Cornelis Schuytstraat 39 3, Amsterdam foto-1
Amsterdam

Cornelis Schuytstraat 39 3

€ 985.000 k.k.
Verkocht
Cornelis Schuytstraat 39 3, Amsterdam foto-0
Cornelis Schuytstraat 39 3, Amsterdam foto-1
Cornelis Schuytstraat 39 3, Amsterdam foto-2
Cornelis Schuytstraat 39 3, Amsterdam foto-3
Cornelis Schuytstraat 39 3, Amsterdam foto-4
Cornelis Schuytstraat 39 3, Amsterdam foto-5
Cornelis Schuytstraat 39 3, Amsterdam foto-6
Cornelis Schuytstraat 39 3, Amsterdam foto-7
Cornelis Schuytstraat 39 3, Amsterdam foto-8
Cornelis Schuytstraat 39 3, Amsterdam foto-9
Cornelis Schuytstraat 39 3, Amsterdam foto-10
Cornelis Schuytstraat 39 3, Amsterdam foto-11
Cornelis Schuytstraat 39 3, Amsterdam foto-12
Cornelis Schuytstraat 39 3, Amsterdam foto-13
Cornelis Schuytstraat 39 3, Amsterdam foto-14
Cornelis Schuytstraat 39 3, Amsterdam foto-15
Cornelis Schuytstraat 39 3, Amsterdam foto-16
Cornelis Schuytstraat 39 3, Amsterdam foto-17
Cornelis Schuytstraat 39 3, Amsterdam foto-18
Cornelis Schuytstraat 39 3, Amsterdam foto-19
Cornelis Schuytstraat 39 3, Amsterdam foto-20
Cornelis Schuytstraat 39 3, Amsterdam foto-21
Cornelis Schuytstraat 39 3, Amsterdam foto-22
Cornelis Schuytstraat 39 3, Amsterdam foto-23
Cornelis Schuytstraat 39 3, Amsterdam foto-24
Cornelis Schuytstraat 39 3, Amsterdam foto-25
Cornelis Schuytstraat 39 3, Amsterdam foto-26
Cornelis Schuytstraat 39 3, Amsterdam foto-27
Cornelis Schuytstraat 39 3, Amsterdam foto-28
Cornelis Schuytstraat 39 3, Amsterdam foto-29
Cornelis Schuytstraat 39 3, Amsterdam foto-30
Cornelis Schuytstraat 39 3, Amsterdam foto-31
Cornelis Schuytstraat 39 3, Amsterdam foto-32
Cornelis Schuytstraat 39 3, Amsterdam foto-33
Cornelis Schuytstraat 39 3, Amsterdam foto-34
Cornelis Schuytstraat 39 3, Amsterdam foto-35
Cornelis Schuytstraat 39 3, Amsterdam foto-36
Cornelis Schuytstraat 39 3, Amsterdam foto-37
Cornelis Schuytstraat 39 3, Amsterdam foto-38
Cornelis Schuytstraat 39 3, Amsterdam foto-39
Cornelis Schuytstraat 39 3, Amsterdam foto-40
Cornelis Schuytstraat 39 3, Amsterdam foto-41
Cornelis Schuytstraat 39 3, Amsterdam foto-42
Cornelis Schuytstraat 39 3, Amsterdam foto-43
Cornelis Schuytstraat 39 3, Amsterdam foto-44
Verkocht
Cornelis Schuytstraat 39 3, Amsterdam foto-2
Cornelis Schuytstraat 39 3, Amsterdam foto-3
+45
Aantal kamers
3
Woonoppervlakte
81 m²
Inhoud
260 m³
Cornelis Schuytstraat 39 3 is succesvol verkocht door Carla van den Brink Makelaars

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken

Omschrijving

*English text below*
Zeer high-end en bijzonder smaakvol volledig gerenoveerde (2022) bovenwoning van 81 m2 woonoppervlakte. Het appartement bevindt zich op de bovenste verdieping van het complex en beschikt naast een sublieme afwerking en indeling ook nog over een prachtig aangelegd dakterras met veel privacy en waanzinnig uitzicht over Amsterdam Oud-Zuid.
Bij de renovatie is werkelijk aan alles gedacht en met veel zorg en oog voor detail afgewerkt. Dit is terug te zien in de serene slaapkamers met op maat gemaakte kasten en ieder de beschikking over een eigen zeer luxe en comfortabele badkamer uitgevoerd in groen marmer met diverse sfeerlicht details verwerkt in het geheel. De zwarte op maat gemaakte woonkeuken is voorzien van alle comfort en heeft een prachtige doorkijk naar de sfeervolle woonkamer voorzien van airconditioning en gashaard. De woning is geheel geluids- en warmtegeïsoleerd en gesitueerd op eigen grond.

Indeling:
De woning is gelegen op de derde verdieping en kent de volgende indeling:
Eigen entree op de tweede verdieping, binnenkomst op de derde verdieping in de royale open woonkeuken uitgerust met diverse inbouwapparatuur, zoals een koelkast, vriezer, kookeiland met 5 pitt cooking branders, geïntegreerde afzuiging, spoelbak, combi oven, stoomoven, wijnklimaatkast en vaatwasser. De gehele keuken is uitgevoerd in prachtig zwart eiken en is in lijn met de overige op maat gemaakte kasten in het appartement. Vanuit de keuken is er een mooie connectie met de eethoek en de zitkamer. Beide grenzen aan de enorme glazen pui aan de achterzijde die een mooie doorkijk biedt op de groene en boomrijke binnentuin. De woonkamer is zeer sfeervol gemaakt door de aanleg van een mooie gashaard en prachtige dim bare verlichting. Het geheel wordt gecomplementeerd door de zwarte houten, electrische, jaloezieën en de mooie robuuste visgraat vloer in warme kleur.

De master bedroom bevindt zich aan de voorzijde van de woning en heeft de beschikking over een ruime op maat gemaakte kledingkast, en een prachtige badkamer en suite. Ook hier zijn de kleuren weer perfect op elkaar afgestemd en in lijn met het geheel. Zo is de badkamer voorzien van diverse groene marmeren details. De badkamer beschikt over een inloopdouche, separaat toilet, dubbel wastafelmeubel met de nieuwste moderne inbouwkranen in combinatie met diverse speelse lichtdetails. De tweede slaapkamer bevindt zich er naast en is ideaal te gebruiken als gasten kamer of als office. De aangrenzende gasten badkamer kent een vergelijkbaar hoog afwerkingsniveau en heeft de beschikking over een inloopdouche, wastafelmeubel en toilet en ook hier is weer gewerkt met het chique groene marmer in combinatie met zwart.

Vanaf de trap in de woonkamer is er toegang tot het zeer lichte dakhuisje met zadeldak dakraam, en inbouwkast waar zich de opstelling voor de wasmachine- en droger bevinden. Vanuit hier is er toegang tot het zeer royale en zonnige dakterras voorzien van voldoende ruimte voor een grote eettafel, een zithoek, pergola en diverse privacy gevende beplanting. Het dakterras beschikt over elektra en een automatische watervoorziening.

Vereniging van eigenaren:
- De Vereniging van Eigenaren bestaat uit 4 appartementsrechten en wordt gevoerd onder de naam Vereniging van Eigenaars Cornelis Schuytstraat 39 te Amsterdam.
- De VvE is in eigen beheer en heeft goed onderling contact over het uit te voeren onderhoud.
- De servicekosten bedragen thans circa € 85,- per maand.
- Het trappenhuis is recent opgeleverd en geluidsarm gemaakt.

Kenmerken:
- Compleet en zeer smaakvol gerenoveerde bovenwoning met waanzinnig dakterras.
- Eigen grond
- De oppervlakte van het dakterras bedraagt 39,2 m2.
- Unieke woning gelegen in een karakteristiek pand gebouwd in 1900.
- Smaakvol afgewerkt appartement met de meest hoogwaardige materialen: Visgraat houten vloer, inbouwspots, airconditioning systeem voor alleen deze bovenwoning die tevens kan verwarmen, gashaard, op maat gemaakte kasten en keuken, compleet gerenoveerd dakterras, volledige isolatie en met vergunning uitgevoerd.
- De gehele woning is in 2022 compleet volledig en high end gerenoveerd, waarbij alle leidingen en elektra zijn vernieuwd en alle muren opnieuw zijn geplaatst.
- Tevens zijn de kozijnen met beglazing aan zowel de voorzijde, achterzijde en dakhuis volledig vernieuwd en voorzien van isolerende beglazing.
- Heerlijk appartement gelegen in de fantastische Cornelis Schuytstraat met zijn diverse luxe winkel aanbod.

Omgeving:
De Cornelis Schuytstraat betreft de meest geliefde winkelstraat van Amsterdam Oud-Zuid met een heel divers aanbod van exclusieve winkels, boutiques, restaurants en traiteurs. Slagerij de Schuyt betreft een begrip op het sfeervolle pleintje, alsmede de heerlijke chocolatier Van Avezaath-Beune, VLVT en Bakkerij Bertram. Voor de fijnproevers betreft deze charmante straat een waar genot, zo is er recent een Renzo’s gevestigd, is er een Joe and the Juice, kan er geborreld worden bij Café Verhulst of uitstekend gedineerd bij Brasserie Van Dam. Deze mondaine straat wordt ook wel Petit Paris van Amsterdam genoemd. Het chique concertgebouw, Rijksmusuem en Van Gogh musuem zijn gelegen op fietstafstand en voor ontspanning is het alom bekende Vondelpark om de hoek.
Zowel met de auto, als met het openbaar vervoer is de Cornelis Schuytstraat zeer goed bereikbaar. Meerdere tram- en bushaltes liggen op loopafstand en binnen enkele minuten zit u op de Ring A-10.
Het is mogelijk om, per direct, een parkeervergunning te krijgen. Voor de meest actuele informatie omtrent parkeervergunningen verwijzen wij u door naar de website van amsterdam.nl.

Oplevering:
De oplevering zal in overleg plaatsvinden en kan eventueel snel.

*English text*

Very high end and tasteful, completely, renovated (2022) upstairs apartment of 81 m2 living space. The apartment is located on the top floor and, in addition to a sublime finish and layout, also has a beautifully landscaped roof terrace with lots of privacy and an amazing view over Amsterdam Oud-Zuid.
During the renovation, everything has been thought of and finished with great care and an eye for detail. This is reflected in the serene bedrooms with custom-made wardrobes and each has its own very luxurious and comfortable bathroom, made of green marble with various atmospheric light details incorporated into the whole. The black custom-made kitchen is equipped with every comfort and has a nice view through to the atmospheric living room with air conditioning and gas fireplace. The house is completely sound and heat insulated and situated on freehold land.

Layout:
The house is located on the third floor and has the following layout:
Private entrance on the second floor, entry on the third floor into the spacious open kitchen equipped with various built-in appliances, such as a refrigerator, freezer, cooking island with 5 pit cooking burners, integrated extractor, sink, combi oven, steam oven, wine climate cabinet and dishwasher. The entire kitchen is finished in beautiful exquisite black oak and is in line with the other custom cabinets in the apartment. From the kitchen there is a nice connection with the dining area and the sitting room. Both are adjacent to the enormous glass front at the rear, which offers an attractive view of the green and tree-filled courtyard. The living room has been made very attractive by the construction of a decorative gas fireplace and beautiful dimmable lighting. The whole is complemented by the black wooden, electric, blinds and the beautiful robust herringbone floor.

The master bedroom is located at the front of the house and has a spacious custom-made wardrobe and an elegant bathroom en suite. Also here, the colors are perfectly matched and in line with the whole apartment. The bathroom is equipped with various green marble details. The bathroom has a walk-in shower, separate toilet, double washbasin furniture with the latest modern built-in taps in combination with various playful lighting fixtures. The second, adjacent, bedroom is ideal to use as a guest room or as an office. The guest bathroom has a similarly high level of finish as the master bathroom. It consist of a walk-in shower, washbasin and toilet. The chic green marble in combination with black wooden cabinets has been used also in this bathroom.
By the stairs from the living room there is access to the very bright roof house with saddle roof skylight, and built-in cupboard where the washer and dryer are located. From here there is access to the very spacious and sunny roof terrace with enough space for a large dining table, a sitting area, pergola and various plants that provide privacy. The roof terrace has electricity and an automatic water supply.
Owners Association:
- The Owners Association consists of 4 apartment rights and is conducted under the name Association of Owners Cornelis Schuytstraat 39 in Amsterdam.
- The VvE conducts its own management and has good mutual contact about the maintenance to be carried out.
- The service costs are currently €85 a month.
- The stairwell was recently renovated and made noise low..

Characteristics:
- Completely and very tastefully renovated apartment with an amazing roof terrace.
- Freehold ground
- The surface of the roof terrace is 39.2 m2.
- Unique apartment located in a characteristic building of 1900.
- Tastefully finished apartment with the highest quality materials: Herringbone wooden floor, recessed spotlights, air conditioning system dedicated to this apartment that also heats, gas fireplace, custom-made cabinets and kitchen, completely renovated roof terrace, full insulation and licensed renovation.
- The entire house was completely renovated in 2022, whereby all pipes and electricity were renewed and all walls were replaced.
- The windows on both the front, rear and of the roof house have been completely renewed and equipped with insulating glazing.
- Lovely apartment located in the fantastic Cornelis Schuytstraat with various luxurious shops.

Surroundings:
The Cornelis Schuytstraat is the ultimate shopping street in Amsterdam Oud-Zuid with a very diverse range of exclusive shops, boutiques, restaurants and caterers. De Schuyt is a household name on the attractive square, as well as the delicious chocolatier Van Avezaath-Beune, VLVT and Bakery Bertram. For bon-vivants, this charming street is a true delight, for example, a Renzo's has recently been established, there is a Joe and the Juice, you can have a drink at Café Verhulst or have an excellent dinner at Brasserie Van Dam. This fashionable street is also called Petit Paris of Amsterdam. The chic concert hall, Rijksmusuem and Van Gogh musuem are located within cycling distance and for relaxation the well-known Vondelpark is around the corner.
The Cornelis Schuytstraat is very easily accessible both by car and by public transport. Several tram and bus stops are within walking distance and within a few minutes you are on the Ring A-10.
It is possible to get a parking permit immediately. For the most current information about parking permits, we refer you to the website of amsterdam.nl.

Transfer:
The transfer of the apartment will take place in consultation with the sellers, but if requested the transfer can take place with short notice
Meer lezen
Minder lezen
Pieter Joep van den Brink
Uw qualis-makelaar
Pieter Joep van den Brink
Carla van den Brink Makelaars
De Lairessestraat 123
1075 HH Amsterdam
020-671 72 72
Contact met de makelaar
Cornelis Schuytstraat 39 3, Amsterdam foto-1
Cornelis Schuytstraat 39 3 is succesvol verkocht door Carla van den Brink Makelaars

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken