Eerste Constantijn Huygensstraat 44 +pp, Amsterdam foto-1
Amsterdam

Eerste Constantijn Huygensstraat 44 +pp

Eerste Constantijn Huygensstraat 44 +pp, Amsterdam foto-0
Eerste Constantijn Huygensstraat 44 +pp, Amsterdam foto-1
Eerste Constantijn Huygensstraat 44 +pp, Amsterdam foto-2
Eerste Constantijn Huygensstraat 44 +pp, Amsterdam foto-3
Eerste Constantijn Huygensstraat 44 +pp, Amsterdam foto-4
Eerste Constantijn Huygensstraat 44 +pp, Amsterdam foto-5
Eerste Constantijn Huygensstraat 44 +pp, Amsterdam foto-6
Eerste Constantijn Huygensstraat 44 +pp, Amsterdam foto-7
Eerste Constantijn Huygensstraat 44 +pp, Amsterdam foto-8
Eerste Constantijn Huygensstraat 44 +pp, Amsterdam foto-9
Eerste Constantijn Huygensstraat 44 +pp, Amsterdam foto-10
Eerste Constantijn Huygensstraat 44 +pp, Amsterdam foto-11
Eerste Constantijn Huygensstraat 44 +pp, Amsterdam foto-12
Eerste Constantijn Huygensstraat 44 +pp, Amsterdam foto-13
Eerste Constantijn Huygensstraat 44 +pp, Amsterdam foto-14
Eerste Constantijn Huygensstraat 44 +pp, Amsterdam foto-15
Eerste Constantijn Huygensstraat 44 +pp, Amsterdam foto-16
Eerste Constantijn Huygensstraat 44 +pp, Amsterdam foto-17
Eerste Constantijn Huygensstraat 44 +pp, Amsterdam foto-18
Eerste Constantijn Huygensstraat 44 +pp, Amsterdam foto-19
Eerste Constantijn Huygensstraat 44 +pp, Amsterdam foto-20
Eerste Constantijn Huygensstraat 44 +pp, Amsterdam foto-21
Eerste Constantijn Huygensstraat 44 +pp, Amsterdam foto-22
Eerste Constantijn Huygensstraat 44 +pp, Amsterdam foto-23
Eerste Constantijn Huygensstraat 44 +pp, Amsterdam foto-24
Eerste Constantijn Huygensstraat 44 +pp, Amsterdam foto-25
Eerste Constantijn Huygensstraat 44 +pp, Amsterdam foto-26
Eerste Constantijn Huygensstraat 44 +pp, Amsterdam foto-27
Eerste Constantijn Huygensstraat 44 +pp, Amsterdam foto-28
Eerste Constantijn Huygensstraat 44 +pp, Amsterdam foto-29
Eerste Constantijn Huygensstraat 44 +pp, Amsterdam foto-30
Eerste Constantijn Huygensstraat 44 +pp, Amsterdam foto-31
Eerste Constantijn Huygensstraat 44 +pp, Amsterdam foto-32
Eerste Constantijn Huygensstraat 44 +pp, Amsterdam foto-33
Eerste Constantijn Huygensstraat 44 +pp, Amsterdam foto-34
Eerste Constantijn Huygensstraat 44 +pp, Amsterdam foto-35
Eerste Constantijn Huygensstraat 44 +pp, Amsterdam foto-36
Eerste Constantijn Huygensstraat 44 +pp, Amsterdam foto-37
Eerste Constantijn Huygensstraat 44 +pp, Amsterdam foto-38
Eerste Constantijn Huygensstraat 44 +pp, Amsterdam foto-39
Eerste Constantijn Huygensstraat 44 +pp, Amsterdam foto-40
Eerste Constantijn Huygensstraat 44 +pp, Amsterdam foto-41
Eerste Constantijn Huygensstraat 44 +pp, Amsterdam foto-42
Eerste Constantijn Huygensstraat 44 +pp, Amsterdam foto-43
Eerste Constantijn Huygensstraat 44 +pp, Amsterdam foto-44
Eerste Constantijn Huygensstraat 44 +pp, Amsterdam foto-45
Eerste Constantijn Huygensstraat 44 +pp, Amsterdam foto-2
Eerste Constantijn Huygensstraat 44 +pp, Amsterdam foto-3
+46
Aantal kamers
4
Woonoppervlakte
172 m²
Inhoud
786 m³

Omschrijving

---ENGLISH TRANSLATION BELOW---

Welkom bij dit fantastische ruim opgezette appartement met tuin op het zuiden en de mogelijkheid van maar liefst 4 parkeerplaatsen! Niet alleen ligt dit appartement in een zeer leuke buurt, vlakbij de Bosboom Toussaintstraat, het ligt ook nog aan een autovrij en groen plein. De kinderen kunnen hier heerlijk buitenspelen voor de deur. Het gemak en het wooncomfort van een nieuw gebouw, midden in de gezellige Helmersbuurt. Dit vind je maar zelden!

HET PAND
Het pand is gebouwd in 2006, dit heeft vele voordelen. Het energielabel is A, een prettig leefklimaat is het resultaat, ongeacht het jaargetijde. Koel in de zomer en efficiënt te verwarmen in de winter. Daarnaast is het heel praktisch dat u de auto onder het huis gewoon droog in de garage kunt parkeren. De eigenaar bezit maar liefst 4 parkeerplekken, u kunt zelf kiezen of en hoeveel u erbij zou willen kopen. Alle plekken zijn groot genoeg voor een SUV, 1 van de plekken is met de elektra verbonden aan de woning. U kunt ook een elektrische auto opladen. De fiets zet u gewoon voor de deur of in de gemeenschappelijke fietsenberging. Het pleintje voor de deur is niet toegankelijk voor auto's, alleen de bewoners kunnen de paal verwijderen om de auto voor de deur te zetten om in te pakken voor de vakantie bijvoorbeeld.

INDELING
De gele deur brengt u naar de hal met een separaat toilet met fontein. In de hal zijn mooie en praktische Eginstill kasten gemaakt. De gang naar het toilet is luxe afgewerkt met o.a. Pierre Frey behang.

Het eerste wat opvalt bij binnenkomst in de woonkamer is de enorme hoogte van het appartement, ca. 3,5 meter. Dit geeft een ongelooflijk ruimtelijk gevoel.
Zowel aan de voorzijde als aan de achterzijde reikt het glas van vloer tot het plafond, dit zorgt voor veel lichtinval. Er is veel aandacht gegeven aan de afwerking, er ligt een prachtige houten vloer in Hongaarse punt met bies, mooi Arte Insero behang en een Eternit betegelde wand. De hoge Eginstill bamboe deuren maken het geheel af.

Aan de voorzijde van het appartement staat nu een lange eettafel voor de gezellige etentjes met vrienden en familie. Er is meer dan voldoende ruimte in de woning om hier vrij eenvoudig een derde slaapkamer of study te creëren. De eettafel kan dan met gemak opschuiven richting de keuken.

Een kookliefhebber kan hier zijn hart ophalen. Een echte Eginstill keuken met massief Belgisch hardsteen extra diep aanrecht. Aan alle inbouwapparatuur is gedacht; een Viking range gasfornuis met oven, een Miele hoge druk stoomoven, tweede combi oven/ magnetron, ingebouwd Miele Nespresso koffiezetapparaat, een vaatwasser, koelkast en vriezer. De gootsteen is v.v. een nieuwe Quooker kraan, een keukendouche en zeepdispensers. In het eiland zit nog een wijnklimaatkast.

Het lichte zitgedeelte is aan de achterzijde gelegen. De dubbele openslaande deuren geven toegang tot de zonnige tuin op het Zuiden van 50 m2, wat in de zomer echt een verlengstuk van de woonkamer is. Als u de zonneschermen uitzet is dit een tuin met veel privacy. De elektrische zonneschermen zorgen ook voor schaduw gedurende de warme zomerdagen.

De hoofdslaapkamer is ook aan de achterzijde gelegen en heeft tevens toegang tot de tuin. Ook hier weer de praktische plafondhoge stijlvolle Eginstill inbouwkasten. De vloer in deze slaapkamer wordt nog vervangen voor dezelfde vloer als die van de woonkamer.

De luxe badkamer is v.v. een ligbad, separate douche en wastafel met meubel. Naast de badkamer ligt het tweede separate toilet met fontein. Aan de andere zijde van de badkamer ligt nog een berging, het idee was om hier een sauna te maken, al is dit idee nooit uitgevoerd.

Aan de voorzijde ligt de tweede royale slaapkamer, verdeeld in 2 kamers middels een glazen pui. Hier slapen momenteel 3 kinderen. De eigenaar heeft hier zeer leuke inbouwbedden gemaakt, een droom voor ieder kind.

Voorts is er nog een separate berging met opstelling C.V., de aansluiting voor de wasmachine en droger en een handige kast met plek voor gereedschap en voorraden.

VVE
De VvE is gezond, actief en wordt professioneel beheerd door De Huishouding. Er is een MJOP, een huishoudelijk reglement en er wordt jaarlijks vergaderd. De maandelijkse bijdrage voor het appartement is € 258,64. De maandelijkse bijdrage per parkeerplaats is € 42,-.

OMGEVING
De Helmersbuurt is met goede reden 1 van de meest populaire buurten van Amsterdam. Op 500 meter van het Vondelpark en alle voorzieningen binnen handbereik. Hier vind u alles wat de stad te bieden heeft, maar woont u toch in een rustig en goed geïsoleerd pand met een rustig pleintje voor de deur. Er zijn tal van leuke winkeltjes en horeca zaakjes. Ook de Foodhallen ligt op 10 minuutjes lopen. Verschillende supermarkten binnen 350 m. Achter het huis ligt het WG plein met een basketbalveld en een speeltuin. Sporten in de omgeving kan volop bij o.a. Saints & Stars, PLTS en Basic fit. Er zijn voldoende goede scholen in de buurt.

BIJZONDERHEDEN
- Gebruiksoppervlakte van ca. 172 m2;
- Tuin op het zuiden van ca. 50 m2;
- Bouwjaar 2006;
- Energielabel A;
- Eigen grond;
- Optioneel 4 parkeerplaatsen a € 100.000,- per stuk;
- Hoge plafonds van ca. 3.50 m;
- Derde slaapkamer makkelijk te creëren;
- Gelegen in de geliefde Helmersbuurt;
- Gezonde VvE.


---ENGLISH TRANSLATION BELOW---

Welcome to this fantastic spacious apartment with a south-facing garden and the possibility of no less than 4 parking spaces! Not only is this apartment located in a very nice neighborhood, near the Bosboom Toussaintstraat, it is also located on a car-free and green square. The children can enjoy playing outside in front of the door. The convenience and living comfort of a new building, in the middle of the cozy Helmersbuurt. You rarely find this!

THE PROPERTY
The property was built in 2006, which has many advantages. The energy label is A, a pleasant living environment is the result, regardless of the season. Cool in the summer and heat efficiently in the winter. In addition, it is very practical that you can simply park the car dry in the garage under the house. The owner owns no less than 4 parking spaces, you can choose whether and how much you would like to buy. All places are large enough for an SUV, 1 of the places is connected to the house with electricity. You can also charge an electric car. You can simply park the bicycle in front of the door or use the communal bicycle shed. The square in front of the door is not accessible to cars, only residents can remove the pole to park the car in front of the door to pack for the holiday, for example.

LAYOUT
The yellow door takes you to the hall with a separate toilet with sink. Beautiful and practical Eginstill cabinets have been made in the hall. The hallway to the toilet is luxuriously finished with Pierre Frey wallpaper.

The first thing you notice when entering the living room is the enormous height of the apartment, approximately 3.5 meters. This gives an incredibly spacious feeling.
Both at the front and at the rear, the glass reaches from floor to ceiling, which provides a lot of light. Much attention has been paid to the finish, there is a beautiful wooden floor in Hungarian point with piping, beautiful Arte Insero wallpaper and an Eternit tiled wall. The high Eginstill bamboo doors complete the whole.

At the front of the apartment there is now a long dining table for cozy meals with friends and family. There is more than enough space in the house to create a third bedroom or study here. The dining table can then easily move towards the kitchen.

A cooking enthusiast can indulge himself here. A real Eginstill kitchen with solid Belgian hard stone extra deep countertop. All built-in appliances have been thought of; a Viking range gas stove with oven, a Miele high-pressure steam oven, second combi oven/microwave, built-in Miele Nespresso coffee machine, a dishwasher, fridge and freezer. The sink is equipped with a new Quooker tap, a kitchen shower and soap dispensers. There is also a winefridge in the island.

The bright seating area is located at the rear. The double doors give access to the sunny south-facing garden of 50 m2, which is really an extension of the living room in the summer. If you turn off the awnings, this is a garden with a lot of privacy. The electric awnings also provide shade during the hot summer days.

The master bedroom is located at the rear and also gives access to the garden. Again, the practical ceiling-high stylish Eginstill built-in wardrobes. The floor in this bedroom will be replaced for the same floor as that of the living room.

The luxurious bathroom has a bathtub, separate shower and washbasin with furniture. Next to the bathroom is the second separate toilet with sink. On the other side of the bathroom is another storage room, the idea was to make a sauna here, although this idea was never implemented.

At the front is the second spacious bedroom, divided into 2 rooms by a glass front. 3 children are currently sleeping here. The owner has made very nice built-in beds here, a dream for every child.

There is also a separate storage room with central heating system, the connection for the washing machine and dryer and a handy cupboard with space for tools and supplies.

VVE
The VvE is healthy, active and professionally managed by De Huishoud. There is a maintenance plan, internal regulations and annual meetings. The monthly contribution for the apartment is € 258.64. The monthly contribution per parking space is € 42.00.

SURROUNDINGS
With good reason, the Helmersbuurt is one of the most popular neighborhoods in Amsterdam. At 500 meters from the Vondelpark and all amenities within easy reach. Here you will find everything the city has to offer, but you still live in a quiet and well-insulated building with a quiet square in front of the door. There are many nice shops and restaurants. The Foodhallen a 10-minute walk away. Several supermarkets within 350 m. Behind the house is the WG square with a basketball court and a playground. There are plenty of sports facilities in the area; Saints & Stars, PLTS and Basic fit. There are plenty of good schools nearby.

PARTICULARITIES
- Usable area of ??approx. 172 m2;
- South-facing garden of approx. 50 m2;
- Year of construction 2006;
- Energy label A;
- Own ground;
- Optional 4 parking spaces at € 100,000 each;
- High ceilings of approx. 3.50 m;
- Third bedroom easy to create;
- Located in the beloved Helmersbuurt;
- Healthy VvE.
Meer lezen
Minder lezen
Pieter Joep van den Brink
Uw qualis-makelaar
Pieter Joep van den Brink
Carla van den Brink Makelaars
De Lairessestraat 123
1075 HH Amsterdam
020-671 72 72
Contact met de makelaar Plan een bezichtiging

Kenmerken

Overdracht

Prijs
€ 1.650.000 k.k.
Status
Beschikbaar
Oplevering
In overleg
Objectcode
12667

Bouw

Type
Benedenwoning, Appartement
Woonlaag
1
Bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2006
Onderhoud
Uitstekend
Onderhoud buiten
Uitstekend

Oppervlakten en inhoud

Wonen
172 m²
Inhoud
786 m³

Indeling

Kamers
4
Slaapkamers
3
Badkamers
1
Verdiepingen
1

Energie

Energielabel
A
Isolatie
HR-glas, Muurisolatie, Vloerisolatie
Warm water
C.V.-ketel
Verwarming
C.V.-ketel
Ketel
(Combi-ketel, Eigendom)

Buitenruimte

Tuin
Achtertuin
Achtertuin
Zuid, 50 m², 790×632cm

Garage

Soort garage
Parkeerkelder, Parkeerplaats

Objectkenmerken

• Buitenzonwering
• Domotica
• Mechanische ventilatie

Locatie

Eerste Constantijn Huygensstraat 44 +pp, 1054 BR Amsterdam

• Aan rustige weg
• In woonwijk

Meer lezen
Minder lezen

Documenten

Plattegronden

Eerste Constantijn Huygensstraat 44 +pp, Amsterdam plattegrond-0
Eerste Constantijn Huygensstraat 44 +pp, Amsterdam plattegrond-1
Eerste Constantijn Huygensstraat 44 +pp, Amsterdam plattegrond-2
Eerste Constantijn Huygensstraat 44 +pp, Amsterdam plattegrond-3

Locatie

Street view
Map view
10 min
20 min
30 min
Reistijd
Voorzieningen

Bereken je reistijd

Kies je vervoer
Maximale reistijd
10 min.
20 min.
30 min.
Reis moment
Daluren
Piekuren
Toon resultaten

Voorzieningen

Geef hieronder aan welke voorzieningen u op de kaart wilt tonen.

Kies voorzieningen
School
Dokter
Apotheek
Restaurant
Sportschool
OV
Supermarkt
Ziekenhuis
Kerk
Tandarts
Bioscoop
Kapper
Toon resultaten

Ik heb interesse in
Eerste Constantijn Huygensstraat 44 +pp

Wilt u een bezichtiging inplannen of heeft u een vraag?
Neem via onderstaand formulier direct contact op met de Qualis-makelaar.

Bedankt voor uw aanvraag.

Bekijk als eerste ons nieuwste woningaanbod, ook in stille verkoop!
Maak nu een account aan

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Gegevens (verplicht)
recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
Pieter Joep van den Brink
Uw qualis-makelaar
Pieter Joep van den Brink
Carla van den Brink Makelaars
De Lairessestraat 123
1075 HH Amsterdam
020-671 72 72

Carla van den Brink Makelaars
Account aanmaken
Bekijk het grootste ‘geheime’ woningaanbod van Nederland. Account aanmaken
Magazine
De laatste trends op het gebied van interieur, design, reizen en culinair genieten. Lees Qualis e-Magazine