President Allendelaan 271, Amsterdam foto-1
Amsterdam

President Allendelaan 271

€ 1.500.000 k.k.
President Allendelaan 271, Amsterdam foto-0
President Allendelaan 271, Amsterdam foto-1
President Allendelaan 271, Amsterdam foto-2
President Allendelaan 271, Amsterdam foto-3
President Allendelaan 271, Amsterdam foto-4
President Allendelaan 271, Amsterdam foto-5
President Allendelaan 271, Amsterdam foto-6
President Allendelaan 271, Amsterdam foto-7
President Allendelaan 271, Amsterdam foto-8
President Allendelaan 271, Amsterdam foto-9
President Allendelaan 271, Amsterdam foto-10
President Allendelaan 271, Amsterdam foto-11
President Allendelaan 271, Amsterdam foto-12
President Allendelaan 271, Amsterdam foto-13
President Allendelaan 271, Amsterdam foto-14
President Allendelaan 271, Amsterdam foto-15
President Allendelaan 271, Amsterdam foto-16
President Allendelaan 271, Amsterdam foto-17
President Allendelaan 271, Amsterdam foto-18
President Allendelaan 271, Amsterdam foto-19
President Allendelaan 271, Amsterdam foto-20
President Allendelaan 271, Amsterdam foto-21
President Allendelaan 271, Amsterdam foto-22
President Allendelaan 271, Amsterdam foto-23
President Allendelaan 271, Amsterdam foto-24
President Allendelaan 271, Amsterdam foto-25
President Allendelaan 271, Amsterdam foto-26
President Allendelaan 271, Amsterdam foto-27
President Allendelaan 271, Amsterdam foto-28
President Allendelaan 271, Amsterdam foto-29
President Allendelaan 271, Amsterdam foto-30
President Allendelaan 271, Amsterdam foto-2
President Allendelaan 271, Amsterdam foto-3
+31
Aantal kamers
3
Woonoppervlakte
239 m²
Inhoud
745 m³

Omschrijving

English below ***

ONE OF A KIND, RIANT PENTHOUSE IN AMSTERDAM AAN DE SLOTERPLAS.

Met uitzicht over de skyline van Amsterdam èn het groen van het Sloterpark, is dit unieke en zonnige appartement met recht een ‘one of a kind’ plek om te wonen.

Gelegen direct aan het Sloterpark is het riante, gelijkvloerse penthouse met groot aangrenzend terras van Het Waterfort een de ideale woning als je van comfort, gemak en luxe houdt.

Het verstrekkende uitzicht over Amsterdam en omstreken is vanuit het gehele appartement te zien (270 graden rondom) en de twee parkeerplaatsen, net naast de lift in de afgesloten garage onder het appartementencomplex geven zowel comfort als gemak.

De ligging van het appartementencomplex als een fort compleet omringd door water, geeft een fijne mate van geborgenheid en veiligheid. Daarbij biedt de sloepensteiger bij het pand het plezier om er met de boot op uit te gaan, zoals naar de binnenstad van Amsterdam.

Met 239 m2 wooncomfort èn maar liefst 69 m2 aangrenzend terras is het penthouse op de 12e etage de hele dag een oase van zon en licht.

De indeling van het appartement is door de enorme ruimte en huidige indeling gemakkelijk aan te passen, met een extra slaapkamer desgewenst.

Dit appartement is uniek omdat:
* Magnifiek uitzicht over het natuurgebied en skyline van Amsterdam: 270 graden rondom.
* 2 eigen parkeerplaatsen in de parkeergarage onder het gebouw, 3e optioneel.
* Ca. 308m2 gelijkvloers woon- en terrasruimte, met de hele dag zon.
* Gelegen in een fraai wooncomplex met ruime lift.
* Aan de rand van het natuurgebied van het Sloterpark.
* Gelegen in het water van een zijarm van de Sloterplas.

Het complex Het Waterfort
Het gebouw is ontworpen door de beroemde architect Jacques van Paassen van KOW Architecten. Het complex bevindt zich volledig in het water. Men komt op een grote binnenplaats waar de diverse entrees zijn van het complex alsmede de toegang naar de garage. De binnenplaats bestaat uit hardhouten vlonderdelen en geeft een nautische effect.

Het appartement
Het penthouse is gelegen op de 12e verdieping, dit is tevens de hoogste etage.
Het zeer zonnige appartement heeft een living van ca. 70m2 met een 16 meter brede glazen schuifpui wand voorzien van 8 schuifpuien die leiden naar een terras van ruim 69m2. Het terras is een geweldig integraal verlengstuk van het woongedeelte, is op de zonkant gelegen (dus de héle dag zon) en geeft een overweldigend uitzicht over de omgeving. Tevens heeft het terras een barmeubel met stromend water.

De luxe uitgevoerde woon-/eetkeuken met vloerverwarming heeft een groot kookeiland met Miele inbouwapparatuur, met o.a. 3 ovens, vaatwasser, wijnkoelkast, Quooker, vermaler, 2 grote Miele warmhoudlades en 2 Amerikaanse LG koel vrieskasten.

Er zijn 2 goed formaat slaapkamers. De grootste heeft een riante Walk-in-closet, een ensuite badkamer met douche, wastafel en vloerverwarming en kijkt uit over de Sloterplas en de skyline van Amsterdam.
De tweede, zeer royale en luxe badkamer heeft een jacuzzi met lichteffect (& uitzicht), douche, dubbele wastafel, toilet, vloerverwarming en aansluitingsmogelijkheden voor een infrarood sauna. In de hal bevinden zich 2 gastentoiletten waarvan 1 met spa douche. Daarnaast bevindt zich een grote waskamer met technische installaties, ideaal voor wasmachine en droger en allerhande huishoudspullen.

Berging:
Een grote berging (10,6m2) in het souterrain completeren dit geheel.

Parkeerplaatsen:
2 eigen overdekte parkeerplaatsen in de parkeergarage onderin het gebouw, direct naast de ingang van de lift.
Een 3e is apart te koop.

Sloepen steiger:
Bij het complex bevindt zich een boot/sloepensteiger. De sloepensteigers zijn bereikbaar vanuit de garage van het wooncomplex. Direct varen naar de Sloterplas, de Nieuwe Meer, het IJ, de Vecht en natuurlijk de beroemde grachtengordel van Amsterdam.

Vergezichten:
Unieke rondom 270 graden vergezichten van de skyline van Amsterdam vanuit het Penthouse over de groenstrook van het park, het water, Schiphol, de duinenrij van IJmuiden enz.

Bij avond en nacht een feeëriek schouwspel, een tafereel van lucht- en lichteffecten. Permanent veranderende panorama’s en vergezichten. Levende schilderijen, iedere dag weer. De zonsopkomst en zonsondergang bewonderen vanuit je living is uniek.

Bereikbaarheid:
1. Auto: uitvalswegen binnen 10 min. naar A9, A4 en de ring A10.
2. Openbaar vervoer: tram, bus, metro op loopafstand.
3. Luchthaven: Schiphol bereikbaar met ca. 15 auto min.
4. Stadscentrum: bereikbaar ca. 20 fiets min.
5. Winkelcentra: op loopafstand.

VvE:
Een financieel zeer gezonde en actieve Vereniging van Eigenaren.

Omgeving:
Natuur! Fietsen, wandelen, zwemmen, hardlopen en genieten naast de deur. Maar ook plezier op en aan het water.

Wat is het heerlijk genieten om te wandelen of hardlopen in het fraaie SLOTERPARK (ca 120 Ha) in de uitgestrekte prachtige bos- & waterpartijen van het park, langs de oevers, waaronder meerdere strandjes, en het water van de Sloterplas. Kilometerslang mooie en afwisselende natuur. Gezang van vele soorten vogels en waterdieren.

Van uitgebreide waterpartijen, weiden tot uitgestrekte bossages en grillige landschapsbeelden. Kilometerslange brede wandel- & fietspaden dwars door dit natuurgebied, met ook een hardloopparcours voor de liefhebber.

Park:
Het Sloterpark is een groot park met een ideaal wandelgebied met veel fauna en flora met zeer veel - vaak onbekende - mogelijkheden en faciliteiten.

In het Park treft u het SloterPark-Zwembad (met binnen- en buitenbaden) aan met speeltuin, een ware Heemtuin, Anno 1628, een Kinderboerderij, een 18 holes disques golfbaan en nog veel meer.

De SloterPlas, een watergebied, is eveneens een onderdeel van het Sloterpark. Aan de oevers van de SloterPlas zijn verschillende watersportverenigingen gevestigd met uitgebreide faciliteiten op watersportgebied zoals zeilen, surfen en 2 jachthavens met zomer- en winter botenstalling enz.

Overige zaken:
- Woonoppervlakte 238,7m2 en 68,60m2 terras volgens BBMI;
- Maandelijkse servicekosten €269,64 en € 10,57 voor de extra parkeerplaats;
- Erfpacht €2.686,65,- pj, ABP 2000. De huidige erfpacht loopt tot 01-01-2055, de eeuwigdurende erfpacht is aangevraagd;
- Oplevering in overleg;
- Er is pas een overeenkomst als de koopakte is getekend;
- Koopakte wordt opgemaakt door een notaris in Amsterdam.

"Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden."

***

ONE OF A KIND, SPACIOUS PENTHOUSE IN AMSTERDAM BY THE SLOTERPLAS.

With a view over the skyline of Amsterdam and the nature of the Sloterpark, this unique and sunny apartment is truly a 'one of a kind' place to live.

Located directly on the Sloterpark, the spacious, ground-floor penthouse with large adjoining terrace of Het Waterfort is the ideal home if you are seeking comfort, convenience and luxury.

The far-reaching view over Amsterdam and its surroundings can be seen from the entire apartment (270 degrees around) and the two parking spaces, just next to the elevator in the closed garage under the apartment complex, provide both comfort and convenience.

The location of the apartment complex as a fortress completely surrounded by water provides a good degree of security and safety. In addition, the sloop jetty at the property offers the pleasure of going out by boat, such as to the city center of Amsterdam.

With 239 m2 of living comfort and 69 m2 of adjoining terrace, the penthouse on the 12th floor is an oasis of sun and light all day long.

You can adjust the layout of the apartment due to the commodious space and current layout. An extra bedroom can be added easily.

This apartment is unique because:
* Magnificent view over the nature reserve and skyline of Amsterdam: 270 degree view all around.
* 2 private parking spaces in the parking garage under the building, 3rd optional.
* Approx. 308m2 ground floor living and terrace space, with sun all day long.
* Located in a beautiful residential complex with spacious elevator.
* On the edge of the Sloterpark nature reserve.
* Located on the water of a side arm of the Sloterplas.

The complex Het Waterfort
The building was designed by the famous architect Jacques van Paassen of KOW Architecten. The complex is situated on the water. You enter a large courtyard where the various entrances to the complex are located, as well as the entrance to the garage. The courtyard consists of hardwood decking and gives a nautical effect.

The apartment
The penthouse is located on the 12th floor, the top floor of the building.
The very sunny apartment has a living room of approximately 70m2 with a 16 meter wide glass wall with 8 sliding doors that lead to a terrace of over 69m2. The terrace, which is an integral extension of the living area, is located on the sunny side (sun all day) and offers a spectacular view of the surroundings. The terrace also has a bar with running water.

The luxuriously equipped living/dining kitchen with underfloor heating has a large kitchen island with built-in appliances by Miele, including 3 ovens, dishwasher, wine fridge, Quooker, grinder, 2 large Miele warming drawers and 2 American LG fridge freezers.

There are 2 spacious bedrooms. The largest has a spacious walk-in closet, an ensuite bathroom with shower, sink and underfloor heating and views over the Sloterplas and the skyline of Amsterdam.
The second, very spacious and luxurious bathroom has a jacuzzi with light effect (& view), shower, double sink, toilet, underfloor heating and connection options for an infrared sauna. In the hall are 2 guest toilets, 1 with spa shower. In addition, there is a large laundry room with technical installations, ideal for washing machine and dryer and all kinds of household items.

Storage:
A large storage room (10.6m2) in the basement complete this whole.

Parking:
2 private covered parking spaces in the parking garage at the bottom of the building, right next to the entrance to the elevator.

Jetty:
1. General dock for boat/sloop right next to the complex.
2. Optional: Privately owned (sloop) dock.

The boat jetties are accessible from the garage of the residential complex. Sail directly to the Sloterplas, the Nieuwe Meer, the IJ, the Vecht and of course the famous canal belt of Amsterdam.

Views:
Unique all-round 270-degree views of the skyline of Amsterdam from the Penthouse over the green belt of the park, the water, Schiphol, the dunes of IJmuiden, etc.

During the evening and night you witness a fairytale spectacle, truly a picturesque sight of the sky and light effects. Permanently changing panoramas and vistas. Living paintings, every day. Admiring the sunrise and sunset from your living room is unique.

Accessibility:
1. Car: highways within 10 minutes to A9, A4 and the ring A10.
2. Public transport: tram, bus, metro within walking distance.
3. Airport: Schiphol accessible by car approx. 15 min.
4. City center: accessible about 20 minutes by bike.
5. Shopping centers: within walking distance.

VvE:
A financially very healthy and active Owners Association.

Surroundings:
Nature! Cycling, walking, swimming, running and enjoying next door. But also fun on and by the water.

How wonderful it is to enjoy walking or running in the beautiful SLOTERPARK (approx. 120 Ha) in the extensive beautiful forests & water features of the park, along the banks, including several beaches, and the water of the Sloterplas. Kilometers of beautiful and varied nature. Songs of many kinds of birds and aquatic animals.

From extensive water features, meadows to extensive bushes and capricious landscape images. Kilometers of wide walking & cycling paths right through this nature reserve, including a running track for enthusiasts.

Park:
The Sloterpark is a large park with an ideal walking area with a lot of fauna and flora with many - often unknown - possibilities and facilities.

In the Park you will find the Sloterpark Swimming Pool (with indoor and outdoor pools) with playground, a botanical garden, Anno 1628, a petting zoo, an 18-hole golf course and much more.

The Sloterplas, a pond, is also part of the Sloterpark. Various water sports clubs are located on the banks of the Sloterplas with extensive water sports facilities such as sailing, surfing and 2 marinas with summer and winter boat sheds, etc.

Miscellaneous:
- Living area 238.7m2 and 68.60m2 terrace according to BBMI;
- Monthly service costs €269.64 and €10.57 for the extra parking space;
- Leasehold €2.686,65 per year, ABP 2000. The current leasehold runs until 01-01-2055, the perpetual leasehold has been applied for;
- Delivery in consultation;
- There is only an agreement when the purchase deed has been signed;
- Deed of sale is drawn up by a notary in Amsterdam.

"We have compiled this information with due care. On our part, however, no liability is accepted for any incompleteness, inaccuracy or otherwise, or the consequences thereof. All sizes and areas stated are indicative. NVM conditions apply."
Meer lezen
Minder lezen
Wouter Thöne
Uw qualis-makelaar
Wouter Thöne
Amsterdam At Home Makelaars
Weteringschans 143 a
1017 SE Amsterdam
020-308 06 50
Contact met de makelaar

Kenmerken

Overdracht

Prijs
€ 1.500.000 k.k.
Status
Beschikbaar
Oplevering
In overleg
Objectcode
11122

Bouw

Type
Penthouse, Appartement
Woonlaag
12
Bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2006
Onderhoud
Goed
Onderhoud buiten
Goed
Bijzonderheden
Toegankelijk voor gehandicapten, Toegankelijk voor ouderen

Oppervlakten en inhoud

Wonen
239 m²
Inhoud
745 m³

Indeling

Kamers
3
Slaapkamers
2
Badkamers
2
Verdiepingen
1

Energie

Energielabel
A
Isolatie
Volledig geisoleerd
Warm water
C.V.-ketel
Verwarming
C.V.-ketel
Ketel
(Combi-ketel, Eigendom)

Buitenruimte

Schuur
Box
Faciliteiten schuur
Voorzien van elektra

Garage

Soort garage
Parkeerkelder

Objectkenmerken

• Mechanische ventilatie
• TV-Kabel
• Lift
• Jacuzzi
• Schuifpui

Locatie

President Allendelaan 271, 1068 VM Amsterdam

• Aan het water
• Aan park
• Vrij uitzicht

Meer lezen
Minder lezen

Locatie

Street view
Map view
10 min
20 min
30 min
Reistijd
Voorzieningen

Bereken je reistijd

Kies je vervoer
Maximale reistijd
10 min.
20 min.
30 min.
Reis moment
Daluren
Piekuren
Toon resultaten

Voorzieningen

Geef hieronder aan welke voorzieningen u op de kaart wilt tonen.

Kies voorzieningen
School
Dokter
Apotheek
Restaurant
Sportschool
OV
Supermarkt
Ziekenhuis
Kerk
Tandarts
Bioscoop
Kapper
Toon resultaten

Ik heb interesse in
President Allendelaan 271

Wilt u een bezichtiging inplannen of heeft u een vraag?
Neem via onderstaand formulier direct contact op met de Qualis-makelaar.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Gegevens (verplicht)
recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
Wouter Thöne
Uw qualis-makelaar
Wouter Thöne
Amsterdam At Home Makelaars
Weteringschans 143 a
1017 SE Amsterdam
020-308 06 50

Amsterdam At Home Makelaars
Account aanmaken
Bekijk het grootste ‘geheime’ woningaanbod van Nederland. Account aanmaken
Magazine
De laatste trends op het gebied van interieur, design, reizen en culinair genieten. Lees Qualis e-Magazine