Tweede Laurierdwarsstraat 56, Amsterdam foto-1
Amsterdam

Tweede Laurierdwarsstraat 56

€ 1.195.000 k.k.
Tweede Laurierdwarsstraat 56, Amsterdam foto-0
Tweede Laurierdwarsstraat 56, Amsterdam foto-1
Tweede Laurierdwarsstraat 56, Amsterdam foto-2
Tweede Laurierdwarsstraat 56, Amsterdam foto-3
Tweede Laurierdwarsstraat 56, Amsterdam foto-4
Tweede Laurierdwarsstraat 56, Amsterdam foto-5
Tweede Laurierdwarsstraat 56, Amsterdam foto-6
Tweede Laurierdwarsstraat 56, Amsterdam foto-7
Tweede Laurierdwarsstraat 56, Amsterdam foto-8
Tweede Laurierdwarsstraat 56, Amsterdam foto-9
Tweede Laurierdwarsstraat 56, Amsterdam foto-10
Tweede Laurierdwarsstraat 56, Amsterdam foto-11
Tweede Laurierdwarsstraat 56, Amsterdam foto-12
Tweede Laurierdwarsstraat 56, Amsterdam foto-13
Tweede Laurierdwarsstraat 56, Amsterdam foto-14
Tweede Laurierdwarsstraat 56, Amsterdam foto-15
Tweede Laurierdwarsstraat 56, Amsterdam foto-16
Tweede Laurierdwarsstraat 56, Amsterdam foto-17
Tweede Laurierdwarsstraat 56, Amsterdam foto-18
Tweede Laurierdwarsstraat 56, Amsterdam foto-19
Tweede Laurierdwarsstraat 56, Amsterdam foto-20
Tweede Laurierdwarsstraat 56, Amsterdam foto-21
Tweede Laurierdwarsstraat 56, Amsterdam foto-22
Tweede Laurierdwarsstraat 56, Amsterdam foto-23
Tweede Laurierdwarsstraat 56, Amsterdam foto-24
Tweede Laurierdwarsstraat 56, Amsterdam foto-25
Tweede Laurierdwarsstraat 56, Amsterdam foto-26
Tweede Laurierdwarsstraat 56, Amsterdam foto-27
Tweede Laurierdwarsstraat 56, Amsterdam foto-28
Tweede Laurierdwarsstraat 56, Amsterdam foto-29
Tweede Laurierdwarsstraat 56, Amsterdam foto-30
Tweede Laurierdwarsstraat 56, Amsterdam foto-31
Tweede Laurierdwarsstraat 56, Amsterdam foto-32
Tweede Laurierdwarsstraat 56, Amsterdam foto-33
Tweede Laurierdwarsstraat 56, Amsterdam foto-34
Tweede Laurierdwarsstraat 56, Amsterdam foto-35
Tweede Laurierdwarsstraat 56, Amsterdam foto-36
Tweede Laurierdwarsstraat 56, Amsterdam foto-37
Tweede Laurierdwarsstraat 56, Amsterdam foto-38
Tweede Laurierdwarsstraat 56, Amsterdam foto-39
Tweede Laurierdwarsstraat 56, Amsterdam foto-40
Tweede Laurierdwarsstraat 56, Amsterdam foto-41
Tweede Laurierdwarsstraat 56, Amsterdam foto-2
Tweede Laurierdwarsstraat 56, Amsterdam foto-3
+42
Perceeloppervlakte
49 m²
Woonoppervlakte
141 m²
Inhoud
479 m³

Omschrijving

Uniek speels ingedeeld Herenhuis van 141m2 met privé dakterras gelegen in rustige Tweede Laurierstraat in de geliefde Jordaan. Een ware eye-cather tussen alle historische gevels, zo is de Tweede Laurierdwarsstraat 56 het beste te beschrijven. Het pand is gebouwd in 1995 en verdeeld over 4-woonlagen. Snel meer zien? Kom binnen.

Omgeving
De Tweede Laurierdwarsstraat ligt midden in de gezellige Jordaan, tussen de Lauriergracht en Laurierstraat en om de hoek bij de Negen Straatjes. De buurt staat bekend om de leuke winkeltjes, kleinschalige horeca en lokale voorzieningen. Van biologische supermarkt tot hippe koffiebar en culturele voorzieningen, alles is op steenworp afstand te vinden. Op de hoek van de Eerste Looiersdwarsstraat en de Looiersgracht zit bijvoorbeeld het gezellige café Festina Lente en boodschappen kun je doen bij de Albert Heijn op de Elandsgracht. Daarnaast is het Vondelpark op loopafstand. Met recht dus één van de meest geliefde locaties om te wonen.
Ook is dit deel van de stad goed bereikbaar met het openbaar vervoer, zoals bijvoorbeeld met tramlijnen 5, 7, 17 en 19 naar onder andere het Centraal Station en Station Zuid. Met de auto bereik je in 10 minuten de ringweg A10 met verbindingen naar de A2 en A4.

