Las Colinas Golf-en Countryclub is in 2016 en 2017 verkozen tot het mooiste golfresort van Spanje, alsmede ook in Europa.
Het ligt op een zeer geprivilegieerde locatie, 4,5 km van de kust in een groene vallei omgeven door heuvels in een bosrijke omgeving.


De steden Alicante. Elche, Murcia en Cartagena zijn allen binnen 50 autominuten bereikbaar. San Javier airport bevindt zich op 20 autominuten en Alicante-airport op 50 autominuten.

Het complex biedt een volledig sport- vrijetijds- en horeca-aanbod. Tevens heeft het een eigen beach-club aan het strand van Dehesa de Campoamor op 10 autominuten.
Las Colinas streeft naar een hoge kwaliteitsontwikkeling op een lange termijn met een bebouwingsgraad van slechts 5,2% op het resort van 330 ha.

Momenteel zijn er ruim 400 woningen succesvol opgeleverd.
Het resort wordt ‘24/7’ bewaakt.

Langs de kust vindt men verscheidene charmante badplaatsen zoals: Cabo de Palos, Santiago de la Ribera en Dehesa de Campoamor.

Villa Tomillo die we hier beschrijven, heeft een uniek design en is gelegen op een van de beste plekken van het park.

De Villa heeft keuken, eet- en woonkamer in 1 ruimte van 126 (!) m². Verder vindt men hier een grote dubbele slaapkamer.

Aanpalend aan deze ruimte bevindt zich een groot overdekt terras met een zeer ruim zwembad (3,60m x 13,20m).

De ramen en schuifpuien van de begane grond gaan van ‘top to floor’ (3m) en bieden een spectaculair open zicht over de golfbaan.

De 1e verdieping biedt 2 grote dubbele slaapkamers die samen een badkamer delen. De masterbedroom suite van 37 m² heeft een badkamer ensuite en een walk-in-closet.

Deze drie slaapkamers op deze etage hebben alle 3 hetzelfde spectaculaire uitzicht over de golfbaan zoals ook op de begane grond.

Het souterrain is een woning op zich en herbergt een binnenzwembad, jacuzzi, fitness, sauna, entertainmentroom en dubbele garage (totale oppervlakte souterrain: 184(!) m²).

Samenvatting: 570 m² bebouwde oppervlakte + 400 m² terras, vier slaapkamers en vier badkamers, vloerverwarming door het gehele huis, airconditioning, marmeren vloer, domotica-system en een gas-openhaard.

Nb. Voor specificaties en plattegronden zie bijlage.

Kortom een fantastische villa, voorzien van alle mogelijke luxe gelegen op een zeer geprivilegieerde plek.


Dit object is slechts een voorbeeld van onze totale portefeuille. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende inventarisatie van uw wensenprofiel. Op basis hiervan sturen wij u een persoonlijke selectie van woningen retour. Meer informatie over Qualis International in Spanje treft u hier aan.


♦ ♦ ♦
Objectcode: 07181
Adres:

ALICANTE (Spanje)

 
Prijs: € 2.725.000,- k.k.
Verkoopstatus: beschikbaar
 
Soort woning: villa
Type woning: vrijstaande woning
 
Afmetingen  
Perceeloppervlakte: 970 m²
Woonoppervlakte: 570 m²
 
Kenmerken  
Object: airconditioning • alarminstallatie • binnenzwembad • fitnessruimte • jacuzzi • sauna
Omgeving: nabij golfbaan

Directe link naar het huidige object:

Tell-a-Friend bericht

E-mailadres ontvanger:


Uw e-mailadres:


Begeleidend bericht (optioneel):
Qualis Nederland
Telefoon: 0416-315501
Telefax: 0416-315499


Informatie aanvragen

Uw naam:


Uw e-mailadres:


Uw bericht:


– Alicante, Costa Blanca, Spanje – Spectaculaire villa gelegen op Las Colinas prijs: € 2.725.000,- k.k. ALICANTE (Spanje)