Succesvol verkocht!
Succesvol verkocht!

Fianen

Verkocht
Perceeloppervlakte
4.000 m²
Woonoppervlakte
195 m²
Inhoud
670 m³
Fianen is succesvol verkocht door Qualis

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken

Omschrijving

Wonen in een paradijsje! Dat is de beste omschrijving van deze absoluut bijzondere woning op een heerlijke rustige plek met een groot accent op genieten van de natuur, vogels en passerende herten. De van oorsprong uit 1920 gebouwde woning is in 1998 uitgebreid met een eetkeuken en in 2004 met een atelier/slaapkamer met badkamer en overdekt terras. De laatste en fraai contrasterende uitbouw van architect Karelse Aptroot uit Amsterdam staat in de top 10 van meest bijzondere woningen van Nederland. Het ontwerp is geïnspireerd door een verblijf in Indonesië en het is geheel opgetrokken met Zweedse rabatdelen van Western Redcedar. Het dak is deels rietgedekt (2016) en deels v.v. een zinken dak. Alle voorzieningen van Drachten of Surhuisterveen zijn in een kwartiertje rijden voor handen en binnen 5 minuten is de Snelweg A7 Heerenveen-Groningen te bereiken.

Via een lange oprijlaan van enkele honderden meters is deze vrijstaande woning, type landhuis bereikbaar. De fraai aangelegde siertuin heeft een vijver met fontein, fruitbomen, bos en meerdere terrassen en het geheel is omsloten door landerijen. Dubbele bewoning of een Bed and Breakfast behoort desgewenst tot de mogelijkheden in het vrijstaande gastenverblijf. Vrijstaande garage met tuinschuur en het geheel staat op een perceel van 4.000 m2.

Indeling:
Entree met toilet en is ook vanaf de tuinzijde toegankelijk. Woonkamer met balkenplafonds, houtkachel en een schuifpui naar het zonneterras. En-suite voorkamer met een glazen serre. De oorspronkelijke entree heeft een portiek. Aangebouwde eetkeuken met een vide, luxe keukeninrichting een L-opstelling met diverse inbouwapparatuur en de tuindeuren aan weerszijden leiden naar twee overdekte terrassen. Waarvan één voor de ochtendzon en de andere voor de avondzon.
Aangebouwd atelier/slaapkamer met vide en tuindeuren naar een overdekt terras. Een badkamer met douche-stoomcabine, toilet en dubbel wastafelmeubel. Witgoedaansluitingen zijn hier ook aanwezig.
Boven de oude woning zijn 2 slaapkamers, waarvan een riante ouderslaapkamer met dakkapellen en vaste kasten.

Het gastenverblijf is zelfstandig en eenvoudig te bewonen en ingedeeld met een woon-/slaapkamer, open keuken, toilet, badkamer en aangebouwde extra slaapkamer. Zolderkamer op de verdieping. Het gastenverblijf is geïsoleerd, v.v. isolatieglas en wordt verwarmd met gaskachels.

Bijzonderheden:
- Sfeervol, bijzonder wonen met veel privacy!
- Vanzelfsprekend goed onderhouden.
- Verwarming middels CV-installatie met combiketel.
- Grotendeels geïsoleerd en v.v. grotendeels isolatieglas.
- Riolering voor de woning middels IBA en het gastenverblijf middels septictank.
Meer lezen
Minder lezen
Succesvol verkocht!
Fianen is succesvol verkocht door Qualis

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken