Roemer Visscherstraat 34 -H, Amsterdam foto-1
Amsterdam

Roemer Visscherstraat 34 -H

Roemer Visscherstraat 34 -H, Amsterdam foto-0
Roemer Visscherstraat 34 -H, Amsterdam foto-1
Roemer Visscherstraat 34 -H, Amsterdam foto-2
Roemer Visscherstraat 34 -H, Amsterdam foto-3
Roemer Visscherstraat 34 -H, Amsterdam foto-4
Roemer Visscherstraat 34 -H, Amsterdam foto-5
Roemer Visscherstraat 34 -H, Amsterdam foto-6
Roemer Visscherstraat 34 -H, Amsterdam foto-7
Roemer Visscherstraat 34 -H, Amsterdam foto-8
Roemer Visscherstraat 34 -H, Amsterdam foto-9
Roemer Visscherstraat 34 -H, Amsterdam foto-10
Roemer Visscherstraat 34 -H, Amsterdam foto-11
Roemer Visscherstraat 34 -H, Amsterdam foto-12
Roemer Visscherstraat 34 -H, Amsterdam foto-13
Roemer Visscherstraat 34 -H, Amsterdam foto-14
Roemer Visscherstraat 34 -H, Amsterdam foto-15
Roemer Visscherstraat 34 -H, Amsterdam foto-16
Roemer Visscherstraat 34 -H, Amsterdam foto-17
Roemer Visscherstraat 34 -H, Amsterdam foto-18
Roemer Visscherstraat 34 -H, Amsterdam foto-19
Roemer Visscherstraat 34 -H, Amsterdam foto-20
Roemer Visscherstraat 34 -H, Amsterdam foto-21
Roemer Visscherstraat 34 -H, Amsterdam foto-22
Roemer Visscherstraat 34 -H, Amsterdam foto-23
Roemer Visscherstraat 34 -H, Amsterdam foto-24
Roemer Visscherstraat 34 -H, Amsterdam foto-25
Roemer Visscherstraat 34 -H, Amsterdam foto-26
Roemer Visscherstraat 34 -H, Amsterdam foto-27
Roemer Visscherstraat 34 -H, Amsterdam foto-28
Roemer Visscherstraat 34 -H, Amsterdam foto-29
Roemer Visscherstraat 34 -H, Amsterdam foto-30
Roemer Visscherstraat 34 -H, Amsterdam foto-31
Roemer Visscherstraat 34 -H, Amsterdam foto-32
Roemer Visscherstraat 34 -H, Amsterdam foto-33
Roemer Visscherstraat 34 -H, Amsterdam foto-34
Roemer Visscherstraat 34 -H, Amsterdam foto-35
Roemer Visscherstraat 34 -H, Amsterdam foto-36
Roemer Visscherstraat 34 -H, Amsterdam foto-37
Roemer Visscherstraat 34 -H, Amsterdam foto-38
Roemer Visscherstraat 34 -H, Amsterdam foto-39
Roemer Visscherstraat 34 -H, Amsterdam foto-40
Roemer Visscherstraat 34 -H, Amsterdam foto-41
Roemer Visscherstraat 34 -H, Amsterdam foto-42
Roemer Visscherstraat 34 -H, Amsterdam foto-43
Roemer Visscherstraat 34 -H, Amsterdam foto-44
Roemer Visscherstraat 34 -H, Amsterdam foto-45
Roemer Visscherstraat 34 -H, Amsterdam foto-46
Roemer Visscherstraat 34 -H, Amsterdam foto-47
Roemer Visscherstraat 34 -H, Amsterdam foto-48
Roemer Visscherstraat 34 -H, Amsterdam foto-49
Roemer Visscherstraat 34 -H, Amsterdam foto-50
Roemer Visscherstraat 34 -H, Amsterdam foto-51
Roemer Visscherstraat 34 -H, Amsterdam foto-52
Roemer Visscherstraat 34 -H, Amsterdam foto-53
Roemer Visscherstraat 34 -H, Amsterdam foto-2
Roemer Visscherstraat 34 -H, Amsterdam foto-3
+54
Aantal kamers
9
Woonoppervlakte
272 m²
Inhoud
800 m³

Omschrijving

Luxe, klassiek vormgegeven 3-laags benedenwoning van 272 m2 met een ruime achtertuin van circa 60 m2 gelegen in de Vondelparkbuurt. Deze prachtige woning heeft 5 slaapkamers, 3 badkamers, een ruime, beschutte tuin, een balkon en een grote veranda. De klassieke details van het oorspronkelijke huis zijn overal bewaard gebleven. De visgraat houten vloeren combineren prachtig met de glas-in-lood ramen, klassieke schouwen, originele plafonds en een prachtige ensuite die de woonkamer met de eetkamer verbindt. Het is een licht appartement dankzij de grote ramen en hoge plafonds. Een leuk detail is dat de achterkamers aan de tuinzijde een split level hebben, wat een mooi ruimtelijk effect geeft aan dit prachtige appartement.

De woning is gelegen in de statige Roemer Visscherstraat naast het bekende Zevenlandenhuizen. Deze straat staat bekend om zijn mooie karakteristieke panden van rond 1900. De straat zelf is erg rustig, maar ligt op een steenworp afstand van de Van Baerlestraat en de P.C. Hoofstraat met een divers aanbod aan winkels, restaurants, cafés en boetieks. Het levendige Leidseplein met diverse uitgaansgelegenheden ligt op slechts 3 minuten lopen. Voor ontspanning ligt het Vondelpark aan de overkant van de straat. Het Museumplein en het Concert Gebouw liggen op 10 minuten lopen, net als de wijk Oud-Zuid. De Ring A10 is gemakkelijk bereikbaar via de Overtoom, en er zijn verschillende vervoersmogelijkheden in de buurt, waaronder een rechtstreekse bus naar Schiphol en een rechtstreekse bus naar Amsterdam Centraal en Amsterdam Zuidstations.

Deze 3 verdiepingen tellende benedenwoning heeft veel mogelijkheden om volledig naar eigen wens te transformeren. Hoewel de staat van afwerking al zeer netjes en goed onderhouden is, zijn er nog diverse mogelijkheden om de woning in vierkante meters uit te breiden en een meer open indeling te creëren. Overwogen kan worden om het huis aan de achterzijde van de woonkamer nog eens 2,5 meter uit te breiden, waardoor er een zeer ruime open keuken ontstaat met uitzicht op de tuin. Alleen al op deze verdieping wordt er dan 10 m2 meer gerealiseerd met deze ingreep. Als de splitlevelvloeren worden rechtgetrokken, wordt elke verdieping nog breder en ruimer. Artist Impressions en alternatieve plattegronden zijn opgesteld om een goed beeld te geven van de mogelijkheden.
Omdat er 's nachts een parkeerpaal aan het begin van de straat staat, is er altijd parkeergelegenheid voor het huis. Er zijn ook extra beveiligingscamera's geïnstalleerd in de straat.

Indeling:
De benedenwoning is verdeeld over 3 verdiepingen en heeft de volgende indeling:

Begane grond:
De entree is vanaf de straatzijde, met een klassieke vestibule en de originele geëtste glazen toegangsdeur, fraai trappenhuis met vloerbedekking en betegelde hal met gastentoilet en fonteintje. De ingang naar de woonkamer is aan de linkerkant en leidt naar de zithoek met een klassieke zwart marmeren open haard die is aangepast voor het gebruik van bio-ethanol, grote ramen en spiegels die het licht overal weerspiegelen. In 2019 is er isolatieglas geïnstalleerd. Via de klassieke ensuite met schuifdeuren ligt de eetkamer, die een bijpassende, volledig werkende houtgestookte open haard heeft, nog meer grote ramen en spiegels. Vanuit de eetkamer zijn er dubbele deuren naar de veranda die in open verbinding staat met de ruime achtertuin gelegen op het noordwesten. Deze prachtige tuin is mooi aangelegd met diverse bergingen voor gereedschap en fietsen, en de adembenemende magnolia bloeit elk jaar. Verschillende grote prachtige bomen in de aangrenzende tuinen creëren veel privacy voor de tuin, en er is ook uitzicht op de Vondelkerktoren vanuit de keuken en de bibliotheek. De Bulthaup keuken met diverse inbouwapparatuur bevindt zich aan de achterzijde in het verlengde van het pand en heeft ook direct toegang tot de tuin. De ruimtes van het huis zijn in 2014 door een architect gerenoveerd en er is goed nagedacht over de details. Door te spelen met grote ramen en het creëren van een vide is er extra licht en is er een mooie verbinding met de bibliotheek boven de keuken.

Eerste verdieping:
Lange gang met trap naar de badkamer die zich in de uitbouw boven de bibliotheek bevindt. Deze is uitgerust met de beste Hans Grohe armaturen, een ligbad, dubbele wastafel, ingebouwde kledingkast en een inloopdouche. Naast deze badkamer is de gastenbadkamer met toilet, wastafel en douche. De voorslaapkamer aan de straatzijde is zeer ruim met originele plafonds en heeft diverse inbouwkasten, een mooie open haard en openslaande deuren naar het Franse balkon, dat uitkijkt over de mooie en karakteristieke Roemer Visscherstraat. De kleine slaapkamer bevindt zich ernaast en is ideaal voor een kantoor, baby- of kastenkamer. De ouderslaapkamer bevindt zich aan de achterzijde, met nog een bijpassende schouw, meer inbouwkasten en openslaande deuren naar het ruime balkon dat uitkijkt over de tuin op het noordwesten en zicht heeft op de Vondelkerkse torenspits. Alle slaapkamers zijn in 2019 voorzien van isolatieglas.

Kelder:
Beneden is er een ruime hal met kast met wasmachine en droger, en aangrenzend toilet met fonteintje. Een ruime slaapkamer aan de voorzijde van het huis met toegang tot de derde badkamer voorzien van een inloopdouche en dubbele wastafel. Een vijfde zeer ruime slaapkamer bevindt zich aan de tuinzijde met deur naar de tuin. Deze kamer is momenteel ingericht als high-end bioscoopruimte, en deze hele verdieping is ideaal als verdieping voor gasten. De technische ruimte met de installaties en een ruime berging bevindt zich in het verlengde van het pand aan de tuinzijde.

Bijzonderheden:
- Gelegen op eigen grond.
- Volgens de Nen2580 meting heeft deze benedenwoning een woonoppervlakte van 271,96 m2.
- Aanzienlijke meerwaarde kan worden gecreëerd met een uitbouw aan de tuinzijde, het rechttrekken van de splitlevelvloeren en het verdiepen van het souterrain. Dit is optioneel, de woning verkeert in een zeer nette staat maar geeft mogelijkheden voor de toekomst.
- Ruime achtertuin met veranda en het balkon zijn gelegen op het noordwesten.
- Gelegen in een zeer charmante straat in de populaire Vondelbuurt, om de hoek van de P.C. Hooftstraat met diverse winkels, traiteurs en vervoersmogelijkheden. Diverse supermarkten, een apotheek, een drogist en andere dagelijkse benodigdheden zijn op loopafstand.
- Bouwjaar 1894.
- Kadastraal bekend Gemeente Amsterdam sectie R nummer 6003 index 1.
- De Vve bestaat uit twee leden met goed onderling contact en overleg over het onderhoud van het pand. De ramen en het balkon aan de voorzijde zijn recentelijk zeer hoogwaardig gerenoveerd. Al het houtwerk aan de buitenkant is in 2019 gerepareerd en opnieuw geschilderd.
- Zeer smaakvol afgewerkte woning met klassieke details, een royale leefruimte, 5 slaapkamers en 3 badkamers.
- Op loopafstand van diverse ingangen van het bekende Vondelpark en om de hoek van diverse luxe winkelstraten zoals de P.C. Hooftstraat en Van Baerlestraat, het Leidesplein en de Canaldistrict. Het Museumplein en het Concert Gebouw liggen ook op 10 minuten lopen.

Omgeving:
Dit charmante huis ligt in een rustige en groene straat in de populaire Vondelbuurt, tussen de Vondelstraat en het Zandpad. Deze straat staat bekend om zijn mooie karakteristieke panden van rond 1900. De straat zelf is erg rustig, maar ligt op een steenworp afstand van de P.C. Hooftstraat en Van Baerlestraat met een divers aanbod aan winkels, restaurants, cafés en boetieks. Het Museumplein en het Concert Gebouw liggen op 10 minuten lopen. Het levendige Leidseplein met diverse uitgaansgelegenheden ligt op slechts 3 minuten lopen. Voor ontspanning ligt het Vondelpark om de hoek. De Ring A10 is goed bereikbaar via de Overtoom en er zijn verschillende vervoersmogelijkheden in de buurt, waaronder een rechtstreekse bus naar Schiphol en een rechtstreekse bus naar Amsterdam Centraal en Amsterdam Zuidstations.

Oplevering vindt plaats in overleg.


Roemer Visscherstraat 34-H

Luxurious, classically designed 3 level ground floor house of 272 m2 with a spacious backyard of approximately 60 m2 located in the Vondelpark neighborhood. This beautiful house has 5 bedrooms, 3 bathrooms, a spacious, sheltered garden, a balcony and a large veranda. Classical details of the original house have been preservedthroughout. The herringbone wooden floors combine beautifully with the stained glass windows, classical fireplaces, original ceilings and a beautiful ensuite that connects the living room with the dining room. It is a luminous ground floor apartment due to the large windows and high ceilings. A nice detail is that the back rooms at the garden side have a split level, which creates a nice spacious effect for this beautiful apartment.

The property is located in the stately Roemer Visscherstraat next to the famous Zevenlandenhuizen. This street is known for its beautiful characteristic buildings dating from around 1900. The street itself is very quiet, but is a stone's throw away from the Van Baerlestraat and the P.C. Hoofstraat with a diverse range of shops, restaurants, cafes and boutiques. The lively Leidseplein with various entertainment venues is only a 3-minute walk away. For relaxation, the Vondelpark is just across the street. The Museumplein and the Concert Gebouw are a 10 minute walk away, as is the Old South neighborhood. The Ring A10 is easily accessible via the Overtoom, and several transport options are close by, including a direct bus to Schiphol and direct bus to Amsterdam Central and Amsterdam Zuidstations.

This 3-story ground floor apartment has many possibilities to transform completely to your own liking. Although the state of finish is already very neat and well maintained, there are still several possibilities to expand the house in square meters and create a more open layout. It could be considered to extend the house another 2.5 meters at the rear of the living room, creating a very spacious open kitchen with views of the garden. On this floor alone there is then 10 m2 more realized with this intervention. If the split level floors are straightened, each floor becomes even wider and more spacious. Artist Impressions and alternative floor plans have been drawn up to give a good idea of the possibilities.


Due to the fact that there is a parking pole at night, there is always parking available in front of the house. There are also extra security cameras installed on the street.

Layout:
The ground floor apartment is spread over 3 floors and has the following layout:

Ground floor:
The entrance is from the street side, with a classic vestibule and the original etched glass entry door, beautiful carpeted staircase and tiled hall with guest toilet and wash basin. Entrance to the living room is on the left which leads to the sitting area with a classical black marble fireplace adapted to use bioethanol, large windows and mirrors which reflect the light throughout. Isolation glass has been installed in 2019. Through the classic ensuite with sliding doors lies the dining room, which has a matching, fully working wood burning fireplace, more large windows and mirrors. From the dining room there are double doors to the veranda that is in open connection with the spacious backyard located on the northwest. This beautiful garden is beautifully landscaped with several storage units for tools and bicycles, and the breathtaking magnolia blooms every year. Several large beautiful treesin neighboring gardens create alot of privacy for the garden, and there is also a view of the Vondelkerk steeple from the kitchen and library. The Bulthaup kitchen with various built-in appliances is located at the rear in the extension of the building and also has direct access to the garden. Renovated by an architect in 2014, the spaces of the house are well thought out and every attention to detail was taken. By playing with large windows and creating a loft, there is extra light and there is a nice connection with the library above the kitchen.

First floor:
Long hallway with stairs to the bathroom which is in the extension on top of the library. This is equiped with top of the line Hans Grohe fixtures, a full bathtub, double washbasin, built-in wardrobe and a walk-in shower. Next to this bathroom is the guest bathroom which has a toilet, sink and shower. The front bedroom on the street side is very spacious with original ceilings and has various fitted wardrobes, a beautiful fireplace and double doors to the French balcony, which overlooks the beautiful and characteristic Roemer Visscherstraat. The small bedroom is located next to it and is ideal for an office, baby or closet room. The master bedroom is located at the rear, with another matching fireplace, more fitted wardrobes and double doors to the spacious balcony which looks out over the garden located on the northwest and has a view of the Vondelkerk steeple. All of the bedrooms have isolation glass installed in 2019.

Basement:
Downstairs there is a spacious hall with cupboard with washing machine and dryer, and adjacent toilet with a wash basin. A spacious bedroom at the front of the house with access to the third bathroom equipped with a walk-in shower and double washbasin. A fifth very spacious bedroom is located on the garden side with door to the garden. This room is currently equiped as a high-end cinema room, and this entire floor is ideal as a floor for guests. The technical space with the installations and an ample storage area is located in the extension of the building on the garden side.

Particularities:
- Located on freehold.
- In accordance with the Nen2580 measurement, this ground floor apartment has a living area of 271.96 m2.
- Considerable added value can be created with an extension on the garden side, straightening the split level floors and deepening the basement. This is optional, the house is in a very neat condition but gives possibilities for the future.
- Spacious backyard with veranda and the balcony are located on the northwest.
- Located in a very charming street in the popular Vondelbuurt, around the corner from the P.C. Hooftstraat with various shops, caterers and transport options. Several supermarkets, a pharmacy, a drugstore and other daily needs are within walking distance.
- Year of construction 1894.
- Cadastral known Municipality of Amsterdam section R number 6003 index 1.
- The Vve consists of two members with good mutual contact and consultation regarding the maintenance of the property. The windows and front balcony have been recently renovated to a very high standard. All of the exterior woodwork was repaired and repainted in 2019.
- Very tastefully finished house with classic details, a generous living space, 5 bedrooms and 3 bathrooms.
- Within walking distance of various entrances to the well-known Vondelpark and around the corner from various luxurious shopping streets such as the P.C. H
Meer lezen
Minder lezen
Pieter Joep van den Brink
Uw qualis-makelaar
Pieter Joep van den Brink
Carla van den Brink Makelaars
De Lairessestraat 123
1075 HH Amsterdam
020-671 72 72
Contact met de makelaar

Kenmerken

Overdracht

Prijs
€ 2.750.000 k.k.
Status
Beschikbaar
Oplevering
In overleg
Objectcode
12470

Bouw

Type
Benedenwoning, Appartement
Woonlaag
1
Bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1894
Onderhoud
Goed
Onderhoud buiten
Goed

Oppervlakten en inhoud

Wonen
272 m²
Inhoud
800 m³

Indeling

Kamers
9
Slaapkamers
5
Badkamers
2
Verdiepingen
3

Energie

Energielabel
B
Isolatie
Dubbel glas
Warm water
C.V.-ketel
Verwarming
C.V.-ketel
Ketel
(Eigendom)

Buitenruimte

Tuin
Achtertuin
Achtertuin
Noordwest, 59 m², 673×875cm
Schuur
Vrijstaand hout

Objectkenmerken

• Frans balkon
• Mechanische ventilatie

Locatie

Roemer Visscherstraat 34 -H, 1054 EZ Amsterdam

• Aan park
• Aan rustige weg
• In centrum
• In woonwijk

Meer lezen
Minder lezen

Plattegronden

Roemer Visscherstraat 34 -H, Amsterdam plattegrond-0
Roemer Visscherstraat 34 -H, Amsterdam plattegrond-1
Roemer Visscherstraat 34 -H, Amsterdam plattegrond-2
Roemer Visscherstraat 34 -H, Amsterdam plattegrond-3
Roemer Visscherstraat 34 -H, Amsterdam plattegrond-4

Locatie

Street view
Map view
10 min
20 min
30 min
Reistijd
Voorzieningen

Bereken je reistijd

Kies je vervoer
Maximale reistijd
10 min.
20 min.
30 min.
Reis moment
Daluren
Piekuren
Toon resultaten

Voorzieningen

Geef hieronder aan welke voorzieningen u op de kaart wilt tonen.

Kies voorzieningen
School
Dokter
Apotheek
Restaurant
Sportschool
OV
Supermarkt
Ziekenhuis
Kerk
Tandarts
Bioscoop
Kapper
Toon resultaten

Ik heb interesse in
Roemer Visscherstraat 34 -H

Wilt u een bezichtiging inplannen of heeft u een vraag?
Neem via onderstaand formulier direct contact op met de Qualis-makelaar.

Bedankt voor uw aanvraag.

Bekijk als eerste ons nieuwste woningaanbod, ook in stille verkoop!
Maak nu een account aan

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Gegevens (verplicht)
recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
Pieter Joep van den Brink
Uw qualis-makelaar
Pieter Joep van den Brink
Carla van den Brink Makelaars
De Lairessestraat 123
1075 HH Amsterdam
020-671 72 72

Carla van den Brink Makelaars
Account aanmaken
Bekijk het grootste ‘geheime’ woningaanbod van Nederland. Account aanmaken
Magazine
De laatste trends op het gebied van interieur, design, reizen en culinair genieten. Lees Qualis e-Magazine