Keizersgracht 370 B, Amsterdam foto-1
Amsterdam

Keizersgracht 370 B

€ 1.400.000 k.k.
Verkocht
Keizersgracht 370 B, Amsterdam foto-0
Keizersgracht 370 B, Amsterdam foto-1
Keizersgracht 370 B, Amsterdam foto-2
Keizersgracht 370 B, Amsterdam foto-3
Keizersgracht 370 B, Amsterdam foto-4
Keizersgracht 370 B, Amsterdam foto-5
Keizersgracht 370 B, Amsterdam foto-6
Keizersgracht 370 B, Amsterdam foto-7
Keizersgracht 370 B, Amsterdam foto-8
Keizersgracht 370 B, Amsterdam foto-9
Keizersgracht 370 B, Amsterdam foto-10
Keizersgracht 370 B, Amsterdam foto-11
Keizersgracht 370 B, Amsterdam foto-12
Keizersgracht 370 B, Amsterdam foto-13
Keizersgracht 370 B, Amsterdam foto-14
Keizersgracht 370 B, Amsterdam foto-15
Keizersgracht 370 B, Amsterdam foto-16
Keizersgracht 370 B, Amsterdam foto-17
Keizersgracht 370 B, Amsterdam foto-18
Keizersgracht 370 B, Amsterdam foto-19
Keizersgracht 370 B, Amsterdam foto-20
Keizersgracht 370 B, Amsterdam foto-21
Keizersgracht 370 B, Amsterdam foto-22
Keizersgracht 370 B, Amsterdam foto-23
Keizersgracht 370 B, Amsterdam foto-24
Keizersgracht 370 B, Amsterdam foto-25
Keizersgracht 370 B, Amsterdam foto-26
Keizersgracht 370 B, Amsterdam foto-27
Keizersgracht 370 B, Amsterdam foto-28
Keizersgracht 370 B, Amsterdam foto-29
Keizersgracht 370 B, Amsterdam foto-30
Keizersgracht 370 B, Amsterdam foto-31
Keizersgracht 370 B, Amsterdam foto-32
Keizersgracht 370 B, Amsterdam foto-33
Verkocht
Keizersgracht 370 B, Amsterdam foto-2
Keizersgracht 370 B, Amsterdam foto-3
+34
Aantal kamers
4
Woonoppervlakte
138 m²
Inhoud
467 m³
Keizersgracht 370 B is succesvol verkocht door Your Home Makelaars

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken

Omschrijving

Vorstelijk wonen met adembenemend uitzicht in dit prachtige rijks monumentale grachtenpand appartement aan de Keizersgracht. Een zeer complete woning van 139m2 verdeelt over twee woonlagen, voorzien van een lift, een nieuwe fundering, separate berging en gelegen op eigen grond. Snel meer zien? Komt u binnen.

Omgeving
Dit prachtige pand is gelegen in het hart van Amsterdam naast het hofje “Liefde is het fondament”, tussen de Berenstraat en de Runstraat ter hoogte van de gezellige 9 Straatjes. Een van de meest levendige en charmante plekken van de stad met een uitgebreid aanbod van winkels op loopafstand. Zo kunt u voor de dagelijkse boodschappen terecht bij diverse supermarkten zoals o.a. de Jumbo (hoek Wolvenstraat) of de Albert Heijn (Elandsgracht). Tevens is er een zeer divers aanbod een leuke speciaalzaken zoals o.a. een kaasboer, slager etc. Op slechts een steenworp afstand van de woning vind je ook enkele van de beste restaurants en bars van Amsterdam. Of je nu op zoek bent naar een heerlijk diner in een gezellige sfeer, een drankje op een terras aan het water. Het Vondelpark ligt op zo’n 10 minuten lopen, een ideale plek voor een mooie wandeling.
Kortom, een heerlijke en vooral veelzijdige buurt die bij vele geliefd is.

Indeling
U betreedt het pand in de luxe en goed verzorgde entree, vanuit hier heeft u middels de inpandige lift (met privé sleutel systeem) directe toegang tot de hal van het appartement.
De centrale hal biedt toegang tot de diverse ruimtes van de woning, met aansluitend een handige garderobekast, een toilet met fontein en de smaakvol uitgevoerde badkamer. Deze is voorzien van dubbele wastafel, waskast, inloop regendouche en ligbad.
U vervolgt uw weg naar de voorzijde van het appartement, hier vindt u de living van de woning. Een prachtige ruimte die barst van sfeer door de karakteristieke houten balken, lambrisering, parketvloer en open haard. Direct valt de speelse indeling van de woning op. Een plafond hoogte van 3,45 meter maakt dit een royale ruimte, waar vanuit u middels drie grote ramen kunt genieten van het uitzicht dat de Keizersgracht te bieden heeft.
Aangrenzend aan de woonkamer vindt u de open keuken, voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur die u zich kunt wensen, zoals o.a. een afwasmachine, koel-/vries combinatie, oven, magnetron, 4-pits gaskookplaat en afzuigkap.

Aan de achterzijde van deze verdieping vindt u de riante slaapkamer, die u tevens kunt opsplitsen in twee separate kamers. Ook dit is weer een bijzondere ruimte te noemen, zo heeft u ook hier een royale plafondhoogte en een uitzicht op een bijzonder stukje Amsterdam…namelijk, het hofje “Liefde is het fondament”. Een rustieke plek van de stad, welke in gebruik als bedrijfsruimte. Vanuit de slaapkamer is tevens toegang tot het achtergelegen balkon, met een zonnige ligging op het Zuid-Westen. Aangrenzend aan de slaapkamer vindt u een badkamer met wastafel en inloop douche en een separaat toilet met fontein.

Vanuit zowel de living, als de slaapkamer is er met een trap toegang tot de entresol van 29m2, deze is perfect te gebruiken als study, slaapkamer of homegym. De entresol is aan beide kanten uitgevoerd met glazen balustrades, wat deze verdieping extra licht maakt.

In de onderbouw van het pand is tevens een separate berging te vinden van 3m2, erg handig voor het opbergen van uw spullen.

Kortom, een bijzonder huis, op een prachtige locatie. Wilt u snel meer zien? Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Vereniging van Eigenaren
Het betreft een gezonde en actieve vereniging van eigenaren, bestaande uit 4 leden. De vereniging beschikt over een keurig huishoudelijk reglement en een sluitend meerjarig onderhoudsplan. Zo hebben ze de voor-, achterzijde en algemene ruimten geheel geschilderd in 2019.
De maandelijkse servicekosten voor het appartement bedragen €275,-.

“Keizersgracht 370”
Het gehele pand is volledig gerenoveerd in 2000. Destijds is tevens de fundering vernieuwd. Het Monumentale gebouw ligt naast het bekende hofje “Liefde is het fondament” en is omstreeks 1730 gebouwd. Het pand is een beschermt Rijksmonument.

Bijzonderheden
- Prachtig grachtenpand aan de geliefde Keizersgracht;
- Rijksmonument;
- Volledig gerenoveerd in 2000;
- Fundering vernieuwd;
- Eigen grond;
- Woonoppervlakte bruto 138m2;
- Woonoppervlakte 109,8 (NEN-2580);
- Separate berging van ca. 3m2;
- Gelegen aan het hofje “Liefde is het fondament”
- Lift;
- 1 slaapkamer (mogelijkheid tot eventueel 3 slaapkamers);
- 2 badkamers;
- Gezonde en actieve VVE, servicekosten €275,- per maand
- Balkon op het Zuidwesten
- NEN-clausule van toepassing;
- Parkeren via vergunningsstelsel, veel parkeergelegenheid in de directe omgeving;
- Oplevering in overleg;
- Er is pas een overeenkomst als de koopakte is getekend;
- Koopakte wordt opgemaakt door een notaris in Amsterdam.

DISCLAIMER
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

NEN CLAUSULE
De gebruiksoppervlakte is berekend conform de branche vastgestelde NEN 2580- norm. De oppervlakte kan derhalve afwijken van vergelijkbare panden en/of oude referenties. Dit heeft vooral te maken met deze (nieuwe) rekenmethode. Koper verklaart voldoende te zijn geïnformeerd over de hiervoor bedoelde normering. Verkoper en diens makelaar doen hun uiterste best de juiste oppervlakte en inhoud te berekenen aan de hand van eigen metingen en dit zoveel mogelijk te ondersteunen door het plaatsen van plattegronden met maatvoering. Mocht de maatvoering onverhoopt niet (volledig) overeenkomstig de normering zijn vastgesteld, wordt dit door koper aanvaard. Koper is voldoende in de gelegenheid gesteld de maatvoering zelf te (laten) controleren. Verschillen in de opgegeven maat en grootte geven geen der partijen enig recht, zo ook niet op aanpassing van de koopsom. Verkoper en diens makelaar aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid in deze.
Meer lezen
Minder lezen
Lody Bunschoten
Uw qualis-makelaar
Lody Bunschoten
Your Home Makelaars
Eerste Atjehstraat 56 a
1094 KP Amsterdam
020-370 60 20
Contact met de makelaar
Keizersgracht 370 B, Amsterdam foto-1
Keizersgracht 370 B is succesvol verkocht door Your Home Makelaars

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken