Qualis NVM Makelaars

– Oisterwijk –
Honders/Alting Makelaars
Qualis International agent
Adres:

De Lind 18
5061HW OISTERWIJK

Telefoon: 013-5232600
Telefax: 013-5232610
Website: www.hondersalting.nl
 
Contactformulier

Uw naam:


Uw e-mailadres:


Uw bericht:
De sleutel die wij in handen hebben!

Of het nu gaat om verkopen of kopen. Mensen die zoeken en die aanbieden passend bij elkaar brengen is in essentie de rol van een makelaar! Erg belangrijk is echter hoé een makelaar dat doet. Want dat is de sleutel naar succes! De sleutel die de deuren opent naar een succesvolle verkoop of het vinden van dé juiste woning.

Honders/Alting makelaars heeft die sleutel in handen met haar kennis van de woningmarkt in Midden-Brabant, haar expertise en gevoel voor u als klant met uw specifieke wensen.

Honders/Alting zet haar kwaliteiten in voor een ieder die haar werkwijze weet te waarderen bij het kopen of verkopen van een woning. Prijssegment is voor ons geen issue, maar we zijn er wel trots op dat wij ook en met name gespecialiseerd zijn in de verkoop en aankoop van woningen in het hogere of exclusieve segment. Villa's, landhuizen en landgoederen vragen nu eenmaal om een exclusieve en specifieke invulling van onze dienstverlening. En laat het nu juist dat zijn wat wij beheersen als geen ander!