Eerste Constantijn Huygensstraat 44 +pp, Amsterdam foto-1
Amsterdam

Eerste Constantijn Huygensstraat 44 +pp

Eerste Constantijn Huygensstraat 44 +pp, Amsterdam foto-0
Eerste Constantijn Huygensstraat 44 +pp, Amsterdam foto-1
Eerste Constantijn Huygensstraat 44 +pp, Amsterdam foto-2
Eerste Constantijn Huygensstraat 44 +pp, Amsterdam foto-3
Eerste Constantijn Huygensstraat 44 +pp, Amsterdam foto-4
Eerste Constantijn Huygensstraat 44 +pp, Amsterdam foto-5
Eerste Constantijn Huygensstraat 44 +pp, Amsterdam foto-6
Eerste Constantijn Huygensstraat 44 +pp, Amsterdam foto-7
Eerste Constantijn Huygensstraat 44 +pp, Amsterdam foto-8
Eerste Constantijn Huygensstraat 44 +pp, Amsterdam foto-9
Eerste Constantijn Huygensstraat 44 +pp, Amsterdam foto-10
Eerste Constantijn Huygensstraat 44 +pp, Amsterdam foto-11
Eerste Constantijn Huygensstraat 44 +pp, Amsterdam foto-12
Eerste Constantijn Huygensstraat 44 +pp, Amsterdam foto-13
Eerste Constantijn Huygensstraat 44 +pp, Amsterdam foto-14
Eerste Constantijn Huygensstraat 44 +pp, Amsterdam foto-15
Eerste Constantijn Huygensstraat 44 +pp, Amsterdam foto-16
Eerste Constantijn Huygensstraat 44 +pp, Amsterdam foto-17
Eerste Constantijn Huygensstraat 44 +pp, Amsterdam foto-18
Eerste Constantijn Huygensstraat 44 +pp, Amsterdam foto-19
Eerste Constantijn Huygensstraat 44 +pp, Amsterdam foto-20
Eerste Constantijn Huygensstraat 44 +pp, Amsterdam foto-21
Eerste Constantijn Huygensstraat 44 +pp, Amsterdam foto-22
Eerste Constantijn Huygensstraat 44 +pp, Amsterdam foto-23
Eerste Constantijn Huygensstraat 44 +pp, Amsterdam foto-24
Eerste Constantijn Huygensstraat 44 +pp, Amsterdam foto-25
Eerste Constantijn Huygensstraat 44 +pp, Amsterdam foto-26
Eerste Constantijn Huygensstraat 44 +pp, Amsterdam foto-27
Eerste Constantijn Huygensstraat 44 +pp, Amsterdam foto-28
Eerste Constantijn Huygensstraat 44 +pp, Amsterdam foto-29
Eerste Constantijn Huygensstraat 44 +pp, Amsterdam foto-30
Eerste Constantijn Huygensstraat 44 +pp, Amsterdam foto-31
Eerste Constantijn Huygensstraat 44 +pp, Amsterdam foto-32
Eerste Constantijn Huygensstraat 44 +pp, Amsterdam foto-33
Eerste Constantijn Huygensstraat 44 +pp, Amsterdam foto-34
Eerste Constantijn Huygensstraat 44 +pp, Amsterdam foto-35
Eerste Constantijn Huygensstraat 44 +pp, Amsterdam foto-36
Eerste Constantijn Huygensstraat 44 +pp, Amsterdam foto-37
Eerste Constantijn Huygensstraat 44 +pp, Amsterdam foto-38
Eerste Constantijn Huygensstraat 44 +pp, Amsterdam foto-39
Eerste Constantijn Huygensstraat 44 +pp, Amsterdam foto-40
Eerste Constantijn Huygensstraat 44 +pp, Amsterdam foto-41
Eerste Constantijn Huygensstraat 44 +pp, Amsterdam foto-42
Eerste Constantijn Huygensstraat 44 +pp, Amsterdam foto-43
Eerste Constantijn Huygensstraat 44 +pp, Amsterdam foto-2
Eerste Constantijn Huygensstraat 44 +pp, Amsterdam foto-3
+44
Aantal kamers
4
Woonoppervlakte
172 m²
Inhoud
786 m³

Omschrijving

---ENGLISH TRANSLATION BELOW---

Dit is echt een huis die je met eigen ogen moet aanschouwen. Zodra je de woning binnenstapt, word je onmiddellijk overvallen door een verbluffende 'wauw'-ervaring.

Dit ruim opgezette gelijkvloerse appartement met een zonnige tuin op het zuiden en de mogelijkheid van maar liefst 4 parkeerplaatsen is een ware parel in de gezellige Helmersbuurt. Ontdek de luxe, ruimte en praktische voordelen die deze woning te bieden heeft.

Dit appartement is niet alleen gelegen in de zeer gewilde Helmersbuurt, met de charmante Bosboom Toussaintstraat om de hoek, maar het ligt ook nog aan een autovrij en groen plein. Hier kunnen kinderen onbezorgd voor de deur spelen, terwijl jij geniet van het gemak en het wooncomfort dat alleen een gloednieuw gebouw in het hart van de gezellige Helmersbuurt kan bieden. Een dergelijke combinatie is werkelijk zeldzaam!

HET PAND
Gebouwd in 2006 en met een energielabel A, biedt dit pand een optimaal leefklimaat. Of het nu zomer is of winter, je geniet altijd van een comfortabele temperatuur. De bonus? Je auto kun je veilig en droog parkeren in de garage onder het huis. De eigenaar heeft zelfs 4 parkeerplekken beschikbaar, waarvan er één verbonden is met de woning, zodat je zelfs je elektrische auto kunt opladen. Alle plekken zijn groot genoeg voor een SUV. Fietsen kunnen eenvoudig voor de deur of in de gemeenschappelijke fietsenberging worden geplaatst. En als je voor de deur wilt parkeren om in te pakken voor een vakantie, kan dat alleen door de bewoners - een echt gemak!

INDELING
Bij binnenkomst word je verwelkomd in een stijlvolle entree met een hal die leidt naar een apart toilet met een fontein. De hal is slim ingericht met prachtige en functionele Eginstill kasten, terwijl de gang naar het toilet is verfraaid met luxe details, zoals het verfijnde Pierre Frey behang.

Bij binnenkomst in de woonkamer valt meteen de indrukwekkende hoogte van het appartement op, met plafonds van circa 3,5 meter. Dit geeft een ongelooflijk ruimtelijk gevoel. De grote ramen aan zowel de voor- als achterzijde zorgen voor overvloedig natuurlijk licht. De afwerking is met oog voor detail gedaan, met een prachtige houten vloer in Hongaarse punt, stijlvol Arte Insero behang en een Eternit betegelde wand. De Eginstill bamboe deuren voegen een vleugje elegantie toe.

Aan de voorzijde van het appartement staat nu een lange eettafel voor de gezellige etentjes met vrienden en familie. Er is meer dan voldoende ruimte in de woning om hier vrij eenvoudig een derde slaapkamer of study te creëren. De eettafel kan dan met gemak opschuiven richting de keuken.

Een kookliefhebber kan hier zijn hart ophalen. Een echte Eginstill keuken met massief Belgisch hardsteen extra diep aanrecht. Aan alle inbouwapparatuur is gedacht; een Viking range gasfornuis met oven, een Miele hoge druk stoomoven, tweede combi oven/ magnetron, ingebouwd Miele Nespresso koffiezetapparaat, een vaatwasser, koelkast en vriezer. De gootsteen is v.v. een nieuwe Quooker kraan, een keukendouche en zeepdispensers. In het eiland zit nog een wijnklimaatkast.

Het lichte zitgedeelte bevindt zich aan de achterzijde van de woning. Hier vind je dubbele openslaande deuren die toegang bieden tot de zonnige tuin op het zuiden, met een royaal oppervlak van 50 m2. In de zomer wordt deze buitenruimte werkelijk een verlengstuk van de woonkamer, waar je in alle privacy kunt genieten. De elektrische zonneschermen bieden tevens schaduw tijdens de warmste zomerdagen, waardoor je optimaal comfort ervaart.

De hoofdslaapkamer is eveneens gesitueerd aan de achterzijde van de woning, en biedt directe toegang tot de betoverende tuin. Hier treffen we opnieuw de goede plafondhoge en uiterst stijlvolle Eginstill inbouwkasten aan.

De luxe badkamer is uitgerust met een ligbad, een aparte douche en een fraaie wastafel met meubel. Grenzend aan de badkamer vind je het tweede aparte toilet, compleet met fontein. Aan de andere kant van de badkamer is een berging te vinden waar ooit het plan was om een sauna te installeren, hoewel dit idee uiteindelijk niet werd gerealiseerd.

Aan de voorzijde van de woning bevindt zich de royale tweede slaapkamer, die momenteel is opgesplitst in twee kamers door middel van een elegante glazen scheidingswand. Hier slapen op dit moment drie kinderen, en de eigenaar heeft hier speelse inbouwbedden gecreëerd die een droom zijn voor ieder kind.

Tot slot is er nog een afzonderlijke berging met de installatie van de centrale verwarming, aansluitingen voor de wasmachine en droger, en een handige kast met ruimte voor gereedschap en voorraad.

Deze woning biedt werkelijk alles wat je nodig hebt voor het ultieme comfort en gemak.

