Qualis International - Spanje

– Spanje –
Qualis International

Adres:

Albert Einsteinweg 30
5151DL DRUNEN

Telefoon: 0416-315501
Telefax: 0416-315499
Website: www.qualis.nl/spanje
 
Contactformulier

Uw naam:


Uw e-mailadres:


Uw bericht:
Qualis International - Spanje
Al geruime tijd kent Qualis ook een buitenlandaanbod, in het bijzonder gericht op de Spaanse markt. Spanje kent decennialang een sterke toeristensector met meer dan 30 miljoen internationale toeristen per jaar, een aantal dat nog steeds groeit. Deze groeiende trend vertaalt zich ook in verhoogde belangstelling voor de tweedehuizenmarkt, zowel voor investment (verhuur) als voor eigen gebruik of juist een combinatie van deze twee. Het team van Qualis International gaat zich als specialist dan ook toeleggen op dit marksegment. Dit ervaren team beschikt over een jarenlange kennis en expertise betreffende de Spaanse vastgoedmarkt. We zijn er trots op dat we dit kunnen gaan doen vanuit het vertrouwde Qualis-label.


Spain: everything under the sun
We zullen ons vooral gaan richten op de meest bekende Costa’s van Spanje t.w. de Costa del Sol en de Costa Blanca. Deze zijn, door de W.H.O. (World Health Organisation) onderdeel van de VN, betiteld als 1 van de gezondste klimaten ter wereld. Een klimaat met een gemiddelde wintertemperatuur van 18 graden Celsius en met meer dan 300 'zon-dagen' per jaar en gelegen op slechts twee tot drie uur vliegen van Nederland. Dit gebied kenmerkt zich door de bekende mediterrane lifestyle die refereert aan zon, zee en strand. Een streek met een zeer gevarieerde groene natuur en met een groot aanbod aan leisure, gastronomie en cultuur. Passend bij het Qualis-label, zullen we ons voornamelijk gaan richten op het midden- en hogere marktsegment. Woningen met kwaliteit en uitstraling die zich in de markt onderscheiden door de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Onze werkwijze
Samen met onze partners in Spanje werken we vanuit een totaalconcept. Nederlandstalige specialisten op gebied van financieel/fiscaal en juridisch/verzekeringstechnisch terrein kunnen ook andere zaken rondom de woning voor u regelen. Qualis International werkt zoveel mogelijk via digitale informatie. Wij zetten onze eerstelijns informatie op onze website. Hier vind u alle relevante gegevens over ons woningaanbod. Voor verdere gedetailleerde informatie kiezen we voor een meer persoonlijke benadering. In een telefonisch gesprek gaan we in op al uw specifieke vragen en opmerkingen. Zodoende komen wij dan uiteindelijk tot een persoonlijk woonwensenprofiel van waaruit we geheel vrijblijvend op zoek gaan naar de passende woning geheel naar wens en budget van onze klanten.

Wij zoeken én vinden de woning die ECHT bij u past!