Qualis NVM Makelaars

– Utrecht –
Waltmann Makelaars

Adres:

Maliebaan 71
3581CG UTRECHT

Telefoon: 030-2313035
Telefax: 030-2312374
Website: www.waltmann.nl
 
Contactformulier

Uw naam:


Uw e-mailadres:


Uw bericht:
Waltmann Makelaars is een NVM-makelaarskantoor, gevestigd in Utrecht sinds 1887 en gespecialiseerd in alle facetten van de woningmakelaardij. In de afgelopen decennia heeft ons kantoor zich ontwikkeld tot een allround en dynamische organisatie. Zowel particuliere als professionele opdrachtgevers, zoals woningbouwverenigingen, projectontwikkelaars, beleggers en beursgenoteerde organisaties, behoren tot onze vaste clientèle. Het laatste decennium zijn wij voor hen een stabiele partner gebleken. Mede dankzij ons doorzettingsvermogen, oplossingsgerichtheid en een schat aan ervaring hebben wij ook in deze turbulente en onzekere tijden in alle segmenten vele successen weten te realiseren.

Kiezen voor Waltmann Makelaars is hoofdzakelijk kiezen voor een kantoor met ervaren makelaars en medewerkers in de Utrechtse woningmakelaardij met een sterke focus op resultaat, waarbij uw belang continu voorop staat. U kiest voor een persoonlijke en frisse aanpak, die gekenmerkt wordt door maximale inzet, inventiviteit, flexibiliteit, betrokkenheid en een to-the-point advisering.

Makelen is met al zijn facetten een vak op zich en stevig onderhevig aan een veranderend landschap. Wij weten continu waar de accenten geplaatst moeten worden om voor u het maximale resultaat te kunnen realiseren.

Ons kantoor bestaat uit 9 personen waarvan 4 makelaars in de buitendienst.

Onze specialistische dienstverlening bestaat uit:

▪ aan- en verkoop van onroerend goed;
▪ aan- en verhuur van bedrijfsonroerend goed (winkel, kantoor en/of bedrijfsruimte);
▪ nieuwbouw;
▪ beleggingen;
▪ woning- en complextaxaties;
▪ advisering.

Bel (030) 231 30 35 of e-mail naar info@waltmann.nl voor een nadere kennismaking / intakegesprek.