eigen smaak.
- Conform NEN2580 bedraagt de woonoppervlakte 138,70 m2.
- Het heerlijke zonneterras op het noordwesten heeft een totale oppervlakte van 57,4 m2.
- Het appartement is gelegen in een complex dat in 1900 is gebouwd.
- Gelegen op eigen grond.
- In de koopakte (Model Ring Amsterdam) zal een niet-bewoningclausule, ouderdoms-clausule en asbestclausule worden opgenomen.
- De projectnotaris is Lubbers en Dijk
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor.


OPLEVERING
De oplevering kan spoedig plaatsvinden.

*****English translation*****

Bright apartment of 139 m2 to be renovated completely to your own taste with a roof terrace of 58 m2 located in the popular Van Breestraat in Amsterdam South, around the corner from the well-known Cornelis Schuytstraat. This beautiful authentic apartment is divided over a private entrance, second floor, third floor and roof terrace. With a new layout the apartment could be equiped with 4 bedrooms. The living room en suite is in its original condition and offers the possibility to create a dining area with open kitchen and living room. From the dining room, the house has French doors to the south-facing balcony with an exceptional view of the Obrecht Church. At the front of the building there is a balcony with a view over the charming Van Breestraat. The house can be finished completely to your own taste, in combination with the authentic details of the ceilings, fireplaces and original en suite. On the living floor it is possible to involve the side rooms in the living space, creating a new broad layout. Due to the ceiling height of 3 meters in combination with the location and large windows, there is a lot of light and a pleasant atmosphere. The view of the Obrechtkerk gives a lot of privacy and a special view. The apartment is located on private land.

Layout:

The house is located on the second and third floor with roof terrace and private entrance and has the following layout:

Second floor:
The private entrance takes you to the second floor where the hall is located with a separate toilet and access to all rooms. The kitchen is currently located at the rear of the building. Both the front and rear on this floor have balconies, the balcony at the rear is over the full width of the building. The living room is separated from the dining room at the rear by means of a beautiful en suite.

Third floor:
Landing: Spacious bedroom with workspace at the front with triple windows with a beautiful view over the beautiful buildings of the Van Breestraat. This spacious bedroom/sitting room can be divided into two bedrooms with a spacious bathroom in the middle of the floor. On both sides of the building, 2 more bedrooms or offices can be located. At the rear, the bathroom is currently located in the side room. From this floor the staircase leads you to the fantastic roof terrace. From this roof terrace you have a view over the Obrechtkerk, Amsterdam South and the Rijksmuseum, in addition you have sun all day long.

LOCATION:
This stately building is located in one of the most popular streets in Amsterdam South, within walking distance of the Concertgebouw and around the corner from the famous Cornelis Schuytstraat with its many specialty shops, boutiques and terraces. Famous addresses are located here, such as brasserie (and butcher's shop) van Dam and brasserie Joffers, restaurant/cafe Verhulst, floristry Menno Kroon, Babassu and Tom Ensink's fruit and vegetable shop.
All daily shopping can be done literally around the corner.
There are also a number of good (international) schools in the immediate vicinity. The luxurious shopping streets P.C. Hooftstraat and Van Baerlestraat are nearby as well.
Due to its location near the Museumplein, the wide variety of restaurants, the many shops, specialty stores and the village feeling makes the van Breestraat a very attractive location in Oud Zuid to live.
For relaxation, the Vondelpark is a few minutes' walk away, and every Saturday there is the Zuidermarkt with delicious fresh organic products, on the Zuidermarktplein, around the corner in the Jacob Obrechtstraat.

ACCESSIBILITY AND PARKING
The house is easily accessible by car from the A-10 ring road (exit S108 & S109). Public transport is close by with several tram and bus connections (also directly to Schiphol).
In addition, the financial district on the Zuidas can be reached very quickly.
Parking through a permit system in the district. Paid parking is available on public roads (website Amsterdam.nl).

OWNERS ASSOCIATION:
The association of owners Van Breestraat 85 consists of two members and is self-managed.

PARTICULARITIES:
- Very charming and special upstairs apartment in the popular and green Van Breestraat.
- Completely renew and arrange according to your own taste.
- In accordance with NEN2580, the living area is 138.70 m2.
- The lovely sun terrace on the northwest has a total area of ??57.4 m2.
- The apartment is located in a complex that was built in 1900.
- Located on private land.
- A non-occupancy clause, old age clause and asbestos clause will be included in the purchase deed (Model Ring Amsterdam).
- The project notary is Lubbers and Dijk
- The seller reserves the right to award.


DELIVERY
Delivery can take place soon.
Meer lezen
Minder lezen
Pieter Joep van den Brink
Uw qualis-makelaar
Pieter Joep van den Brink
Carla van den Brink Makelaars
De Lairessestraat 123
1075 HH Amsterdam
020-671 72 72
Contact met de makelaar
Van Breestraat 85 2, Amsterdam foto-1
Van Breestraat 85 2 is succesvol verkocht door Carla van den Brink Makelaars

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken