Roemer Visscherstraat 34 -H, Amsterdam foto-1
Amsterdam

Roemer Visscherstraat 34 -H

€ 2.975.000 k.k.
Roemer Visscherstraat 34 -H, Amsterdam foto-0
Roemer Visscherstraat 34 -H, Amsterdam foto-1
Roemer Visscherstraat 34 -H, Amsterdam foto-2
Roemer Visscherstraat 34 -H, Amsterdam foto-3
Roemer Visscherstraat 34 -H, Amsterdam foto-4
Roemer Visscherstraat 34 -H, Amsterdam foto-5
Roemer Visscherstraat 34 -H, Amsterdam foto-6
Roemer Visscherstraat 34 -H, Amsterdam foto-7
Roemer Visscherstraat 34 -H, Amsterdam foto-8
Roemer Visscherstraat 34 -H, Amsterdam foto-9
Roemer Visscherstraat 34 -H, Amsterdam foto-10
Roemer Visscherstraat 34 -H, Amsterdam foto-11
Roemer Visscherstraat 34 -H, Amsterdam foto-12
Roemer Visscherstraat 34 -H, Amsterdam foto-13
Roemer Visscherstraat 34 -H, Amsterdam foto-14
Roemer Visscherstraat 34 -H, Amsterdam foto-15
Roemer Visscherstraat 34 -H, Amsterdam foto-16
Roemer Visscherstraat 34 -H, Amsterdam foto-17
Roemer Visscherstraat 34 -H, Amsterdam foto-18
Roemer Visscherstraat 34 -H, Amsterdam foto-19
Roemer Visscherstraat 34 -H, Amsterdam foto-20
Roemer Visscherstraat 34 -H, Amsterdam foto-21
Roemer Visscherstraat 34 -H, Amsterdam foto-22
Roemer Visscherstraat 34 -H, Amsterdam foto-23
Roemer Visscherstraat 34 -H, Amsterdam foto-24
Roemer Visscherstraat 34 -H, Amsterdam foto-25
Roemer Visscherstraat 34 -H, Amsterdam foto-26
Roemer Visscherstraat 34 -H, Amsterdam foto-27
Roemer Visscherstraat 34 -H, Amsterdam foto-28
Roemer Visscherstraat 34 -H, Amsterdam foto-29
Roemer Visscherstraat 34 -H, Amsterdam foto-30
Roemer Visscherstraat 34 -H, Amsterdam foto-31
Roemer Visscherstraat 34 -H, Amsterdam foto-32
Roemer Visscherstraat 34 -H, Amsterdam foto-33
Roemer Visscherstraat 34 -H, Amsterdam foto-34
Roemer Visscherstraat 34 -H, Amsterdam foto-35
Roemer Visscherstraat 34 -H, Amsterdam foto-36
Roemer Visscherstraat 34 -H, Amsterdam foto-37
Roemer Visscherstraat 34 -H, Amsterdam foto-38
Roemer Visscherstraat 34 -H, Amsterdam foto-39
Roemer Visscherstraat 34 -H, Amsterdam foto-40
Roemer Visscherstraat 34 -H, Amsterdam foto-41
Roemer Visscherstraat 34 -H, Amsterdam foto-42
Roemer Visscherstraat 34 -H, Amsterdam foto-43
Roemer Visscherstraat 34 -H, Amsterdam foto-44
Roemer Visscherstraat 34 -H, Amsterdam foto-45
Roemer Visscherstraat 34 -H, Amsterdam foto-46
Roemer Visscherstraat 34 -H, Amsterdam foto-47
Roemer Visscherstraat 34 -H, Amsterdam foto-48
Roemer Visscherstraat 34 -H, Amsterdam foto-49
Roemer Visscherstraat 34 -H, Amsterdam foto-50
Roemer Visscherstraat 34 -H, Amsterdam foto-51
Roemer Visscherstraat 34 -H, Amsterdam foto-52
Roemer Visscherstraat 34 -H, Amsterdam foto-53
Roemer Visscherstraat 34 -H, Amsterdam foto-54
Roemer Visscherstraat 34 -H, Amsterdam foto-55
Roemer Visscherstraat 34 -H, Amsterdam foto-56
Roemer Visscherstraat 34 -H, Amsterdam foto-2
Roemer Visscherstraat 34 -H, Amsterdam foto-3
+57
Aantal kamers
9
Woonoppervlakte
272 m²
Inhoud
800 m³

Omschrijving

Klassiek en sfeervol 3-laags benedenhuis van 272 m2 met ruime achtertuin van circa 60m2 gelegen op het noordwesten. Dit prachtige woonhuis heeft de beschikking over maar liefst 5 slaapkamers, 3 badkamers, een comfortabele tuin, een balkon en een veranda. Het geheel is zeer smaakvol afgewerkt in de stijl van de woning. De prachtige visgraat houten vloeren combineren fraai met de glas in lood ramen, klassieke schouwen om de haarden, stijlplafonds en een prachtige en suite die de woonkamer met de eetkamer verbindt. Het betreft een zeer lichte benedenwoning door de grote raampartijen en de hoge plafonds. Een leuk detail is dat de achterkamers aan de tuinzijde een split level niveau hebben wat een leuk speels en ruimtelijk effect creëert voor dit prachtige appartement.

Het pand is gelegen in de statige Roemer Visscherstraat naast de befaamde zevenlandenhuizen. Deze straat staat bekend om de mooie karakteristieke panden daterend van rond 1900. De straat zelf is zeer rustig, maar ligt op een steenworp afstand van de Van Baerlestraat met een divers aanbod aan winkels, restaurants, cafés en boetiekjes. Het levendige Leidseplein met diverse uitgaansgelegenheden is op slechts 3 minuten fietsafstand. Voor ontspanning is het Vondelpark om de hoek.

Indeling:
De benedenwoning is verdeeld over 3 woonlagen en kent de volgende indeling:

Beletage:
Portiek vanaf de straatzijde, entree, klassieke vestibule, hal met toilet met fontein. Entree naar de woonkamer en suite met aan de voorzijde de zitkamer met klassieke schouw, grote raampartijen en middels de klassieke en suite met schuifdeuren toegang naar de eetkamer aan de tuinzijde. Vanuit de eetkamer zijn er dubbele openslaande deuren naar de veranda die in open verbinding staat met de royale achtertuin gelegen op het noordwesten. Deze prachtige tuin is fraai aangelegd en jaarlijks staat de adembenemende magnolia in bloei. De moderne keuken met diverse inbouwapparatuur is gelegen aan de achterzijde in het verlengde van het pand. Door te spelen met een grote raampartij en het creëren van een vide is er extra lichtinval en is er een leuke connectie met de bibliotheek erboven. Middels een trap toegang naar de;

Eerste verdieping:
Lange overloop met trappetje naar de badkamer die in het verlengde is gelegen. Deze is uitgerust met een ligbad, dubbel wastafelmeubel, inbouwkast en een inloopdouche. Naast deze badkamer is de gastenbadkamer gelegen die beschikt over een toilet, wastafel en douche. De eerste zeer ruime slaapkamer is gelegen aan de voorzijde en beschikt over diverse inbouwkasten, een mooie schouw en dubbele openslaande deuren naar het Frans balkon die leuk uitkijkt over de mooie en karakteristieke Roemer Visscherstraat. De kleine slaapkamer is ernaast gelegen en is uitermate geschikt voor een kantoor-, baby- of kastenkamer. De master bedroom is gelegen aan de achterzijde en beschikt over dubbele openslaande deuren naar het royale balkon gelegen op het noordwesten.

Souterrain:
Trap naar beneden; ruime hal met kast met wasmachine- en droger opstelling, ernaast gelegen toilet met fontein. Ruime slaapkamer aan de voorzijde van de woning met toegang tot de derde badkamer uitgerust met een inloopdouche en dubbel wastafelmeubel. Vijfde zeer royale slaapkamer gelegen aan de tuinzijde met deur naar de tuin. Deze kamer is thans in gebruik als tv kamer, maar deze gehele verdieping is uitermate geschikt als verdieping voor gasten. In het verlengde van het pand aan de tuinzijde zit de techniek ruimte met de installaties.

Bijzonderheden:
- Zeer smaakvol afgewerkte 3 laags benedenhuis met klassieke details, een royaal woonoppervlakte, 5 slaapkamers en 3 badkamers.
- Heerlijke achtertuin met veranda en het balkon zijn gelegen op het noordwesten
- Conform de Nen2580 meting beschikt deze benedenwoning over een woonoppervlakte van 271,96 m2.
- Gelegen op eigen grond.
- Gelegen in een zeer charmante straat in de geliefde Vondelbuurt in Oud West, om de hoek van de Eerste Constantijn Huygensstraat met divers winkelaanbod en traiteurs.
- Bouwjaar 1894.
- Kadastraal bekend Gemeente Amsterdam sectie R nummer 6003 index 1.
- De Vve bestaat uit twee leden waarbij er goed onderling contact en overleg is inzake het onderhoud van het pand.
- Op loopafstand van diverse entrees van het bekende Vondelpark en om de hoek van diverse luxueuze winkelstraten zoals de P.C. Hooftstraat en de Van Baerlestraat.

Omgeving:
Deze charmante woning is gelegen in een rustige en groene straat in het geliefde Oud West, tussen de Vondelstraat en het Zandpad in. Deze straat staat bekend om de mooie karakteristieke panden gedateerd rond 1900. De straat zelf is zeer rustig, maar ligt op een steenworp afstand van deP.C. Hooftstraat en de Van Baerlestraat met een divers aanbod aan winkels, restaurants, cafés en boetiekjes. Het levendige Leidseplein met diverse uitgaansgelegenheden is op slechts 3 minuten fietsafstand. Voor ontspanning is het Vondelpark om de hoek. De Ring A10 is via de Overtoom gemakkelijk te bereiken.

De oplevering zal plaatsvinden in overleg.Classic and very attractive 3-layer ground floor house of 272 m2 with a spacious backyard of approximately 60 m2 located on the northwest. This beautiful house has 5 bedrooms, 3 bathrooms, a comfortable garden, a balcony and a veranda. Everything is finished in the same classic style of the house. The herringbone wooden floors combine beautifully with the stained glass windows, classic fireplaces, style ceilings and a beautiful ensuite that connects the living room with the dining room. It is a very light ground floor apartment due to the large windows and high ceilings. A nice detail is that the back rooms at the garden side have a split level, which creates a nice spacious effect for this beautiful apartment.

The property is located in the stately Roemer Visscherstraat next to the famous Zevenlandenhuizen. This street is known for its beautiful characteristic buildings dating from around 1900. The street itself is very quiet, but is a stone's throw away from the Van Baerlestraat with a diverse range of shops, restaurants, cafes and boutiques. The lively Leidseplein with various entertainment venues is only a 3-minute bike ride away. For relaxation, the Vondelpark is just around the corner.

Layout:
The ground floor apartment is spread over 3 floors and has the following layout:

Beletage:
Portico from the street side, entrance, classic vestibule, hall with toilet with fountain. Entrance to the living room with at the front the sitting area with a classic fireplace, large windows and through the classic ensuite with sliding doors access to the dining room on the garden side. From the dining room there are double doors to the veranda that is in open connection with the spacious backyard located on the northwest. This beautiful garden is beautifully landscaped and the breathtaking magnolia blooms every year. The modern kitchen with various built-in appliances is located at the rear in the extension of the building. By playing with large windows and creating a loft, there is extra light and there is a nice connection with the library above. Through a staircase access to the;

First floor:
Long hallway with stairs to the bathroom which is an extension. This is equipped with a bath, double washbasin, built-in wardrobe and a walk-in shower. Next to this bathroom is the guest bathroom which has a toilet, sink and shower. The first very spacious bedroom is located at the front and has various fitted wardrobes, a beautiful fireplace and double doors to the French balcony, which overlooks the beautiful and characteristic Roemer Visscherstraat. The small bedroom is located next to it and is ideal for an office, baby or closet room. The master bedroom is located at the rear and has double doors to the spacious balcony located on the northwest.

Basement:
Stairs down; spacious hall with cupboard with washing machine and dryer, adjacent toilet with fountain. Spacious bedroom at the front of the house with access to the third bathroom equipped with a walk-in shower and double washbasin. Fifth very spacious bedroom located on the garden side with door to the garden. This room is currently used as a TV room, but this entire floor is ideal as a floor for guests. The technical space with the installations is located in the extension of the building on the garden side.

Particularities:
- Located on freehold.
- In accordance with the Nen2580 measurement, this ground floor apartment has a living area of 271.96 m2.
- Spacious backyard with veranda and the balcony are located on the northwest.
- Located in a very charming street in the popular Vondelbuurt in Oud West, around the corner from Eerste Constantijn Huygensstraat with various shops and caterers.
- Year of construction 1894.
- Cadastral known Municipality of Amsterdam section R number 6003 index 1.
- The Vve consists of two members with good mutual contact and consultation regarding the maintenance of the property.
- Very tastefully finished house with classic details, a generous living space, 5 bedrooms and 3 bathrooms.
- Within walking distance of various entrances to the well-known Vondelpark and around the corner from various luxurious shopping streets such as the P.C. Hooftstraat and Van Baerlestraat.


Environment:
This charming house is located in a quiet and green street in the popular Oud West, between Vondelstraat and Zandpad. This street is known for its beautiful characteristic buildings dating from around 1900. The street itself is very quiet, but is a stone's throw from the P.C. Hooftstraat and Van Baerlestraat with a diverse range of shops, restaurants, cafes and boutiques. The lively Leidseplein with various entertainment venues is only a 3-minute bike ride away. For relaxation, the Vondelpark is just around the corner. The Ring A10 is easily accessible via the Overtoom.

Delivery will take place in consultation.
Meer lezen
Minder lezen
Pieter Joep van den Brink
Uw qualis-makelaar
Pieter Joep van den Brink
Carla van den Brink Makelaars
De Lairessestraat 123
1075 HH Amsterdam
020-671 72 72
Contact met de makelaar

Kenmerken

Overdracht

Prijs
€ 2.975.000 k.k.
Status
Beschikbaar
Oplevering
In overleg
Objectcode
11406

Bouw

Type
Benedenwoning, Appartement
Woonlaag
1
Bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1894
Onderhoud
Goed
Onderhoud buiten
Goed

Oppervlakten en inhoud

Wonen
272 m²
Inhoud
800 m³

Indeling

Kamers
9
Slaapkamers
5
Verdiepingen
3

Energie

Energielabel
D
Isolatie
Dubbel glas
Warm water
C.V.-ketel
Verwarming
C.V.-ketel
Ketel
(Eigendom)

Buitenruimte

Tuin
Achtertuin
Achtertuin
Noordwest, 59 m², 673×875 cm
Schuur
Vrijstaand hout

Objectkenmerken

• Frans balkon
• Mechanische ventilatie

Locatie

Roemer Visscherstraat 34 -H, 1054 EZ Amsterdam

• Aan park
• Aan rustige weg
• In centrum
• In woonwijk

Meer lezen
Minder lezen

Documenten

Plattegronden

Roemer Visscherstraat 34 -H, Amsterdam plattegrond-0
Roemer Visscherstraat 34 -H, Amsterdam plattegrond-1
Roemer Visscherstraat 34 -H, Amsterdam plattegrond-2
Roemer Visscherstraat 34 -H, Amsterdam plattegrond-3
Roemer Visscherstraat 34 -H, Amsterdam plattegrond-4

Locatie

Street view
Map view
10 min
20 min
30 min
Reistijd
Voorzieningen

Bereken je reistijd

Kies je vervoer
Maximale reistijd
10 min.
20 min.
30 min.
Reis moment
Daluren
Piekuren
Toon resultaten

Voorzieningen

Geef hieronder aan welke voorzieningen u op de kaart wilt tonen.

Kies voorzieningen
School
Dokter
Apotheek
Restaurant
Sportschool
OV
Supermarkt
Ziekenhuis
Kerk
Tandarts
Bioscoop
Kapper
Toon resultaten

Ik heb interesse in
Roemer Visscherstraat 34 -H

Wilt u een bezichtiging inplannen of heeft u een vraag?
Neem via onderstaand formulier direct contact op met de Qualis-makelaar.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Gegevens (verplicht)
recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
Pieter Joep van den Brink
Uw qualis-makelaar
Pieter Joep van den Brink
Carla van den Brink Makelaars
De Lairessestraat 123
1075 HH Amsterdam
020-671 72 72

Carla van den Brink Makelaars
Account aanmaken
Bekijk het grootste ‘geheime’ woningaanbod van Nederland. Account aanmaken
Magazine
De laatste trends op het gebied van interieur, design, reizen en culinair genieten. Lees Qualis e-Magazine