Indeling

Begane grond
Via je eigen voordeur betreed je het pand in de hal, welke zowel toegang verschaft tot de eerste verdieping, als tot het appartement op de begane grond. Hier is een slaapkamer, woonkamer (incl. keukenblok) gesitueerd. De badkamer is gelegen aan de achterzijde van deze laag en voorzien van een ligbad met douche, wastafelmeubel en toilet. Tevens ook is hier de aansluiting voor witgoed te vinden.
Dit appartement kan perfect worden gebruikt voor eventuele gasten of een studerend kind.

Eerste verdieping
Aan de voorzijde is er een zeer ruime slaapkamer gevestigd, hier is genoeg ruimte voor een tweepersoonsbed. Aansluitend ligt de nette badkamer, deze is uitgevoerd in groen/witte kleurtinten. De badkamer is voorzien van een dubbele wastafel, toilet en ruimte inloopdouche. Via de badkamer is de royale inloopkast te vinden, hier is genoeg opbergruimte. In deze ruimte is een spectaculaire vide gerealiseerd en is er gebruik gemaakt van glazen bouwstenen aan de zijkant die tot het dak reiken. Het (zon)licht kan rijkelijk binnenkomen waardoor het huis de gehele dag ruimtelijk aanvoelt en zeer licht is.

Tweede verdieping
Je stapt binnen in de ruime en lichte living, door de dakramen in de vide komt er veel natuurlijk licht in de ruimte. De royale leef-keuken is uitgevoerd in natuurlijke kleurtinten. De keuken is voorzien van vaatwasser, spoelbal, 4 pits kookplaat, oven, koelkast en genoeg opbergruimte. Het kookeiland is voorzien van een zwevend element om aan te zitten, een fijne plek om met elkaar een hapje te eten. Aan de andere zijde is er een zitgedeelte gecreëerd, door de dakramen is het een speelse ruimte geworden.

Derde verdieping
Op dit moment is hier een atelier/werkruimte van gemaakt, maar je hebt ook de mogelijkheid om hier een master bedroom van te maken. Dit is een lichte ruimte door de vele lichtinval. De ruimte geeft je toegang tot het zonnige terras, deze zijn te bereiken door de openslaande deuren. Het terras is gelegen op het zuidwesten. Een plek waar je zalig kan genieten van het zonnetje.

Al met al een ruime en unieke woning voorzien van alle gemakken. Ben jij ook zo benieuwd geworden, neem dan snel contact met ons op voor het inplannen van een afspraak.

Eigendomssituatie
Het pand is gelegen op een perceel van 49m2, in eigendom bij de gemeente Amsterdam. Er is sprake van een voortdurend recht van erfpacht, welke voor het eerst kan worden herzien op 31 oktober 2042. De algemene bepalingen voortdurende erfpacht 1966 zijn hierop van toepassing.

Bijzonderheden:
- Gelegen in de bruisende Jordaan;
- Geheel pand van 4-lagen;
- Bijzonder pand in historische deel van de stad;
- Heerlijk privé terras gelegen op het zuidwesten;
- Bouwjaar 1995;
- Separaat appartement op de begane grond;
- Woonoppervlakte van 141m2 (NEN gemeten);
- Erfpacht afgekocht t/m 31 oktober 2042;
- Energie label D;
- Parkeren via vergunningsstelsel, veel parkeergelegenheid in de directe omgeving;
- Oplevering in overleg;
- Er is pas een overeenkomst als de koopakte is getekend;
- Koopakte wordt opgemaakt door een notaris in Amsterdam.

DISCLAIMER
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

ENGLISH

Unique, playfully laid out townhouse of 141m2 with private roof terrace located in the quiet Tweede Laurierstraat in the famous Jordaan. A true eye-catcher between all the historic facades is the best way to describe the Tweede Laurierdwarsstraat 56. The property was built in 1995 and spread over four floors. Want to see it more quickly? Come on in.

Surroundings
The Tweede Laurierdwarsstraat is in the middle of the lively Jordaan, between the Lauriergracht and Laurierstraat and around the corner from the Nine Streets. The neighborhood is known for its excellent shops, small-scale restaurants, and local amenities. Everything is just a stone's throw away from an organic supermarket to a trendy coffee bar and cultural facilities. For example, on the corner of Eerste Looiersdwarsstraat and Looiersgracht is the cozy cafe Festina Lente and you can do your shopping at Albert Heijn on Elandsgracht. In addition, the Vondelpark is within walking distance. Rightly so, one of the most popular locations to live in.
This part of the city is also easily accessible by public transport, such as tram lines 5, 7, 17, and 19 to, among others, Central Station and Station Zuid. You can reach the A10 ring road with connections to the A2 and A4 in 10 minutes by car.

Layout

Ground floor
Through your front door, you enter the building in the hall, which provides access to both the first floor and the apartment on the ground floor. Here is a bedroom and living room (incl. kitchen unit) situated. The bathroom is located at the rear of this layer and equipped with a bath, shower, washbasin, and toilet. The connection for white goods can also be found here.
This apartment can be ideally used for any guest or a studying child.

First floor
At the front, there is a very spacious bedroom; there is enough space for a double bed. Adjacent is the neat bathroom, which is executed in green/white color tones. The bathroom has a double sink, toilet, and walk-in shower. The spacious walk-in closet can be found via the bathroom; there is plenty of storage space here. This space has created a spectacular void, and glass building blocks have been used on the side that reaches up to the roof. The (sun) light can enter abundantly, making the house feel spacious and very light all day long.

Second floor
You step into the spacious and bright living room, and through the skylights in the loft, there is a lot of natural light. The spacious living kitchen is finished in natural color tones. The kitchen has a dishwasher, rinse ball, four-burner stove, oven, refrigerator, and plenty of storage space. The cooking island has a floating element to sit at, a nice place to have a bite to eat together. On the other side, a seating area has been created, and the skylights have turned it into a playful space.

Third floor
At the moment, this has been turned into a studio/workspace, but you also have the option of turning it into a master bedroom. This is a bright space due to the abundance of light. The area gives you access to the sunny terrace, which can be reached through the patio doors. The terrace is located in the southwest. A place where you can enjoy the sun.

All in all, spacious and unique home with all amenities. If you are also curious, please contact us quickly to schedule an appointment.

Ownership situation
The property is located on a 49m2 plot owned by the municipality of Amsterdam. There is a continuous right of the ground lease, which can be revised for the first time on October 31, 2042. The general provisions of continuous ground lease 1966 apply to this.

Details
- Located in the bustling Jordaan;
- The entire building of 4 layers;
- Special building in a historic part of the city;
- Lovely private terrace located on the southwest;
- Year of construction 1995;
- Separate apartment on the ground floor;
- The living area of ??141m2 (NEN measured);
- Leasehold surrendered until October 31, 2042;
- Energy label D;
- Parking through a permit system, lots of parking in the immediate vicinity;
- Delivery in consultation;
- There is only an agreement when the purchase deed has been signed;
- Deed of sale is drawn up by a notary in Amsterdam.
Meer lezen
Minder lezen
Lody Bunschoten
Uw qualis-makelaar
Lody Bunschoten
Your Home Makelaars
Vrijheidslaan 95
1079 KJ Amsterdam
020-370 60 20
Contact met de makelaar

Kenmerken

Overdracht

Prijs
€ 1.195.000 k.k.
Status
Beschikbaar
Oplevering
In overleg
Objectcode
11507

Bouw

Type
Herenhuis, Geschakelde woning
Bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1995
Onderhoud
Goed
Onderhoud buiten
Goed

Oppervlakten en inhoud

Wonen
141 m²
Perceel
49 m²
Inhoud
479 m³

Indeling

Kamers
6
Slaapkamers
4
Badkamers
1
Verdiepingen
4

Energie

Energielabel
D
Isolatie
Dubbel glas
Warm water
C.V.-ketel
Verwarming
C.V.-ketel

Objectkenmerken

• Natuurlijke ventilatie

Locatie

Tweede Laurierdwarsstraat 56, 1016 RC Amsterdam

• Aan rustige weg
• In centrum

Meer lezen
Minder lezen

Locatie

Street view
Map view
10 min
20 min
30 min
Reistijd
Voorzieningen

Bereken je reistijd

Kies je vervoer
Maximale reistijd
10 min.
20 min.
30 min.
Reis moment
Daluren
Piekuren
Toon resultaten

Voorzieningen

Geef hieronder aan welke voorzieningen u op de kaart wilt tonen.

Kies voorzieningen
School
Dokter
Apotheek
Restaurant
Sportschool
OV
Supermarkt
Ziekenhuis
Kerk
Tandarts
Bioscoop
Kapper
Toon resultaten

Ik heb interesse in
Tweede Laurierdwarsstraat 56

Wilt u een bezichtiging inplannen of heeft u een vraag?
Neem via onderstaand formulier direct contact op met de Qualis-makelaar.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Gegevens (verplicht)
recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
Lody Bunschoten
Uw qualis-makelaar
Lody Bunschoten
Your Home Makelaars
Vrijheidslaan 95
1079 KJ Amsterdam
020-370 60 20

Your Home Makelaars
Account aanmaken
Bekijk het grootste ‘geheime’ woningaanbod van Nederland. Account aanmaken
Magazine
De laatste trends op het gebied van interieur, design, reizen en culinair genieten. Lees Qualis e-Magazine