Huize Zorgwijk is een parel van luisterrijk wonen. Een behaaglijk monumentaal gezinshuis. Zowel ouders als kinderen genieten van de fenomenale ruimte, de faciliteiten zijn zowel gericht op ultiem wonen als op recreëren, gasten fêteren, of op (veelzijdige) bedrijfsvoering aan huis. Alles is hier denkbaar of al bedacht, van bruine kroeg tot wellness tot zakelijke doeleinden.

Het huis stamt uit begin 19de eeuw. Alle bewoners hebben dit Rijksmonument door de tijd heen gekoesterd, haar authenticiteit gerespecteerd, hersteld en aangevuld met al het denkbare moderne gemak van nu. De pure weelde van het grootse herenhuis, het prachtige eind 20ste eeuw gerealiseerde koetshuis met haar vele verrassingen en de in stijl aangelegde tuin wordt vrijwel onttrokken aan het oog van de passant door een hoge groene wand met elektronische toegangspoorten. Privacy en veiligheid zijn optimaal.

Binnen de poorten voel je de grandeur van weleer: overal ruimte, oude (deels beschermde) bomen, fantastische aanplant en panden die hun kwaliteit en stijl uitstralen. Op eigen grondgebied kun je een partijtje tennissen met vrienden en daarna loungen op terras of in de serre. In het koetshuis kun je je onderdompelen in het zwembad of de uitgebreide wellness, een pintje tappen in de echte bruine kroeg, en de overige vertrekken naar eigen invulling inrichten. Er zijn legio mogelijkheden voor bedrijf aan huis; je kunt eenvoudig enkele medewerkers plaatsen of in alle rust vergaderen.

Kamers, hallen, badkamers, trappen: alles ademt oog voor detail, veel flair, gevoel voor esthetiek en de wens om binnen het bewustzijn van haar weelderigheid de beleving van het wonen warm, gezellig en plezierig bemeten te houden.

De korte film en foto’s zeggen meer dan wat er geschreven kan worden. De staat van onderhoud is top, de afwerking minutieus gerestaureerd en teruggebracht. De locatie in het kleine dorp Berghem, onder de rook van Oss, is ideaal. Op loopafstand van het dorpscentrum dat in vergevorderd stadium van herontwikkeling verkeert, vlakbij grote supermarkten, basisschool, sportschool, manege en uitgebreid gezondheidscentrum. Op 8 km van de prestigieuze golfcourse The Duke, filevrij snel op de A50 en A59, dus maar 20/30 minuten van Den Bosch en Eindhoven en drie kwartier van Utrecht. En de auto's zelf parkeren we op de ruime parkeerplaats.

Wat een film of foto’s je niet kunnen laten voelen, is het welbehagen als je wáár dan ook neerstrijkt en om je heen kijkt. Of de verwondering van jouw kinderen bij het opkijken naar de speciaal voor hen beschilderde plafonds. Wat je niet ruikt, is de dauw als je ’s ochtends vroeg na een duik of sauna door jouw tuin wandelt met haar oude bomen. Wat je niet hoort, is het dagelijkse concert en het geritsel tussen blad van vogels. Wat je niet ziet, is de pracht van een groots opgezet feest. Dat kun je wel zelf be- en inleven bij een bezichtiging waar we je graag nog veel meer unieke informatie geven over Huize Zorgwijk.


♦ ♦ ♦
Objectcode: 07168
Adres:

Burgemeester van Erpstraat 46
BERGHEM

 
Vraagprijs: € 1.895.000,-
Verkoopstatus: beschikbaar
 
Soort woning: herenhuis
Type woning: vrijstaande woning
Bouwjaar/-periode: 1825
 
Afmetingen  
Perceeloppervlakte: 9.828 m²
Woonoppervlakte: 650 m²
Inhoud woning: 2.578 m³
 
Kenmerken  
Object: binnenzwembad • elektrisch toegangshek • privéparkeerplaats • rijksmonument • sauna • serre of oranjerie • tennisbaan
Omgeving: beschutte ligging • landelijk gelegen • nabij natuurgebied • nabij openbaar vervoer • nabij snelwegen • nabij winkels • rand van de stad

Directe link naar het huidige object:

Tell-a-Friend bericht

E-mailadres ontvanger:


Uw e-mailadres:


Begeleidend bericht (optioneel):
Van der Krabben Makelaardij
Adres:

Gasstraat 20 a
5349AA OSS

Contactpersoon: J.L.A. Welten
Telefoon: 0412-632928
Telefax: 0412-637365
Website: www.krabben.nl

Qualis NVM Makelaar

Meer informatie over deze Qualis NVM Makelaar treft u hier.


Informatie aanvragen

Uw naam:


Uw e-mailadres:


Uw bericht:


– Berghem, Noord-Brabant – Ongeëvenaarde schoonheid, privacy en luxe vraagprijs: € 1.895.000,- Burgemeester van Erpstraat 46, BERGHEM