Deze volledig gerenoveerde woonboerderij is gelegen in het buitengebied van Dalfsen. De ideale omgeving om landelijk te wonen en toch dichtbij het centrum van Nieuwleusen en Dalfsen. Ook Zwolle is binnen 20 minuten rijden met de auto te bereiken.

De oorspronkelijke boerderij is naar schatting gebouwd begin 1900 en daarna door meerdere bewoners grondig verbouwd. Daarbij is onder andere "de deel" bij het voorhuis getrokken, de voorgevel veranderd en de voordeur naar de zijgevel verplaatst.

De woning staat samen met diverse schuren, een garage, carport en een tuinkas op een perceel van ruim 12.000 m2. Verder is het perceel ingedeeld in een siertuin, groentetuin, bleekveldje en schapenweide.
Aan beide zijden van de woning ligt landbouwgrond. In het noordelijk deel is zelfs een klein bos met daarin, door bomen afgeschermd, een grote vijver en een klein strand.

De woning verkeert in zeer goede staat van onderhoud en heeft op de begane grond maar liefst 4 kamers, waaronder de woonkamer en tevens een studeer-, slaap- en voorraadkamer. Ook de badkamer treft u hier aan.

De 1e verdieping heeft 2 slaapkamers welke zijn voorzien van dakkapellen en (inloop) kasten.

De garage biedt plaats aan maar liefst 3 auto's en is in 2006 nieuw gebouwd. Hij is volledig geïsoleerd en wordt verwarmd middels vloerverwarming met eigen HR CV-ketel.
De garage heeft tevens een apart af te sluiten werkruimte met grote werkbank en ruimte voor opslag van gereedschappen.
De toegang geschiedt d.m.v. 3 Hörman sectionaal deuren, waarvan 2 voorzien van elektrische afstandsbediening. Achter de middelste deur bevindt zich een gereviseerde Koni 2000kg 2-kolomsautohefbrug, waarvan de fundatie in de vloer is opgenomen.

Door zijn zeer fraaie ligging omringd door eigen grond is dit object geschikt voor meerdere doeleinden naast het heerlijk "buiten" wonen.


♦ ♦ ♦
Objectcode: 07182
Adres:

Korte Kampen 10
DALFSEN

 
Vraagprijs: € 499.000,- k.k.
Verkoopstatus: verkocht onder voorbehoud
 
Soort woning: woonboerderij
Type woning: vrijstaande woning
Bouwjaar/-periode: 1930
 
Afmetingen  
Perceeloppervlakte: 12.381 m²
Woonoppervlakte: 152 m²
Oppervlakte bijgebouwen: 167 m²
Inhoud woning: 384 m³
 
Kenmerken  
Object: garage • hobbyruimte • vijver
Omgeving: aan rustige weg • buiten bebouwde kom • landelijk gelegen • nabij bossen • nabij ruiterpaden • privacy gelegen • vrij uitzicht

Directe link naar het huidige object:

Tell-a-Friend bericht

E-mailadres ontvanger:


Uw e-mailadres:


Begeleidend bericht (optioneel):
Goudzwaard Makelaardij
Adres:

Prinsenstraat 10
7721AJ DALFSEN

Contactpersoon: C.A. Goudzwaard
Telefoon: 0529-432058
Telefax: 0529-434435
Website: www.goudzwaard.nl

Qualis NVM Makelaar

Meer informatie over deze Qualis NVM Makelaar treft u hier.


Informatie aanvragen

Uw naam:


Uw e-mailadres:


Uw bericht:


– Dalfsen, buitengebied – Woonboerderij vraagprijs: € 499.000,- k.k. Korte Kampen 10, DALFSEN