Deze mooie villa ligt in een rustige nette straat in de wijk Bottelier en heeft een prachtig uitzicht op het natuurgebied van Jan Thiel. Het huis is zo gebouwd dat het perfect op de wind ligt. Bottelier is centraal gelegen op het eiland en is vanuit alle richtingen met de auto uitstekend bereikbaar. Binnen tien minuten bent u in Willemstad en Jan Thiel Beach met diverse winkels, supermarkt, sportschool, bars en restaurants ligt op circa vijf minuten rijden.

De villa heeft een schitterend uitzicht over de zoutpannen van Jan Thiel, een groot natuurgebied met een grote kans dat u de flamingo’s als het ware in uw achtertuin aantreft. U kunt genieten van het aangename klimaat in het huis vanwege de wind die door het huis gaat. De villa ligt op een kavel van
1.050 m² en is omgeven door een mooie volwassen tropische tuin. Optimale privacy is daardoor gegarandeerd. Er zijn twee verdiepingen met totaal vier slaapkamers, drie badkamers en een kantoor.

Op de begane grond bevinden zich de woonkamer, eetkamer en keuken, die door een speelse indeling,open met elkaar zijn verbonden. Direct aansluitend aan de woonkamer en eetkamer ligt het grote terras(porch). Zowel vanuit de eetkamer, woonkamer als de porch heeft u een prachtig weids uitzicht over de
zoutpannen. Verder bevindt zich op de begane grond aan de voorzijde van het huis een groot kantoor. Deze ruimte kan ook voor andere doeleinden worden gebruikt; als slaapkamer, speelkamer of TV-kamer bijvoorbeeld. Naast het kantoor bevindt zich een badkamer, die tevens dienst doet als gastentoilet. De keuken beschikt over een ruime praktische inloopkast.

Op de beneden verdieping zijn vier slaapkamers en twee badkamers aanwezig. De master bedroom heeft een ruime walk-in closet en grote badkamer en suite. Vanuit de master bedroom kunt u via de schuifdeuren direct naar het pooldeck met zwembad van 3 bij 8 meter. Daar bevindt zich ook een overkapping (palapa) waar u heerlijk in alle rust kunt zitten en genieten.

De indeling van de benedenverdieping is zodanig dat een deel ook als appartement kan worden gebruikt. Dit appartement is van buiten af toegankelijk via een aparte ingang. Ook is er op deze verdieping nog een grote praktische berging annex wasruimte.

Verder beschikt het huis over een grote dubbele garage voorzien van twee automatische garagedeuren.Na het parkeren van uw auto kunt u binnendoor direct naar het woongedeelte.

BIJZONDERHEDEN
 schitterend uitzicht op natuurgebied
 centraal gelegen en goed bereikbaar
 gebouwd op de wind
 veel privacy
 vier slaapkamers en drie badkamers
 ruim kantoor
 dubbele garage
 zwembad 3x 8 meter
 prachtige tropische tuin
 mogelijkheid van appartement
 kavel oppervlak 1.050 m²
 bebouwd oppervlak 400 m²


♦ ♦ ♦
Objectcode: 07158
Adres:

Bottelier 29
WILLEMSTAD (Curaçao)

 
Prijs: € 425.000,- k.k.
Verkoopstatus: beschikbaar
 
Soort woning: villa
Type woning: vrijstaande woning
 
Afmetingen  
Perceeloppervlakte: 1.050 m²
Woonoppervlakte: 400 m²
Oppervlakte bijgebouwen: 1 m²
Inhoud woning: 1 m³
 
Kenmerken  
Object: buitenzwembad
Omgeving: aan rustige weg • privacy gelegen • vrij uitzicht

Directe link naar het huidige object:

Tell-a-Friend bericht

E-mailadres ontvanger:


Uw e-mailadres:


Begeleidend bericht (optioneel):
Honders/Alting Makelaars
Adres:

De Lind 18
5061HW OISTERWIJK

Contactpersoon: H.P.B. Honders
Telefoon: 013-5232600
Telefax: 013-5232610
Website: www.hondersalting.nl

Qualis NVM Makelaar

Meer informatie over deze Qualis NVM Makelaar treft u hier.


Informatie aanvragen

Uw naam:


Uw e-mailadres:


Uw bericht:


– Met uitzicht over de zoutpannen van Jan Thiel – Prachtige villa in de wijk Bottelier prijs: € 425.000,- k.k. Bottelier 29, WILLEMSTAD (Curaçao)