Argonautenstraat 51 2, Amsterdam foto-1
Amsterdam

Argonautenstraat 51 2

€ 1.065.000 k.k.
Argonautenstraat 51 2, Amsterdam foto-0
Argonautenstraat 51 2, Amsterdam foto-1
Argonautenstraat 51 2, Amsterdam foto-2
Argonautenstraat 51 2, Amsterdam foto-3
Argonautenstraat 51 2, Amsterdam foto-4
Argonautenstraat 51 2, Amsterdam foto-5
Argonautenstraat 51 2, Amsterdam foto-6
Argonautenstraat 51 2, Amsterdam foto-7
Argonautenstraat 51 2, Amsterdam foto-8
Argonautenstraat 51 2, Amsterdam foto-9
Argonautenstraat 51 2, Amsterdam foto-10
Argonautenstraat 51 2, Amsterdam foto-11
Argonautenstraat 51 2, Amsterdam foto-12
Argonautenstraat 51 2, Amsterdam foto-13
Argonautenstraat 51 2, Amsterdam foto-14
Argonautenstraat 51 2, Amsterdam foto-15
Argonautenstraat 51 2, Amsterdam foto-16
Argonautenstraat 51 2, Amsterdam foto-17
Argonautenstraat 51 2, Amsterdam foto-18
Argonautenstraat 51 2, Amsterdam foto-19
Argonautenstraat 51 2, Amsterdam foto-20
Argonautenstraat 51 2, Amsterdam foto-21
Argonautenstraat 51 2, Amsterdam foto-22
Argonautenstraat 51 2, Amsterdam foto-23
Argonautenstraat 51 2, Amsterdam foto-24
Argonautenstraat 51 2, Amsterdam foto-25
Argonautenstraat 51 2, Amsterdam foto-26
Argonautenstraat 51 2, Amsterdam foto-27
Argonautenstraat 51 2, Amsterdam foto-28
Argonautenstraat 51 2, Amsterdam foto-29
Argonautenstraat 51 2, Amsterdam foto-30
Argonautenstraat 51 2, Amsterdam foto-31
Argonautenstraat 51 2, Amsterdam foto-32
Argonautenstraat 51 2, Amsterdam foto-33
Argonautenstraat 51 2, Amsterdam foto-34
Argonautenstraat 51 2, Amsterdam foto-35
Argonautenstraat 51 2, Amsterdam foto-36
Argonautenstraat 51 2, Amsterdam foto-37
Argonautenstraat 51 2, Amsterdam foto-38
Argonautenstraat 51 2, Amsterdam foto-39
Argonautenstraat 51 2, Amsterdam foto-40
Argonautenstraat 51 2, Amsterdam foto-41
Argonautenstraat 51 2, Amsterdam foto-42
Argonautenstraat 51 2, Amsterdam foto-43
Argonautenstraat 51 2, Amsterdam foto-44
Argonautenstraat 51 2, Amsterdam foto-45
Argonautenstraat 51 2, Amsterdam foto-46
Argonautenstraat 51 2, Amsterdam foto-47
Argonautenstraat 51 2, Amsterdam foto-48
Argonautenstraat 51 2, Amsterdam foto-49
Argonautenstraat 51 2, Amsterdam foto-50
Argonautenstraat 51 2, Amsterdam foto-51
Argonautenstraat 51 2, Amsterdam foto-52
Argonautenstraat 51 2, Amsterdam foto-53
Argonautenstraat 51 2, Amsterdam foto-2
Argonautenstraat 51 2, Amsterdam foto-3
+54
Aantal kamers
6
Woonoppervlakte
137 m²
Inhoud
432 m³

Omschrijving

Compleet en strak afgewerkt 3-laags bovenhuis met dakterras in de geliefde Stadionbuurt in Zuid! Een verrassend huis gebouwd onder de architectuur van de Amsterdamse School, voorzien van een eigen opgang, twee keukens, twee badkamers en mogelijkheid tot een vierde slaapkamer. Snel meer zien? Kom binnen.

Omgeving
In de welbekende Amsterdamse Stadionbuurt vindt u deze prachtige drie-dubbele bovenwoning. Gelegen aan de groene en zeer kindvriendelijke Argonautenstraat. De buurt beschikt over alle benodigde faciliteiten waarvan vele te vinden zijn op de Stadionweg, Marathonweg of het Stadionplein! Een gezellige zaterdag markt, meerdere supermarkten in de buurt en vele gezellige horeca zoals Bar Baut, Mama Kelly, Vascobello, Wils, Two Chefs Foodbar, Mr Sam en Neni's. In de buurt zijn er ook verschillende internationale scholen aanwezig. Dat alles in een parkachtige omgeving met fontein en veel groen. De bereikbaarheid van deze wijk is erg goed te noemen. Zo zijn de toegangswegen tot de A4 en de A10 op korte afstand en zijn er diverse trams en bussen die u van A naar B kunnen brengen. Het financiële hart van de stad "de Zuidas" is op loopafstand van de woning en met de fiets ben je met circa 10 minuten bij het Vondelpark of Leidseplein. Kortom, een ideale locatie!

Indeling

Tweede verdieping;
Middels het gezamenlijke trappenhuis bereik je het appartement gelegen op de tweede verdieping. De centrale hal geeft je toegang tot de diverse vertrekken van de woning. De riante woonkeuken is gelegen aan de achterzijde van het appartement. Deze is uitgevoerd in witte kleurtinten en is voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur zoals o.a. een 4-pits kookplaat met afzuigkap, koelkast, oven, vaatwasser, spoelbak en zeeën aan opbergruimte.

Naast de keuken is er een mooie grote ruimte voor de eettafel, waar je heerlijk kan tafelen met vrienden. Het is een lichte ruimte, veroorzaakt door de grote raampartijen aan de achterzijde. Middels de openslaande deuren is er toegang naar het brede balkon met ligging op het zonnige zuiden. Op warme zomerse dagen is het dan ook heerlijk om alle deuren wijd open te zetten.

Aan de voorzijde tref je de royale slaapkamer (voorheen woonkamer) met fraaie erker en glas-in-lood ramen, hier is genoeg ruimte voor een tweepersoonsbed, grote kast en eventueel een extra werkplek. De kamer is ook makkelijk te splitsen waardoor er twee goede slaapkamers ontstaan.

De badkamer is gelegen in het hart van deze verdieping en is uitgevoerd met een mooie marmerlook tegel. Verder is deze voorzien van inloop-regendouche, wastafel, radiator en toilet.

Derde verdieping;
Via de trap in de hal bereik je de overloop op de derde verdieping, vanuit hier heb je toegang tot de diverse ruimtes van deze verdieping. Voorheen waren hier drie slaapkamers gesitueerd, echter heeft de huidige eigenaar deze indeling aangepast bij de renovatie in 2019. Destijds is ervoor gekozen om op deze verdieping een royale keuken met aangrenzende living te creëren, hiervoor is gekozen omdat het aangrenzende dakterras meer tot z’n recht zal komen als verlengstuk van de woning.

De keuken is voorzien van alle benodigdheden zoals o.a. een 4-pits kookplaat met afzuigkap, vaatwasser, koelkast, spoelbak, oven en een grote losstaande kastenwand. Naast de keuken is er een fijne plek gecreëerd voor een ruime zithoek. De openslaande deuren geven je toegang tot het heerlijke dakterras, welke in 2023 is voorzien van nieuw houtwerk. Het terras is ca. 24m2 en is gelegen op het zonnige zuiden. Hier kan je dus optimaal genieten van het zonnetje.

De zeer complete badkamer is gelegen aan de straatzijde van deze verdieping en is netjes afgewerkt. Zo is hier gekozen voor grijze tegels en visgraatpatroon subway-tiles. De badkamer is verder voorzien van een groot ligbad, douchecabine, wastafelmeubel en toilet.

Vierde verdieping;
Via de vaste trap bereik je de kledingruimte/kleedkamer op de vierde verdieping, deze is voorzien van een wastafel en de aansluiting voor het witgoed. Aan de achterzijde tref je de slaapkamer, hier is plek voor een tweepersoonsbed en voldoende kastruimte.

Kortom, een hele fijne woning met tal van mogelijkheden! Wil je graag een kijkje komen nemen? Neem dan snel contact met ons op voor het inplannen van een afspraak!

Eigendomssituatie
De woning is gelegen op gemeentelijke erfpacht grond, welke is afgekocht t/m 15-10-2053. De verkoper heeft een al de overstap naar eeuwigdurende erfpacht voltooid onder de gunstige voorwaarden van 2019 afgerond, de jaarlijkse canon vanaf 2053 zal € 1790,62 bedragen (plus inflatie/indexatie).

Vereniging van Eigenaren
Het betreft de vereniging van eigenaren genaamd “Vereniging van Eigenaars Argonautenstraat 39-53”. De vereniging van eigenaren wordt professioneel beheerd door van Roemburg en bestaat uit 12 appartementsrechten. Er is een gezonde kaspositie en in 2022 is tevens een sluitend meerjarig onderhoudsplan opgesteld.
De maandelijkse servicekosten bedragen € 148,74.

Bijzonderheden
- Wonen in de geliefde Stadionbuurt in zuid!
- Eigen opgang;
- Dubbele bewoning mogelijk (binnen de regels van de gemeente);
- Woonoppervlakte van 137m2 (NEN2580 Meetcertificaat aanwezig);
- Riant dakterras van 24m2;
- 3 slaapkamers (mogelijkheid tot 4e);
- Gerenoveerd in 2019;
- Gesplitst in 2004;
- Erfpacht afgekocht t/m 2053;
- Overstap naar eeuwigdurende erfpacht afgerond;
- Met een parkeervergunning is het mogelijk om te parkeren in de parkeergarage bij het Stadionplein;
- Gezonde en actieve vereniging;
- Service kosten €148,74 per maand;
- Energie label C;
- Parkeren via vergunningsstelsel, veel parkeergelegenheid in de directe omgeving;
- Oplevering in overleg;
- Er is pas een overeenkomst als de koopakte is getekend;
- Koopakte wordt opgemaakt door een notaris in Amsterdam.

DISCLAIMER
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

ENGLISH

Complete and sleekly finished 3-layer upper house with roof terrace in the popular Stadionbuurt in South! A surprising house built under the architecture of the Amsterdam School, with its own entrance, two kitchens, two bathrooms, and the possibility of a fourth bedroom. Want to see it more quickly? Come on in.

Environment
You will find this beautiful triple upstairs apartment in the well-known Amsterdam Stadionbuurt. It is located on the green and very child-friendly Argonautenstraat. The neighborhood has all the necessary facilities, many of which can be found on Stadionweg, Marathonweg, or Stadionplein! A pleasant Saturday market, several supermarkets in the area, and many cozy restaurants such as Bar Baut, Mama Kelly, Vascobello, Wils, Two Chefs Foodbar, Mr. Sam, and Neni's. There are also several international schools nearby. All this in a park-like setting with a fountain and lots of greenery. The accessibility of this district is excellent. For example, the access roads to the A4 and A10 are a short distance away, and various trams and buses can take you from A to B. The city's financial heart, "the Zuidas," is within walking distance of the house, and you can reach the Vondelpark or Leidseplein in about 10 minutes by bike. In short, an ideal location!

Layout

Second floor;
You reach the apartment on the second floor through the joint staircase. The central hall gives you access to the various rooms of the house. The spacious kitchen is located at the rear of the apartment. This is executed in white color tones and is equipped with all necessary built-in appliances such as a 4-burner hob with extractor hood, refrigerator, oven, dishwasher, sink, and plenty of storage space.

Next to the kitchen is a nice ample space for the dining table, where you can dine with friends. It is a light space caused by the large windows at the rear. Through the French doors, there is access to the expansive balcony located on the sunny south. On warm summer days, it is lovely to open all doors wide.

At the front, you will find the spacious bedroom (formerly living room) with beautiful bay windows and stained glass windows; there is enough space for a double bed, a large closet, and possibly an extra workplace. The room is also easy to split, creating two good bedrooms.

The bathroom is located in the heart of this floor and is equipped with beautiful marble look tile. It also has a walk-in rain shower, sink, radiator, and toilet.

Third floor;
Via the stairs in the hall, you reach the landing on the third floor; from here, you have access to the various rooms on this floor. Previously, three bedrooms were located here, but the current owner adjusted this layout during the renovation in 2019. At the time, it was decided to create a spacious kitchen with an adjoining living room on this floor because the adjacent roof terrace is more to its right as an extension of the home.

The kitchen has all necessities, such as a 4-burner hob with an extractor hood, dishwasher, refrigerator, sink, oven, and a large separate cupboard wall. Next to the kitchen, a nice place has been created for a spacious sitting area. The patio doors give you access to the lovely roof terrace, which will be fitted with new woodwork in 2023. The terrace is approx. 24m2 and is located in the sunny south. Here you can optimally enjoy the sun.

The complete bathroom is located on the street side of this floor and is neatly finished. For example, gray tiles and herringbone pattern subway tiles have been chosen here. The bathroom also has a large bath, shower, washbasin, and toilet.

Fourth floor;
Via the fixed staircase, you reach the clothing room/dressing room on the fourth floor, equipped with a sink and a connection for white goods. At the rear you will find the bedroom, there is room for a double bed and sufficient cupboard space.

In short, a lovely house with lots of possibilities! Would you like to come and take a look? Then contact us quickly to schedule an appointment!

Ownership situation
The house is on municipal leasehold land, which was bought on 15-10-2053. The seller has already transitioned to perpetual leasehold under the favorable conditions of 2019; the annual canon from 2053 will be € 1790.62 (plus inflation/indexation).

Owners Association
It concerns the association of owners called "Association of Owners Argonautenstraat 39-53". Van Roemburg professionally manages the owners' association, consisting of 12 apartment rights. There is a healthy cash position, and a comprehensive multi-year maintenance plan was also drawn up in 2022.
The monthly service costs are € 148.74.

Details
- Living in the beloved Stadionbuurt in the south!
- Own entrance;
- Double occupancy possible (within the rules of the municipality);
- Living area of 137m2 (NEN2580 measurement certificate available);
- Spacious roof terrace of 24m2;
- 3 bedrooms (possibility of 4th);
- Renovated in 2019;
- Split in 2004;
- Annual lease payments surrendered up to and including 2053;
- Transfer to perpetual leasehold completed;
- With a parking permit, it is possible to park in the parking garage at Stadionplein;
- Healthy and active association;
- Service costs €148.74 per month;
- Energy label C;
- Parking via a permit system, lots of parking in the immediate vicinity;
- Transfer in consultation;
- There is only an agreement once the deed of sale has been signed;
- Purchase deed is drawn up by a civil-law notary in Amsterdam.

DISCLAIMER
This information has been compiled by us with due care. However, no liability is accepted on our part for any incompleteness, inaccuracy, or otherwise, or the consequences thereof. All specified sizes and surfaces are indicative. The buyer has his obligation to investigate all matters that are important to him or her. With regard to this property, the broker is an advisor to the seller. We advise you to engage an expert (NVM) broker who will guide you through the purchase process. If you have specific wishes regarding the house, we advise you to make this known to your purchasing broker in good time and to conduct independent research into this (or have it done). If you do not engage an expert representative, you consider yourself to be an expert enough to be able to oversee all matters of importance according to the law. The NVM conditions apply.
Meer lezen
Minder lezen
Lody Bunschoten
Uw qualis-makelaar
Lody Bunschoten
Your Home Makelaars
Eerste Atjehstraat 56 a
1094 KP Amsterdam
020-370 60 20
Contact met de makelaar

Kenmerken

Overdracht

Prijs
€ 1.065.000 k.k.
Status
Beschikbaar
Oplevering
In overleg
Objectcode
12590

Bouw

Type
Bovenwoning, Appartement
Woonlaag
2
Bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1906-1930
Onderhoud
Goed
Onderhoud buiten
Goed
Bijzonderheden
Dubbele bewoning mogelijk

Oppervlakten en inhoud

Wonen
137 m²
Inhoud
432 m³

Indeling

Kamers
6
Slaapkamers
4
Badkamers
2
Verdiepingen
3

Energie

Energielabel
D
Isolatie
Dubbel glas
Warm water
C.V.-ketel
Verwarming
C.V.-ketel
Ketel
Nefit (2015, Combi-ketel, Eigendom)

Buitenruimte

Balkon
Ja

Objectkenmerken

• Mechanische ventilatie
• Natuurlijke ventilatie
• TV-Kabel

Locatie

Argonautenstraat 51 2, 1076 KL Amsterdam

• Aan rustige weg
• In woonwijk

Meer lezen
Minder lezen

Locatie

Street view
Map view
10 min
20 min
30 min
Reistijd
Voorzieningen

Bereken je reistijd

Kies je vervoer
Maximale reistijd
10 min.
20 min.
30 min.
Reis moment
Daluren
Piekuren
Toon resultaten

Voorzieningen

Geef hieronder aan welke voorzieningen u op de kaart wilt tonen.

Kies voorzieningen
School
Dokter
Apotheek
Restaurant
Sportschool
OV
Supermarkt
Ziekenhuis
Kerk
Tandarts
Bioscoop
Kapper
Toon resultaten

Ik heb interesse in
Argonautenstraat 51 2

Wilt u een bezichtiging inplannen of heeft u een vraag?
Neem via onderstaand formulier direct contact op met de Qualis-makelaar.

Bedankt voor uw aanvraag.

Bekijk als eerste ons nieuwste woningaanbod, ook in stille verkoop!
Maak nu een account aan

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Gegevens (verplicht)
recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
Lody Bunschoten
Uw qualis-makelaar
Lody Bunschoten
Your Home Makelaars
Eerste Atjehstraat 56 a
1094 KP Amsterdam
020-370 60 20

Your Home Makelaars
Account aanmaken
Bekijk het grootste ‘geheime’ woningaanbod van Nederland. Account aanmaken
Magazine
De laatste trends op het gebied van interieur, design, reizen en culinair genieten. Lees Qualis e-Magazine