Uitzonderlijk landhuis - villa gelegen op de laatst overgebleven particuliere ‘Brink’ van Drenthe in het pittoreske Sleen. Deze onder architectuur gebouwde villa heeft een ongekende allure, enerzijds door de plek en anderzijds door de robuuste vormgeving en de zeer speels ingedeelde woonplattegrond met hoge plafond detailleringen en prachtige doorkijkjes op de tuin.

De ligging en omgeving zijn werkelijk prachtig en bieden u alles wat Drenthe zo mooi maakt. De villa is omringd door volwassen bomen en op de achterzijde is een zeer rustige, kindvriendelijke straat. Ondanks de landelijke ligging van het dorp Sleen vindt u zaken als de supermarkt, basisscholen, sportvoorzieningen en uitgaansgelegenheden toch op korte afstand, terwijl de steden Emmen en Assen op 15 tot 30 minuten rijden zijn.

Indeling begane grond:
Entree – hal met garderobe, toilet en fraaie open bordes trap die naar de kelder en verdiepingen gaat. De living ( 44 m2) met aansluitend de open keuken is met zeer veel gevoel voor stijl en lichtinval ontworpen. De hoge ramen en plafonds die met houten zijn afgewerkt geven deze ruimte de juiste warme sfeer. De living beschikt over een gashaard. De woonkeuken (38 m2) is gesitueerd in het hart van het huis, de moderne keuken is uitstekend geoutilleerd en aansluitend is een gezellig buitenterras waar het heerlijk toeven is tot in de late uurtjes.

De bijkeuken – achteringang met provisiekast is gelegen achter de keuken. Atelier – loungehoek (24 m2) met toegang tot een prachtig deels overdekt terras met volop privacy en uitzicht op de achtertuin. De atelier – loungehoek kan desgewenst ook als slaapkamer in gebruik worden genomen aangezien hier ook een ruime badkamer met douche en wastafel is. De bibliotheekkamer staat in directe verbinding met de woonkeuken, een heerlijke plek om je even rustig terug te trekken.

Vanuit de centrale hal is nog een werk-studeerkamer ( 17 m2) met inloopkast te bereiken. Het souterrain is de perfecte plek voor de thuisbioscoop of als speel – chill kamer voor de kinderen.

Verdieping I:
Overloop met aansluitend 5 slaapkamers waarvan 1 nu in gebruik als game – room die mede toegang biedt tot de zolderverdieping. De master bedroom is gelegen op de achterzijde en beschikt over een frans balkon en een inloopkast. De overige slaapkamers zijn op de voorzijde gelegen. Voorts is op deze verdieping een badkamer met ligbad, douche, wastafel en toilet.

Verdieping II:
Zeer ruime zolderverdieping met volop bergruimte.

Tuin en bijgebouwen:
De villa is gelegen op een perceel van 2464 m2, waarbij de tuin volledig op het zuidwesten is gesitueerd, een stoere tuin met volwassen bomen, hagen, terrassen en gras. Naast het huis zijn een tweetal volledig in stijl gebouwde bijgebouwen. Deze zijn als dubbele garage en als berging in gebruik, indien uw wenst is het mogelijk om 4 auto’s binnen te stallen.

Kortom een zeer uniek woonobject op prachtige plek, wij geven u graag een rondleiding.


♦ ♦ ♦
Objectcode: 07171
Adres:

Menso Altingstraat 17
SLEEN

 
Vraagprijs: € 1.245.000,- k.k.
Verkoopstatus: beschikbaar
 
Soort woning: landhuis
Type woning: vrijstaande woning
Bouwjaar/-periode: 2005
 
Afmetingen  
Perceeloppervlakte: 2.464 m²
Woonoppervlakte: 300 m²
Oppervlakte bijgebouwen: 96 m²
Inhoud woning: 1.500 m³
 
Kenmerken  
Object: atelier • bibliotheek • bioscoop • garage voor meerdere auto's
Omgeving: aan rustige weg • beschutte ligging • in bosrijke omgeving

Directe link naar het huidige object:

Tell-a-Friend bericht

E-mailadres ontvanger:


Uw e-mailadres:


Begeleidend bericht (optioneel):
Verver Jet Winters Makelaars
Adres:

Rijksstraatweg 26 a
9752AE HAREN GN

Contactpersoon: M. Zeldenrust
Telefoon: 050-5340515
Website: www.ververjetwinters.nl

Qualis NVM Makelaar

Meer informatie over deze Qualis NVM Makelaar treft u hier.


Informatie aanvragen

Uw naam:


Uw e-mailadres:


Uw bericht:


– Sleen – Uitzonderlijk Landhuis vraagprijs: € 1.245.000,- k.k. Menso Altingstraat 17, SLEEN