Qualis NVM Makelaars

– Amsterdam –
Ramón Mossel Makelaardij
Qualis International agent
Adres:

Maasstraat 128
1078HP AMSTERDAM

Telefoon: 020-3052662
Telefax: 020-3052664
Website: www.ramonmossel.nl
 
Contactformulier

Uw naam:


Uw e-mailadres:


Uw bericht:
Ramón Mossel Makelaardij o.g. BV is een NVM/MVA-makelaarskantoor en gespecialiseerd in alle facetten van de woningmakelaardij. In de afgelopen 10 jaar heeft ons kantoor zich ontwikkeld tot een allround en dynamische organisatie. Zowel particuliere als professionele opdrachtgevers, zoals woningbouwverenigingen, projectontwikkelaars, beleggers en beursgenoteerde organisaties, behoren tot onze clientèle. Het laatste decennium zijn wij voor hen een stabiele partner gebleken. Mede dankzij ons doorzettingsvermogen, oplossingsgerichtheid en een schat aan ervaring hebben wij ook in deze turbulente en onzekere tijden in alle segmenten vele successen weten te realiseren.

Kiezen voor Ramón Mossel Makelaardij o.g. BV is hoofdzakelijk kiezen voor een kantoor met ervaren makelaars en medewerkers in de Amsterdamse woningmakelaardij met een sterke focus op resultaat, waarbij uw belang continu voorop staat. U kiest voor een persoonlijke en frisse aanpak, die gekenmerkt wordt door maximale inzet, inventiviteit, flexibiliteit, betrokkenheid en een to-the-point advisering. Makelen is met al zijn facetten een vak op zich en stevig onderhevig aan een veranderend landschap. Wij weten continu waar de accenten geplaatst moeten worden om voor u het maximale resultaat te kunnen realiseren.

Ter verrijking van onze dienstverlening hebben wij in Qualis een partner gevonden om u in het exclusieve segment nog beter te kunnen bedienen. Wij zijn ervan overtuigd dat dit partnerschap een uitstekende investering is om uw belangen maximaal te kunnen behartigen en de kans op een succesvolle transactie te vergroten.

Wij hopen u voor een nadere kennismaking te mogen begroeten bij ons op kantoor, op uw werk of bij u thuis.

Ramón Mossel