Fred. Roeskestraat 92 A 5, Amsterdam foto-1
Amsterdam

Fred. Roeskestraat 92 A 5

€ 1.090.000 k.k.
Verkocht
Fred. Roeskestraat 92 A 5, Amsterdam foto-0
Fred. Roeskestraat 92 A 5, Amsterdam foto-1
Fred. Roeskestraat 92 A 5, Amsterdam foto-2
Fred. Roeskestraat 92 A 5, Amsterdam foto-3
Fred. Roeskestraat 92 A 5, Amsterdam foto-4
Fred. Roeskestraat 92 A 5, Amsterdam foto-5
Fred. Roeskestraat 92 A 5, Amsterdam foto-6
Fred. Roeskestraat 92 A 5, Amsterdam foto-7
Fred. Roeskestraat 92 A 5, Amsterdam foto-8
Fred. Roeskestraat 92 A 5, Amsterdam foto-9
Fred. Roeskestraat 92 A 5, Amsterdam foto-10
Fred. Roeskestraat 92 A 5, Amsterdam foto-11
Fred. Roeskestraat 92 A 5, Amsterdam foto-12
Fred. Roeskestraat 92 A 5, Amsterdam foto-13
Fred. Roeskestraat 92 A 5, Amsterdam foto-14
Fred. Roeskestraat 92 A 5, Amsterdam foto-15
Fred. Roeskestraat 92 A 5, Amsterdam foto-16
Fred. Roeskestraat 92 A 5, Amsterdam foto-17
Fred. Roeskestraat 92 A 5, Amsterdam foto-18
Fred. Roeskestraat 92 A 5, Amsterdam foto-19
Fred. Roeskestraat 92 A 5, Amsterdam foto-20
Fred. Roeskestraat 92 A 5, Amsterdam foto-21
Fred. Roeskestraat 92 A 5, Amsterdam foto-22
Fred. Roeskestraat 92 A 5, Amsterdam foto-23
Fred. Roeskestraat 92 A 5, Amsterdam foto-24
Fred. Roeskestraat 92 A 5, Amsterdam foto-25
Fred. Roeskestraat 92 A 5, Amsterdam foto-26
Fred. Roeskestraat 92 A 5, Amsterdam foto-27
Fred. Roeskestraat 92 A 5, Amsterdam foto-28
Fred. Roeskestraat 92 A 5, Amsterdam foto-29
Fred. Roeskestraat 92 A 5, Amsterdam foto-30
Verkocht
Fred. Roeskestraat 92 A 5, Amsterdam foto-2
Fred. Roeskestraat 92 A 5, Amsterdam foto-3
+31
Aantal kamers
3
Woonoppervlakte
116 m²
Inhoud
404 m³
Fred. Roeskestraat 92 A 5 is succesvol verkocht door Carla van den Brink Makelaars

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken

Omschrijving

Modern, luxe en uitstekend verzorgd licht en ruimtelijk drie-kamer appartement (116 m2) met lift en ondergrondse parkeergarage in het prestigieuze appartementencomplex “De Fred”. Dit fraaie nieuwbouwproject uit 2017, ontworpen door Dam & Partners Architects met als thema urban chic, straalt rust, exclusiviteit en luxe uit.

Er is een mogelijkheid om een parkeerplaats in de ondergrondse garage erbij te kopen.

Het appartement is gelegen op de 2de verdieping van het gebouw en is te bereiken middels een lift of het gemeenschappelijk trappenhuis. Aan de voorzijde van het appartement bevindt zich een heerlijk ruim en zonnig balkon, ligging zuid, met prachtig uitzicht over de fraai aangelegde binnentuin. Aan de achterzijde heeft het appartement uitzicht over het water van het Zuider Amstelkanaal. Deze woning is gelegen in Blok A.

De groene en goed onderhouden binnentuin is voorzien van een fraaie langwerpige spiegelvijver, vlindertuin en zitelementen. Om deze binnentuin liggen de drie woonblokken gegroepeerd. De binnentuin, de glazen balkons, de fraaie lichte natuurstenen gevels en koperkleurige kozijnen en grote raampartijen, geven het geheel een Mediterraanse uitstraling en sfeer.

Het appartement beschikt over een berging op de kelderverdieping. Tevens is er een gemeenschappelijk fietsenberging aanwezig.

Ligging:
Het appartement is gelegen op een fantastische locatie in de zeer gewilde Stadionbuurt, nabij de Zuidas in Amsterdam Zuid. Daar kun u terecht voor de dagelijkse boodschappen en vindt u in de directe omgeving diverse leuke restaurants en cafe’s aan onder andere het Stadionplein.

De ligging is ook ideaal ten opzicht van de kantoren op de Zuidas, dichtbij het winkelcentrum Groot Gelderlandplein en de geliefde winkelstraten zoals o.a. de Beethovenstraat. Tevens zijn de diverse winkels aan de Buitenveldertselaan en het gezelllige winkelcentrum Stadshart Amstelveen en het centrum van Amsterdam eenvoudig te bereiken.

De buurt is ook ideaal voor rust en recreatie. Hiervoor zijn naast de brede groene lanen ook het Amsterdamse Bos, het Vondelpark, het Park Schinkeleilanden, het Beatrixpark en het Amstelpark de ideale, dichtbij gelegen, locaties.

Het appartement is bijzonder goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Het NS-station Zuid/WTC en de Noord-Zuid lijn zijn op loopafstand gelegen. Schiphol is uitstekend te bereiken met openbaar vervoer of auto. De ring (A-10) en de snelwegen A-4, A-9 en A-2 zijn binnen enkele minuten per auto zeer goed bereikbaar.

In de directe omgeving is betaalde parkeergelegenheid aanwezig.

Indeling
Via de Fred Roeskestraat bereikt u via de imposante centrale hoofdentree met dubbele hoogte, moderne kroonluchter en wit natuursteen, de binnentuin naar het eigen gebouw. Ook kunt u direct de lift nemen vanuit de parkeerkelder naar de eigen verdieping. Met de lift of via het trappenhuis komt u op de 2de verdieping, waar zich de toegangsdeur naar het appartement bevindt.

De entree is een ruime hal van waaruit alle vertrekken te bereiken zijn.

Aan de voorzijde bevindt zich de ruime en lichte woonkamer van 55 m2, die vanuit de hal te bereiken is. De woonkamer heeft een mooie luxe open keuken. Vanuit de woonkamer loopt u door een glazen kamerhoge schuifpui naar het aan de voorzijde gelegen balkon, ligging Zuid.

Aan de achterzijde bevinden zich twee slaapkamers, met schitterend uitzicht op het Zuider Amstelkanaal en de Stadionkade met bomen en groen.

Centraal gelegen in het appartement bevinden zich de badkamer, het toilet, een bijkeuken/berging, en de meterkast.

Plafondhoogte 3 meter.

Keuken: moderne luxe keuken, bestaande uit een tegen de wand geplaatst keukenblok bestaande uit diverse laden en kasten en een daartegenover geplaatst spoeleiland. De keuken is uitgevoerd in de kleur wit met een zwart composiet aanrechtblad voorzien van RVS spoelbak. In de keuken is diverse apparatuur aanwezig, te weten; koelkast, vriezer, combi-oven, 4-pits inductie kookplaat en een vaatwasmachine.

Badkamer: luxe badkamer voorzien van een ruime inloopdouche met regendouche, modern vormgegeven wastafel met dubbele wastafelkranen en handdoekradiator. Sanitairkleur: wit. De wanden zijn tot aan het plafond betegeld met grote witte tegels en op de vloer is een antraciet kleur gebruikt.

Toilet: Voorzien van vrijhangende toiletcombinatie en een fontein. De wanden zijn tot aan het plafond betegeld met grote witte tegels en op de vloer is een antraciet kleur gebruikt.

Aan de voorzijde van het appartement is elektrische zonwering over de gehele breedte van de woonkamer aangebracht.

Servicekosten € 192,- per maand voor de woning en de berging en € 39,- per maand voor de parkeerplaats.

Appartementsrecht, gesplitst op 16 juni 2015.
Kadastraal bekend: gemeente Amsterdam, sectie AB nummer 2755, appartementsindex nummers A-282, A-349 en A-427.

VvE: Vereniging van Eigenaars Blok A in “De Fred” te Amsterdam en Vereniging van Eigenaars Stallingsgarage “De Fred” te Amsterdam. Het beheer en de administratie worden gevoerd door MGVM te Amsterdam.

Het appartement is gelegen op grond eigendom van de gemeente Amsterdam. De erfpachtcanon bedraagt € 901,20 voor de woning en € 68,-- voor de parkeerplaats per jaar en wordt jaarlijks geïndexeerd. Herzieningsdatum: 15 juni 2065. De aanvraag inzake de overstap naar eeuwigdurende erfpacht is door de huidige eigenaren tijdig in 2019 gedaan. Er is in mei 2022 aanbieding ontvangen. De overstap canon voor de woning bedraagt € 2.077,99 (prijspeil 2022) en zal jaarlijkst tot 2065 met inflatie worden aangepast, de garageplaats is eeuwigdurend afgekocht vanaf 2065. De akte ligt thans klaar ter ondertekening en betaling.

Energielabel A.

Aanvaarding: in overleg met verkoper.

De eigenaren beschikken tevens over een eigen parkeerplaats in de ondergelegen parkeergarage. Voor kopers van het appartement is het mogelijk deze parkeerplaats erbij te kopen, de vraagprijs voor de betreffende parkeerplaats bedraagt € 89.000,-- kosten koper.
Meer lezen
Minder lezen
Pieter Joep van den Brink
Uw qualis-makelaar
Pieter Joep van den Brink
Carla van den Brink Makelaars
De Lairessestraat 123
1075 HH Amsterdam
020-671 72 72
Contact met de makelaar
Fred. Roeskestraat 92 A 5, Amsterdam foto-1
Fred. Roeskestraat 92 A 5 is succesvol verkocht door Carla van den Brink Makelaars

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken