Admiraal De Ruijterweg 319 3, Amsterdam foto-1
Amsterdam

Admiraal De Ruijterweg 319 3

€ 800.000 k.k.
Verkocht
Admiraal De Ruijterweg 319 3, Amsterdam foto-0
Admiraal De Ruijterweg 319 3, Amsterdam foto-1
Admiraal De Ruijterweg 319 3, Amsterdam foto-2
Admiraal De Ruijterweg 319 3, Amsterdam foto-3
Admiraal De Ruijterweg 319 3, Amsterdam foto-4
Admiraal De Ruijterweg 319 3, Amsterdam foto-5
Admiraal De Ruijterweg 319 3, Amsterdam foto-6
Admiraal De Ruijterweg 319 3, Amsterdam foto-7
Admiraal De Ruijterweg 319 3, Amsterdam foto-8
Admiraal De Ruijterweg 319 3, Amsterdam foto-9
Admiraal De Ruijterweg 319 3, Amsterdam foto-10
Admiraal De Ruijterweg 319 3, Amsterdam foto-11
Admiraal De Ruijterweg 319 3, Amsterdam foto-12
Admiraal De Ruijterweg 319 3, Amsterdam foto-13
Admiraal De Ruijterweg 319 3, Amsterdam foto-14
Admiraal De Ruijterweg 319 3, Amsterdam foto-15
Admiraal De Ruijterweg 319 3, Amsterdam foto-16
Admiraal De Ruijterweg 319 3, Amsterdam foto-17
Admiraal De Ruijterweg 319 3, Amsterdam foto-18
Admiraal De Ruijterweg 319 3, Amsterdam foto-19
Admiraal De Ruijterweg 319 3, Amsterdam foto-20
Admiraal De Ruijterweg 319 3, Amsterdam foto-21
Admiraal De Ruijterweg 319 3, Amsterdam foto-22
Admiraal De Ruijterweg 319 3, Amsterdam foto-23
Admiraal De Ruijterweg 319 3, Amsterdam foto-24
Admiraal De Ruijterweg 319 3, Amsterdam foto-25
Admiraal De Ruijterweg 319 3, Amsterdam foto-26
Admiraal De Ruijterweg 319 3, Amsterdam foto-27
Admiraal De Ruijterweg 319 3, Amsterdam foto-28
Admiraal De Ruijterweg 319 3, Amsterdam foto-29
Admiraal De Ruijterweg 319 3, Amsterdam foto-30
Verkocht
Admiraal De Ruijterweg 319 3, Amsterdam foto-2
Admiraal De Ruijterweg 319 3, Amsterdam foto-3
+31
Aantal kamers
6
Woonoppervlakte
152 m²
Inhoud
460 m³
Admiraal De Ruijterweg 319 3 is succesvol verkocht door Carla van den Brink Makelaars

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken

Omschrijving

*** English text below ***

Heerlijk dubbel bovenhuis van 152 m2 met balkon op het Zuidwesten en een groot dakterras van 46m2. Het appartement heeft vier ruime slaapkamers en ligt op steenworp afstand van zowel het Westerpark als het Erasmuspark.

Het appartement is gelegen op de tweede, derde en vierde verdieping en kent de volgende indeling:

Tweede en derde verdieping
Entree en garderobe op de tweede etage, interne trap naar 3de etage. De hal met toilet geeft toegang tot alle vertrekken. Zeer ruime woonkamer met eetgedeelte en doorkijk naar de keuken waardoor keuken en het leefgedeelte met elkaar in verbinding staan. De keuken met eiland is voorzien van 6-pits gasfornuis, grote oven, een vaatwasser en inbouwkasten met voldoende bergruimte. Aangrenzend aan woonkamer en keuken, ligt het heerlijke balkon over de gehele breedte van het appartement. Door de ligging op het Zuidwesten kan hier van middag- en avondzon genoten worden. Aan de voorzijde is een mooie werkkamer met groot raam gelegen. Deze ruimte is ook perfect te gebruiken als slaapkamer.

Vierde verdieping
Grote overloop met aansluiting voor wasmachine - droger geeft toegang tot alle vertrekken. Drie grote slaapkamers, waarvan 1 met dakraam. De twee slaapkamers aan de achterzijde met Zuidelijke ligging hebben een fantastische lichtinval. De royale badkamer is voorzien van inloopdouche, ligbad, dubbele wastafels en toilet.

Het grote dakterras is te bereiken via een vaste trap. Het terras van maar liefst 46 m2 biedt een waanzinnig uitzicht over de stad waar u volop kunt genieten op uw privé terras!

Ligging en Bereikbaarheid
Het appartement ligt naast theater Podium Mozaïek, op loopafstand van de Bos en Lommerweg en het Bos en Lommerplein. In de buurt zijn veel speciaalzaken en cafés te vinden zoals Bureau Wijn, Bar Spek, Bar Baarsch, De Hallen en Volare. Voor dagelijkse boodschappen kunt u terecht bij de Albert Heijn en verschillende buurtsupermarkten. In de directe omgeving vindt u ook sportvelden, basisscholen en kinderopvang gelegenheid. Het Westerpark en Erasmuspark liggen op enkele minuten afstand.

Het appartement ligt op een centrale locatie in Amsterdam West. Het centrum en de Jordaan zijn met de fiets binnen een paar minuten te bereiken. Voor de deur ligt een tramhalte en station Sloterdijk is lopend of per tram makkelijk te bereiken. Vanaf daar is er een snelle treinverbinding naar luchthaven Schiphol. De Ring A10 en de A5 liggen op een paar minuten afstand.

Erfpacht
De woning is gelegen op grond van de gemeente Amsterdam. Algemene Bepalingen voor voortdurende erfpacht zijn van toepassing. Huidige tijdvak loopt tot 30 september 2046. De huidige jaarlijkse canon bedraagt 483,52. De aanvraag voor de overstap naar eeuwigdurende erfpacht is tijdig gedaan en de eeuwigdurende canon is bij de notaris vastgeklikt. Bij eeuwigdurende erfpacht zijn de Algemene Bepalingen 2016 van toepassing. De eeuwigdurende canon bedraagt € 1.097,36. Jaarlijkse indexering is van toepassing.

Parkeren
Parkeren volgens vergunningsstelsel.

Bijzonderheden
- Object met verhuurvergunning voor woningdelers
- Heerlijk 2 laags bovenhuis met breed balkon op het zuidwesten en dakterras
- Conform NEN2580 bedraagt de woonoppervlakte 152 m2
- Mooie open leef verdieping die in verbinding staat met de keuken
- Grote werkkamer, thans te gebruiken als slaapkamer
- Groot dakterras van 46 m2
- Balkon op het Zuidwesten over de gehele breedte van het pand
- 4 slaapkamers, 1 badkamer
- Gelegen in een bruisende buurt in Amsterdam West
- Overstap naar eeuwigdurende erfpacht is tijdig aangevraagd. Huidige jaarlijkse canon bedraagt EUR 483,52
- Gezonde VvE

Oplevering
De oplevering zal in overleg plaatsvinden


----- English below------

Heerlijk dubbel bovenhuis van 152 m2 met een groot dakterras dat 360 graden uitzicht biedt over heel Amsterdam. Het appartement telt 4 ruime slaapkamers, heeft een balkon op het Zuidwesten en is gelegen op steenworp afstand van zowel het Westerpark als het Erasmuspark.

Indeling
Het gedeelde trappenhuis leidt tot de eigen entree op de tweede etage. Via een volgende trap komt u uit op de overloop met authentieke houten trapdelen, die zorgen voor sfeer bij binnenkomst.

Deze verdieping betreedt u via de hal die toegang geeft tot de verschillende vertrekken. Aan de voorzijde is de eerste slaapkamer gelegen, die ook perfect als bijvoorbeeld werkkamer kan dienen. Aangrenzend ligt de ruime doorzon woonkamer met eetgedeelte en doorkijk naar de keuken, waardoor de keuken en het leefgedeelte met elkaar in verbinding staan.

De keuken is voorzien van 6-pits gasfornuis, grote oven, een vaatwasser en inbouwkasten met voldoende bergruimte.

Aan de achterzijde vindt u het balkon dat even breed is als de woning en zowel vanuit de woonkamer als keuken toegankelijk is. Door de ligging op het Zuidwesten kan hier van middag- en avondzon genoten worden.

Via de hal met separaat toilet brengt de trap u naar de slaapverdieping. De drie slaapkamers zijn van vergelijkbaar, ruim formaat. Aan de achterzijde liggen twee slaapkamers waar door de Zuidelijke ligging veel licht binnenkomt. In de derde kamer is een dakraam gemaakt waardoor er voldoende lucht en licht binnenkomt, daarnaast geeft het de kamer een speciale sfeer.

De overloop geeft toegang tot de royale badkamer met inloopdouche, ligbad, dubbele wasbak en toilet.

Het dakterras is te bereiken via een vaste trap. Het terras van maar liefst 46 m2 biedt een waanzinnig uitzicht over de stad waar u volop kunt genieten op uw privé terras!

Omgeving
Het appartement ligt naast theater Podium Mozaïek, op loopafstand van de Bos en Lommerweg en het Bos en Lommerplein. In de buurt zijn veel speciaalzaken en cafés te vinden zoals Bureau Wijn, Bar Spek, Bar Baarsch, De Hallen en Volare. Voor dagelijkse boodschappen kunt u terecht bij de Albert Heijn en verschillende buurtsupermarkten. In de directe omgeving vindt u ook sportvelden, basisscholen en kinderopvang gelegenheid. Het Westerpark en Erasmuspark liggen op enkele minuten afstand.

Bereikbaarheid
De woning ligt op een centrale locatie in Amsterdam West. Het centrum en de Jordaan zijn met de fiets binnen een paar minuten te bereiken. Voor de deur ligt een tramhalte en station Sloterdijk is lopend of per tram makkelijk te bereiken. Vanaf daar is er een snelle treinverbinding naar luchthaven Schiphol. De Ring A10 en de A5 liggen op een paar minuten afstand.

Erfpacht
De woning is gelegen op grond van de gemeente Amsterdam. Algemene Bepalingen voor voortdurende erfpacht zijn van toepassing. Huidige tijdvak loopt tot 30 september 2046. De huidige jaarlijkse canon bedraagt 483,52. De aanvraag voor de overstap naar eeuwigdurende erfpacht is tijdig gedaan. Bij eeuwigdurende erfpacht zijn de Algemene Bepalingen 2016 van toepassing. De jaarlijkse canon bedraagt € 1.097,36 en de afkoopsom € 68.701,50. Jaarlijkse indexering is van toepassing.

Parkeren
Parkeren volgens vergunningsstelsel

Bijzonderheden
- fijne leefruimte die in verbinding staat met de keuken
- veel ruimte en licht dankzij de praktische indeling
- dakterras van 46 m2 en een balkon op het Zuidwesten
- gelegen in een bruisende buurt in Amsterdam West
- gelegen op erfpachtgrond
- gezonde VVE

Oplevering
De oplevering zal in overleg plaatsvinden

------------------------------------

Spacious lovely double upstairs apartment of 152 m2 with a large roof terrace that offers 360 degree views over the city of Amsterdam. The apartment has 4 spacious bedrooms, a balcony on the Southwest and is located near both the Westerpark and the Erasmus Park.

Layout
The shared staircase leads to the apartment entrance on the second floor. Via the following staircase you reach the landing with authentic woodwork which provides atmosphere while entering.

You enter this floor through the hall that gives access to the various rooms. The first bedroom is located at the front and could also serve perfectly as an office, for example. Adjacent is the spacious living room with dining area and an open wall between te living area and kitchen. Because of this the two areas are connected.

The kitchen is equipped with a 6-burner gas stove, large oven, a dishwasher and built in cabinets that provide storage space.

At the rear you will find the balcony that is as wide as the house and is accessible from both the living room and kitchen. Due to its location on the Southwest, you can enjoy the afternoon and evening sun here.

Through the hall with separate toilet, the stairs bring you to the sleeping floor. The three bedrooms are of comparable spacious size. At the rear are two bedrooms where a lot of light comes in due to it's location on the South side. A skylight has been made in the third room, allowing air and light to enter. It also gives the room a special atmosphere.

The landing gives access to the spacious bathroom with walk-in shower, bath, double sink and toilet.

The roof terrace can be reached via a fixed staircase. The terrace of 46 m2 offers an amazing view over the city which you can fully enjoy on your private terrace!

Environment
The apartment is located next to theater 'Podium Mozaïek', within walking distance of Bos en Lommerweg and Bos en Lommerplein. Many specialty shops and cafes can be found in the area, such as Bureau Wijn, Bar Spek, Bar Baarsch, De Hallen and Volare. For daily shopping you can go to the Albert Heijn and various local supermarkets. In the immediate vicinity you will also find sports fields, primary schools and childcare facilities. The Westerpark and Erasmus Park are a few minutes away.

Accessibility
The house is centrally located in Amsterdam West. The center and the Jordaan can be reached by bike within a few minutes. There is a tram stop in front of the door and Sloterdijk train station is easy to reach on foot or by tram. From there there is a fast train connection to Schiphol Airport. The Ring A10 and the A5 are a few minutes away.

Ground lease
The property is located on ground of the municipality of Amsterdam. General Provisions for leasehold apply. Current period runs until September 30, 2046. The current annual canon is €483,52. The application for the perpetual ground lease was submitted on time. The General Provisions 2016 apply to perpetual leasehold. The annual ground rent is €1,097.36 and to buy off the ground lease forever the costs are €68,701.50. Annual indexation applies.

Parking
Parking according to permit system

Particularities
- open living space that is connected to the kitchen
- lots of space and light thanks to the practical layout
- roof terrace of 46 m2 and a balcony on the Southwest
- located in a vivid neighborhood in Amsterdam West
- located on leasehold land
- healthy VVE

Delivery
Delivery will take place in consultation
Meer lezen
Minder lezen
Pieter Joep van den Brink
Uw qualis-makelaar
Pieter Joep van den Brink
Carla van den Brink Makelaars
De Lairessestraat 123
1075 HH Amsterdam
020-671 72 72
Contact met de makelaar
Admiraal De Ruijterweg 319 3, Amsterdam foto-1
Admiraal De Ruijterweg 319 3 is succesvol verkocht door Carla van den Brink Makelaars

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken