Overhoeksparklaan 90 +2PP, Amsterdam foto-1
Amsterdam

Overhoeksparklaan 90 +2PP

€ 1.500.000 k.k.
Verkocht
Overhoeksparklaan 90 +2PP, Amsterdam foto-0
Overhoeksparklaan 90 +2PP, Amsterdam foto-1
Overhoeksparklaan 90 +2PP, Amsterdam foto-2
Overhoeksparklaan 90 +2PP, Amsterdam foto-3
Overhoeksparklaan 90 +2PP, Amsterdam foto-4
Overhoeksparklaan 90 +2PP, Amsterdam foto-5
Overhoeksparklaan 90 +2PP, Amsterdam foto-6
Overhoeksparklaan 90 +2PP, Amsterdam foto-7
Overhoeksparklaan 90 +2PP, Amsterdam foto-8
Overhoeksparklaan 90 +2PP, Amsterdam foto-9
Overhoeksparklaan 90 +2PP, Amsterdam foto-10
Overhoeksparklaan 90 +2PP, Amsterdam foto-11
Overhoeksparklaan 90 +2PP, Amsterdam foto-12
Overhoeksparklaan 90 +2PP, Amsterdam foto-13
Overhoeksparklaan 90 +2PP, Amsterdam foto-14
Overhoeksparklaan 90 +2PP, Amsterdam foto-15
Overhoeksparklaan 90 +2PP, Amsterdam foto-16
Overhoeksparklaan 90 +2PP, Amsterdam foto-17
Overhoeksparklaan 90 +2PP, Amsterdam foto-18
Overhoeksparklaan 90 +2PP, Amsterdam foto-19
Overhoeksparklaan 90 +2PP, Amsterdam foto-20
Overhoeksparklaan 90 +2PP, Amsterdam foto-21
Overhoeksparklaan 90 +2PP, Amsterdam foto-22
Overhoeksparklaan 90 +2PP, Amsterdam foto-23
Overhoeksparklaan 90 +2PP, Amsterdam foto-24
Overhoeksparklaan 90 +2PP, Amsterdam foto-25
Overhoeksparklaan 90 +2PP, Amsterdam foto-26
Overhoeksparklaan 90 +2PP, Amsterdam foto-27
Overhoeksparklaan 90 +2PP, Amsterdam foto-28
Overhoeksparklaan 90 +2PP, Amsterdam foto-29
Overhoeksparklaan 90 +2PP, Amsterdam foto-30
Overhoeksparklaan 90 +2PP, Amsterdam foto-31
Overhoeksparklaan 90 +2PP, Amsterdam foto-32
Overhoeksparklaan 90 +2PP, Amsterdam foto-33
Overhoeksparklaan 90 +2PP, Amsterdam foto-34
Verkocht
Overhoeksparklaan 90 +2PP, Amsterdam foto-2
Overhoeksparklaan 90 +2PP, Amsterdam foto-3
+35
Aantal kamers
5
Woonoppervlakte
169 m²
Inhoud
522 m³
Overhoeksparklaan 90 +2PP is succesvol verkocht door Your Home Makelaars

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken

Omschrijving

Een unieke en uitzonderlijke kans! Ruim opgezet appartement in het luxe complex “De 7 Provinciën” (A-locatie) met een fenomenaal uitzicht over het IJ. Een compleet plaatje van 169 m2 met een panoramisch terras van zo’n 50 m2, twee parkeerplaatsen en eeuwigdurend afgekochte erfpacht.

Een bijzonder complex, dat werd ontworpen door voormalig Rijksbouwmeester Jo Coenen, op een locatie met de ideale combinatie van rust en reuring. Meer zien? Komt U binnen.

Locatie;
De 7 Provinciën ligt direct aan het water in de populaire wijk Overhoeks met de A'DAM toren en het filmmuseum EYE op 200 meter afstand. Overhoeks is nog volop in ontwikkeling; de Overhoeksparklaan werd als eerste in 2010 bebouwd. Vanaf de voordeur is het 6 minuten lopen naar de pont aan de Buiksloterweg. Deze brengt u in 3 minuten naar het Centraal Station en vaart 24 uur per dag. Met de trein bent U in een kwartier op Schiphol. Met enkel handbagage was de huidige eigenaar regelmatig binnen 3 kwartier na de touch-down op Schiphol al weer thuis. Met 10 minuten fietsen of een half uur lopen staat u op de NDSM werf, met het gehele jaar door allerlei festiviteiten en verschillende eetgelegenheden. Aan de oostkant, in het Hamerkwartier aan de andere kant van de Sixhaven, kunt u ook prima eten bij bijvoorbeeld Stork, de Goudfazant en de Hangar. En dichter bij huis, bij het van der Pekplein, natuurlijk Café Modern. Natuurliefhebber? In een kwartier fietst u naar het natuur- en recreatiegebied Het Twiske en het landelijke gebied Waterland, met rust en een prachtige natuur. Kortom, in Noord combineert u het beste van twee werelden.

Indeling;
Het complex heeft een linker- en rechtervleugel, verbonden door een ruime, statige entrée. Iedere vleugel is voorzien van twee liften en twee trappen. Met één van de liften in de linkervleugel of met een trap bereikt u het appartement op de derde verdieping.

De ruim opgezette hal biedt toegang tot de diverse ruimtes in de woning. Het open en speels ingedeelde karakter valt op, en ook de nette afwerking. Aangrenzend aan de hal is een ruime berging, geschikt voor het bewaren van extra voorraden, wijnrekken, e.d. Daarnaast is het separate toilet met fontein, uitgevoerd in lichte kleurtinten.

De mooie lichte living is omgeven door glas, met panoramisch uitzicht over het IJ. Daarmee is dit een fijne ruimte, die in directe verbinding staat met het riante terras dat het gehele appartement omringt. In de living is meer dan voldoende ruimte voor een grote lounge en een eetruimte die grenst aan de halfopen keuken.

De keuken, in het hart van de woning, is uitgevoerd in mooie witte kleurtinten en voorzien van een 6-pits SMEG gasfornuis met oven, afzuigkap, vries-/koelcombinatie, een separate stoom/hete lucht oven, Quooker kraan en zeeën aan opbergruimte.

Vanuit de keuken loopt u via de eetruimte naar de kamer aan de NW-zijde van het appartement, een prachtige ruimte omgeven door glas en ideaal als eetkamer, home office of slaapkamer. Via de lange hal vervolgt u uw weg naar de tweede slaapkamer, voorzien van een grote inbouwkast. Evenals de 2 andere slaapkamers, grenst ook deze kamer aan het terras.
De master-bedroom in de noordoosthoek van het appartement biedt tevens toegang tot de riante badkamer, die ook toegankelijk is via de centrale hal en voorzien van toilet, ligbad, inloop-douche en een dubbele wastafel.
Naast de badkamer is een technische ruimte met plaats voor wasmachine/droger, extra ijskast, etc.

Door de gehele woning ligt een mooie gietvloer die zorgt voor eenheid. Het appartement is voorzien van een collectief, duurzaam vloerverwarmingssysteem, gebaseerd op warmte-koude-opslag (WKO). De temperatuur wordt geregeld door thermostaten in de verschillende ruimtes. Met hetzelfde systeem waarmee u ‘s winters het appartement - zo nodig (het is uitstekend geïsoleerd) - verwarmt, kunt u zomers het appartement koelen, zodat de temperatuur altijd aangenaam is.

Een mooie, goed afgewerkte en instapklare woning met een heerlijk groot terras rondom. Bent u benieuwd en wilt u het appartement graag zelf bewonderen? Neem dan contact op voor het maken van een afspraak.

Parkeren/berging
In de onderbouw van het complex zijn twee eigen parkeerplaatsen en een separate berging.

Vereniging van Eigenaren:
Het betreft een gezonde en actieve vereniging van eigenaren genaamd; ‘VvE De 7 Provinciën Blok A-11" De VvE wordt door Newomij beheerd en omvat 62 appartementen. Er wordt jaarlijks vergaderd en de vereniging beschikt over een onderhoudsplan. De maandelijkse bijdrage is €XX ,- (zie de opgegeven data)

Eigendomssituatie
Het appartement is gelegen op gemeentelijke erfpacht grond welke EEUWIGDUREND is afgekocht door de huidige eigenaar.

Bijzonderheden:
- Bijzonder stadsappartement aan het IJ;
- Gelegen in het luxe complex De 7 Provinciën;
- Licht en goed ingedeeld van 169 m2 (NEN2580);
- Panoramisch zonneterras van ca. 50 m2 (NEN2580);
- De hele woning is voorzien van een gietvloer;
- Bouwjaar 2012;
- Gebouwd onder SWK garantie
- Voorzien van liften, warmte koudeopslag, vloerverwarming en vloerkoeling;
- TWEE eigen inpandige parkeerplaatsen en een berging in de onderbouw;
- EEUWIGDUREND afgekochte erfpacht;
- Energielabel A++;
- Gezonde en actieve VVE;
- VvE bijdrage van € 273,94 per maand (appartement);
- VvE bijdrage van € 42,05 per maand (parkeren);
- Bijdrage aan de Beheer vereniging Overhoeks (onderhoud van het gemeenschappelijk groen in de binnentuinen) is € 14,50 per maand.
- Glasvezel aanwezig;
- Oplevering in overleg;
- Er is pas een overeenkomst als de koopakte is getekend;
- koopakte wordt opgemaakt door een notaris in Amsterdam.

ENGLISH

Unique! Spacious apartment in the luxurious complex ‘De 7 Provinciën’ (A-location) with a phenomenal view over the IJ River of Amsterdam. A complete apartment of 169 m2 with a panoramic terrace of approximately 50 m2, two indoor parking lots; ground lease has been redeemed perpetually.

A unique complex, designed by former Government Architect Jo Coenen, with the ideal combination of tranquillity and activity. See more? Please come inside.

Location;

De 7 Provinciën is located along the IJ water in the Overhoeks area with the A'DAM Tower and the famous EYE Film Museum at 200 metres distance. The Overhoeks area is still being developed; Overhoeksparklaan was the first street to be built upon in 2010. From the front door, it takes a 6 minutes’ walk to the ferry at Buiksloterweg. This ferry brings you to the Central Railway Station in 3 minutes and it runs 24 hours a day. From the station Schiphol is some fifteen minutes by train. After having been abroad, the current owner regularly returned home with only hand luggage within 45 minutes after the touch-down at Schiphol. At 10 minutes biking or half an hour walking you are at the former NDSM shipyard, with now festivities and various dining options throughout the year. To the East, in the Hamer District, at the other side of Sixhaven Marina, you also can eat very well at e.g. Stork, Goudfazant, and the Hangar. And more nearby, near the ‘Van Der Pekplein’, Café Modern offers fancy diners. In fifteen minutes, you cycle to the nature and recreation area ‘Het Twiske’ and the rural area Waterland, with peace and beautiful nature. In short, you can combine the best of two worlds in Amsterdam Noord.

Layout;

The left and the right wing of the 7 Provinciën are connected through a spacious, stately entrance. Each wing has two elevators and two staircases. With one of the lifts in the left- hand wing or a staircase, you reach the apartment on the third floor.

The spacious entrance hall provides access to the various rooms in the house. The open and playfully arranged character is striking, as is the neat finish. Next to the entrance a spacious storage room is suitable for storing extra supplies, wine racks, etc. In addition, there is a separate toilet with a fountain, in light colours.

The beautiful and bright living room is surrounded by glass, with a panoramic view over the IJ River. In the living room, there is more than enough space for a large lounge and a dining area adjacent to the semi-open kitchen. This makes this a lovely space directly connected to the spacious terrace that surrounds the apartment.

In the heart of the house, the kitchen, in white colour tones, is equipped with a 6-gas burner SMEG stove with oven, extractor hood, fridge/freezer combination, a separate steam/hot air oven, a ‘Quooker’ boiling water tap, and plenty of storage space.

From the kitchen, you walk through the dining area to the room on the NW side of the apartment, a beautiful space surrounded by glass and ideal as a dining room, home office or

bedroom. You continue through the long hall to the second bedroom with a large wardrobe. Like the two other bedrooms, this room also abuts the terrace.

The main bedroom in the northeast corner provides access to the spacious bathroom, accessible also from the central hall and equipped with a toilet, bath, walk-in shower, and a double sink.

Next to the bathroom is a technical room with space for a washer/dryer, extra refrigerator, etc.

There is a beautiful cast floor throughout the apartment ensuring unity. The apartment has a collective, sustainable underfloor heating system based on heat-cold storage (WKO). The temperature is controlled by thermostats in the different rooms. With the system which heats the apartment - if necessary (it is well insulated) - in winter, the apartment can be cooled in summer time so that temperatures are always pleasant.

A beautiful, well-finished, and ready-to-move-in house with a lovely large terrace. Are you curious, and would you like to admire the apartment yourself? Please contact us to make an appointment.

Parking/storage

In the basement are two private parking lots, and at ground level a separate storage room for bikes, gardening tools, etc.

Owners Association:

This concerns a healthy and active association of homeowners called; 'VvE De 7 Provinciën’. The VvE is managed by Newomij and takes care of 62 apartments. Meetings are held annually, and the association has a maintenance plan and a reserve fund. The monthly contribution is € 273.94, € 42.05 for the parking lots, and € 14.50 for the gardens .

Ownership situation

The apartment is located on municipal ground lease land, which the current owner has been bought off FOREVER.

Details:
- Exceptional city apartment along the IJ River;
- Located in the luxury complex ‘De 7 Provinciën’;
- Light and well laid out, 169 m2 (NEN2580);
- Panoramic terrace of approx. 50 m2 (NEN2580);
- There is a cast floor throughout the apartment;
- Year of construction 2012;
- Built under SWK warranty
- Equipped with elevators, heat and cold storage, underfloor heating, and floor cooling;
- TWO private indoor parking lots in the basement and a storage room at ground level;
- Eternal leasehold surrendered;
- Energy label A++;
- Healthy and active VVE;
- VvE contribution for the apartment € 273.94 per month;
- VvE contribution for the 2 parking lots of € 52.04 per month;
- VvE contribution for the maintenance of the communal greenery in the courtyards of € 14.50 per month.
- Fiber optics internet connection has been installed;
- Transfer in consultation;
- There only is an agreement once the purchase deed will have been signed by both parties;
- The purchase deed is drawn up by a notary in Amsterdam.

DISCLAIMER

This information has been compiled by us with the necessary care. However, no liability is accepted on our part for any incompleteness, inaccuracy or otherwise, or the consequences thereof. All specified sizes and surfaces are indicative. The buyer has his own duty to investigate all matters that are important to him or her. The broker is the seller's advisor concerning this property. We advise you to engage an expert (NVM) broker who guides you through the purchase process. If you have specific wishes regarding the property, we recommend you to make these known to your purchasing agent in good time and to have this carried out independently. If you do not engage an expert representative, you consider yourself to be an expert enough according to the law to be able to oversee all essential matters. The NVM conditions apply.

DISCLAIMER
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.
Meer lezen
Minder lezen
Michael Wielinga
Uw qualis-makelaar
Michael Wielinga
Your Home Makelaars
Vrijheidslaan 95
1079 KJ Amsterdam
020-370 60 20
Contact met de makelaar

Het betere wonen.

Huizen met karakter. Met ruimte. Op een plek waar u zich helemaal thuis voelt. Ontdek ons exclusieve aanbod.

Bekijk ons volledige aanbod
Overhoeksparklaan 90 +2PP, Amsterdam foto-1
Overhoeksparklaan 90 +2PP is succesvol verkocht door Your Home Makelaars

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken