Qualis NVM Makelaars

– Alphen aan den Rijn –
Makelaardij Van Brussel
Qualis International agent
Adres:

Europalaan 4
2408BG ALPHEN AAN DEN RIJN

Telefoon: 0172-424724
Website: www.makelaardijvanbrussel.nl
 
Contactformulier

Uw naam:


Uw e-mailadres:


Uw bericht:
Wij zijn een kleinschalig makelaarskantoor met een groot hart. Dat hebben we niet alleen voor ons werk, maar ook -en juist- voor mensen. Als makelaar in het Groene Hart zijn we ons bovendien bewust van het belang van een leefbare woonomgeving waarin onze klanten zich letterlijk thuis moeten voelen.

Tijd en aandacht
Wij houden van doorpakken en dat doen we dan ook uiterst professioneel. Tegelijk hebben we een klantvriendelijk oog voor de emoties die bij de aan- of verkoop van een woning horen. Daarom investeren wij met plezier tijd en aandacht in de relatie met onze klanten. Wij geven persoonlijke begeleiding en werken langs korte lijnen waardoor we snel schakelen en doeltreffend handelen.

Basisdiensten
Naast een aansprekend en gevarieerd huizenaanbod leveren wij drie basisdiensten, die wij samenvatten als ‘WAT’.

- Waardebepaling/verkoopbegeleiding
- Aankoopbegeleiding
- Taxaties

Die afkorting hebben we in onze bedrijfsvisie verwerkt. Wij doen namelijk ècht WAT voor onze klanten die op elk moment bij ons welkom zijn. Dat zorgt voor een informele sfeer waarin onze klanten zich samen met ons prettig voelen. Vanzelfsprekend nemen we daarbij de gangbare beleefdheidsvormen in acht. Dus laten we het aan onze klanten over of ze met ‘jij’ of met ‘u’ aangesproken willen worden.
Wij kiezen in elk geval voor (jo)U.