VVE
De VvE is gezond, actief en wordt professioneel beheerd door De Huishouding. Er is een MJOP, een huishoudelijk reglement en er wordt jaarlijks vergaderd. De maandelijkse bijdrage voor het appartement is € 258,64. De maandelijkse bijdrage per parkeerplaats is € 42,-.

OMGEVING
De Helmersbuurt is met goede reden 1 van de meest populaire buurten van Amsterdam. Op 500 meter van het Vondelpark en alle voorzieningen binnen handbereik. Hier vind u alles wat de stad te bieden heeft, maar woont u toch in een rustig en goed geïsoleerd pand met een rustig pleintje voor de deur. Er zijn tal van leuke winkeltjes en horeca zaakjes. Ook de Foodhallen ligt op 10 minuutjes lopen. Verschillende supermarkten binnen 350 m. Achter het huis ligt het WG plein met een basketbalveld en een speeltuin. Sporten in de omgeving kan volop bij o.a. Saints & Stars, PLTS en Basic fit. Er zijn voldoende goede scholen in de buurt.

BIJZONDERHEDEN
- Gebruiksoppervlakte van ca. 172 m2;
- Tuin op het zuiden van ca. 50 m2;
- Bouwjaar 2006;
- Energielabel A;
- Eigen grond;
- Optioneel 4 parkeerplaatsen a € 99.500,- per stuk;
- Hoge plafonds van ca. 3.50 m;
- Derde slaapkamer makkelijk te creëren;
- Gelegen in de geliefde Helmersbuurt;
- Gezonde VvE.


---ENGLISH TRANSLATION---

This is a home that you must see with your own eyes. As soon as you step inside the house, you are immediately overwhelmed by a stunning 'wow' experience.

This spacious ground floor apartment with a sunny south-facing garden and the possibility of up to 4 parking spaces is a true gem in the cozy Helmersbuurt. Discover the luxury, space, and practical benefits that this property has to offer.

Not only is this apartment located in the highly sought-after Helmersbuurt, with the charming Bosboom Toussaintstraat just around the corner, but it is also situated on a car-free and green square. Here, children can play safely in front of the door while you enjoy the convenience and living comfort that only a brand-new building in the heart of the cozy Helmersbuurt can provide. Such a combination is truly rare!

THE PROPERTY
Built in 2006 and with an energy label A, this property offers an optimal living climate. Whether it's summer or winter, you will always enjoy a comfortable temperature. The bonus? You can safely and dryly park your car in the garage under the house. The owner even has 4 parking spaces available, one of which is connected to the house, so you can even charge your electric car. All spaces are large enough for an SUV. Bicycles can easily be placed in front of the door or in the communal bicycle storage. And if you want to park in front of the door for packing for a holiday, only residents are allowed - a real convenience!

LAYOUT
Upon entering, you are welcomed into a stylish entrance with a hall leading to a separate toilet with a sink. The hall is smartly furnished with beautiful and functional Eginstill cabinets, while the hallway to the toilet is adorned with luxurious details, such as the refined Pierre Frey wallpaper.

Upon entering the living room, you immediately notice the impressive height of the apartment, with ceilings of approximately 3.5 meters. This creates an incredibly spacious feeling. The large windows at both the front and back provide abundant natural light. The finish is done with attention to detail, with a beautiful Hungarian herringbone wooden floor, stylish Arte Insero wallpaper, and an Eternit tiled wall. The Eginstill bamboo doors add a touch of elegance.

At the front of the apartment, there is now a long dining table for cozy meals with friends and family. There is more than enough space in the property to easily create a third bedroom or study. The dining table can then easily move towards the kitchen.

A cooking enthusiast can indulge here. A genuine Eginstill kitchen with solid Belgian bluestone extra-deep countertop. All built-in appliances are considered; a Viking range gas stove with oven, a Miele high-pressure steam oven, a second combination oven/microwave, built-in Miele Nespresso coffee maker, a dishwasher, refrigerator, and freezer. The sink is equipped with a new Quooker tap, a kitchen shower, and soap dispensers. In the island, there is also a wine climate cabinet.

The bright sitting area is located at the back of the house. Here you will find double French doors that provide access to the sunny south-facing garden, with a generous surface area of 50 m2. In the summer, this outdoor space truly becomes an extension of the living room, where you can enjoy complete privacy. The electric awnings also provide shade during the hottest summer days, ensuring maximum comfort.

The master bedroom is also located at the back of the house and offers direct access to the enchanting garden. Here, you will find the good ceiling-high and extremely stylish Eginstill built-in wardrobes again.

The luxurious bathroom is equipped with a bathtub, a separate shower, and a beautiful sink with a cabinet. Adjacent to the bathroom, you will find the second separate toilet, complete with a sink. On the other side of the bathroom, there is a storage room where the original plan was to install a sauna, although this idea was not ultimately realized.

At the front of the house, there is a spacious second bedroom, which is currently divided into two rooms with an elegant glass partition wall. Three children are currently sleeping here, and the owner has created playful built-in beds that are a dream for any child.

Finally, there is a separate storage room with the central heating installation, connections for the washing machine and dryer, and a convenient closet for tools and supplies.

This property truly offers everything you need for ultimate comfort and convenience.

HOA (Homeowners Association)
The HOA is healthy, active, and professionally managed by De Huishouding. There is a long-term maintenance plan (MJOP), house rules, and annual meetings. The monthly contribution for the apartment is € 258.64. The monthly contribution per parking space is € 42.

AREA
The Helmersbuurt is one of the most popular neighborhoods in Amsterdam for a good reason. It is located 500 meters from the Vondelpark and has all amenities within reach. Here, you will find everything the city has to offer while living in a quiet and well-insulated building with a peaceful square in front of the door. There are plenty of charming shops and dining establishments. The Foodhallen is also a 10-minute walk away. Several supermarkets are within 350 meters. Behind the house, you will find the WG square with a basketball court and a playground. There are plenty of sports facilities in the area, including Saints & Stars, PLTS, and Basic Fit. There are also several good schools nearby.

SPECIAL FEATURES
Usable area of approximately 172 m2;
South-facing garden of approximately 50 m2;
Built in 2006;
Energy label A;
Freehold property;
Optional 4 parking spaces at € 99,500 each;
High ceilings of approximately 3.50 m;
Easily create a third bedroom;
Located in the beloved Helmersbuurt;
Healthy HOA.
Meer lezen
Minder lezen
Pieter Joep van den Brink
Uw qualis-makelaar
Pieter Joep van den Brink
Carla van den Brink Makelaars
De Lairessestraat 123
1075 HH Amsterdam
020-671 72 72
Contact met de makelaar Plan een bezichtiging

Kenmerken

Overdracht

Prijs
€ 1.500.000 k.k.
Status
Beschikbaar
Oplevering
In overleg
Objectcode
13116

Bouw

Type
Benedenwoning, Appartement
Woonlaag
1
Bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2006
Onderhoud
Uitstekend
Onderhoud buiten
Uitstekend

Oppervlakten en inhoud

Wonen
172 m²
Inhoud
786 m³

Indeling

Kamers
4
Slaapkamers
3
Badkamers
1
Verdiepingen
1

Energie

Energielabel
A
Isolatie
HR-glas, Muurisolatie, Vloerisolatie
Warm water
C.V.-ketel
Verwarming
C.V.-ketel
Ketel
(Combi-ketel, Eigendom)

Buitenruimte

Tuin
Achtertuin
Achtertuin
Zuid, 50 m², 790×632cm

Garage

Soort garage
Parkeerkelder, Parkeerplaats

Objectkenmerken

• Buitenzonwering
• Domotica
• Mechanische ventilatie

Locatie

Eerste Constantijn Huygensstraat 44 +pp, 1054 BR Amsterdam

• Aan rustige weg
• In woonwijk

Meer lezen
Minder lezen

Documenten

Plattegronden

Eerste Constantijn Huygensstraat 44 +pp, Amsterdam plattegrond-0
Eerste Constantijn Huygensstraat 44 +pp, Amsterdam plattegrond-1
Eerste Constantijn Huygensstraat 44 +pp, Amsterdam plattegrond-2
Eerste Constantijn Huygensstraat 44 +pp, Amsterdam plattegrond-3

Locatie

Street view
Map view
10 min
20 min
30 min
Reistijd
Voorzieningen

Bereken je reistijd

Kies je vervoer
Maximale reistijd
10 min.
20 min.
30 min.
Reis moment
Daluren
Piekuren
Toon resultaten

Voorzieningen

Geef hieronder aan welke voorzieningen u op de kaart wilt tonen.

Kies voorzieningen
School
Dokter
Apotheek
Restaurant
Sportschool
OV
Supermarkt
Ziekenhuis
Kerk
Tandarts
Bioscoop
Kapper
Toon resultaten

Ik heb interesse in
Eerste Constantijn Huygensstraat 44 +pp

Wilt u een bezichtiging inplannen of heeft u een vraag?
Neem via onderstaand formulier direct contact op met de Qualis-makelaar.

Bedankt voor uw aanvraag.

Bekijk als eerste ons nieuwste woningaanbod, ook in stille verkoop!
Maak nu een account aan

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Gegevens
recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
Pieter Joep van den Brink
Uw qualis-makelaar
Pieter Joep van den Brink
Carla van den Brink Makelaars
De Lairessestraat 123
1075 HH Amsterdam
020-671 72 72

Carla van den Brink Makelaars
Account aanmaken
Bekijk het grootste ‘geheime’ woningaanbod van Nederland. Account aanmaken
Magazine
Bekijk de laatste interieur-
& lifestyle trends!

Qualis e-Magazine