Donarstraat 11 -III, Amsterdam foto-1
Amsterdam

Donarstraat 11 -III

€ 1.075.000 k.k.
Verkocht
Donarstraat 11 -III, Amsterdam foto-0
Donarstraat 11 -III, Amsterdam foto-1
Donarstraat 11 -III, Amsterdam foto-2
Donarstraat 11 -III, Amsterdam foto-3
Donarstraat 11 -III, Amsterdam foto-4
Donarstraat 11 -III, Amsterdam foto-5
Donarstraat 11 -III, Amsterdam foto-6
Donarstraat 11 -III, Amsterdam foto-7
Donarstraat 11 -III, Amsterdam foto-8
Donarstraat 11 -III, Amsterdam foto-9
Donarstraat 11 -III, Amsterdam foto-10
Donarstraat 11 -III, Amsterdam foto-11
Donarstraat 11 -III, Amsterdam foto-12
Donarstraat 11 -III, Amsterdam foto-13
Donarstraat 11 -III, Amsterdam foto-14
Donarstraat 11 -III, Amsterdam foto-15
Donarstraat 11 -III, Amsterdam foto-16
Donarstraat 11 -III, Amsterdam foto-17
Donarstraat 11 -III, Amsterdam foto-18
Donarstraat 11 -III, Amsterdam foto-19
Donarstraat 11 -III, Amsterdam foto-20
Donarstraat 11 -III, Amsterdam foto-21
Donarstraat 11 -III, Amsterdam foto-22
Donarstraat 11 -III, Amsterdam foto-23
Donarstraat 11 -III, Amsterdam foto-24
Donarstraat 11 -III, Amsterdam foto-25
Donarstraat 11 -III, Amsterdam foto-26
Donarstraat 11 -III, Amsterdam foto-27
Donarstraat 11 -III, Amsterdam foto-28
Donarstraat 11 -III, Amsterdam foto-29
Donarstraat 11 -III, Amsterdam foto-30
Donarstraat 11 -III, Amsterdam foto-31
Donarstraat 11 -III, Amsterdam foto-32
Donarstraat 11 -III, Amsterdam foto-33
Donarstraat 11 -III, Amsterdam foto-34
Donarstraat 11 -III, Amsterdam foto-35
Donarstraat 11 -III, Amsterdam foto-36
Donarstraat 11 -III, Amsterdam foto-37
Donarstraat 11 -III, Amsterdam foto-38
Donarstraat 11 -III, Amsterdam foto-39
Donarstraat 11 -III, Amsterdam foto-40
Donarstraat 11 -III, Amsterdam foto-41
Donarstraat 11 -III, Amsterdam foto-42
Donarstraat 11 -III, Amsterdam foto-43
Donarstraat 11 -III, Amsterdam foto-44
Verkocht
Donarstraat 11 -III, Amsterdam foto-2
Donarstraat 11 -III, Amsterdam foto-3
+45
Aantal kamers
4
Woonoppervlakte
131 m²
Inhoud
443 m³
Donarstraat 11 -III is succesvol verkocht door Carla van den Brink Makelaars

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken

Omschrijving

Fantastisch 3 laags bovenhuis van ca. 131 m2 met een moderne en luxe afwerking. Het appartement bestaat uit een zeer ruime en lichte leefverdieping, 3 slaapkamers, een moderne badkamer en zowel een balkon als een heerlijk terras van maar liefst 23 m2.

Het appartement

De entree van het appartement begint op de tweede verdieping waar ruimte is voor een garderobe. Op de derde verdieping is de woonverdieping met open keuken en aangrenzend balkon gelegen. Door de mooie gevelbreedte van 6.42m en de grote raampartijen komt het geheel zeer ruimtelijk over en is er een mooie lichtinval. Het zitgedeelte met gashaard en inbouwkast biedt dermate veel ruimte voor een opstelling met bijvoorbeeld een loungebank, andere meubels en zelfs nog een separate werkplek. Door de ligging aan het voorgelegen plein is er veel privacy en vrij zicht op o.a. de Marathontoren.

In 2017 is de moderne en luxe keuken geplaatst, uitgevoerd met grijze fronten gecombineerd met een stoer betonnen blad en stenen wand. Naast veel opbergruimte en een verdiept werkblad is de keuken voorzien van een elektrische kookplaat, oven, vaatwasser, twee kranen, ingebouwde prullenbak en losse koelvriescombinatie. Tevens is er een handige voorraadkast, af te sluiten met een schuifdeur gemaakt van planken van oude treinwagons. Dezelfde houten delen zijn gebruikt bij het bargedeelte, waar vrienden heerlijk kunnen aanschuiven tijdens het bereiden van het diner.
Aangrenzend aan de keuken bevindt zich het balkon met ochtendzon en berging met CV installatie. Ook is er op deze verdieping een separaat toilet.

De twee slaapkamers en badkamer bevinden zich op de vierde verdieping. De ruime en moderne badkamer is volledig betegeld en voorzien van een ligbad, inloop regendouche, dubbele wastafel en het tweede toilet. Beide slaapkamers bieden ruimte voor een twee persoonsbed. Momenteel is in 1 van de slaapkamers een vaste kastenwand geplaatst en wordt gebruikt als inloopkast.

Vanaf de overloop is het spectaculaire dakterras te bereiken, waar je van ’s ochtends vroeg tot een uur of 16.00 in de zomer van de zon kunt genieten. Doordat het terras niet op het dak is gelegen, zit je hier heerlijk uit de wind en biedt het meer privacy. De huidige eigenaren hebben een speciale berging op het terras geplaatst voor wielrenfietsen.

De bovenste verdieping staat in open verbinding met de rest van het appartement en is zeer licht vanwege een gedeeltelijk glazen dak. Momenteel wordt deze ruimte gebruikt als kantoorruimte, maar uiteraard is deze ook goed te gebruiken als slaapkamer. Tevens bevinden zich hier de aansluiting voor de wasmachine/droger, die netjes zijn weggewerkt achter de ingebouwde kasten.
Het gehele appartement geeft een luxe en zeer verzorgde indruk en is voorzien van een mooi eikenhouten lamelparket, gestucte wanden en goede inbouwverlichting.

Locatie

Het appartement is omgeven door alle rust en veel groen maar is dichtbij alle reuring en gezelligheid van de stad. In de directe omgeving zijn tal van leuke winkels, heerlijke restaurants en gezellige cafés te vinden. Het Olympisch stadion, Stadionplein en de Zuidas zijn binnen enkele minuten te bereiken. Ook het bekende en mooie Vondelpark en het Amsterdamse bos zijn dichtbij gelegen voor een heerlijke picknick of een ontspannen wandeling.
De bereikbaarheid van de woning is goed met diverse mogelijkheden tot het gebruik van openbaar vervoer en het Haarlemmermeerstation en Station Zuid/WTC dichtbij gelegen. Binnen enkele minuten met de auto is ook de A10 te bereiken. Er is veel parkeergelegenheid in de buurt. Er worden in de Stadionbuurt 2 parkeervergunningen, zonder wachttijd, per adres afgegeven.

De huidige eigenaar heeft tijdig de aanvraag voor de overstap naar eeuwigdurende erfpacht gedaan, waardoor de toekomstige eigenaar gebruik kan maken van gunstige afkoopvoorwaarden.

Het appartement maakt deel uit van een gezonde en actieve VvE met 4 leden. Er is een meerjarenonderhoudsplan opgesteld en er is voldoende in kas voor het onderhoud dat nu gepland staat.
Meer lezen
Minder lezen
Pieter Joep van den Brink
Uw qualis-makelaar
Pieter Joep van den Brink
Carla van den Brink Makelaars
De Lairessestraat 123
1075 HH Amsterdam
020-671 72 72
Contact met de makelaar
Donarstraat 11 -III, Amsterdam foto-1
Donarstraat 11 -III is succesvol verkocht door Carla van den Brink Makelaars

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken