UNIEK: De zilte zeelucht is voor velen een bron van inspiratie. Vrijwel iedereen droomt van een huis in de duinen en voor slechts enkelen is dit weggelegd. Locaties als deze komen maar zelden te koop. Direct op het duin, ongeveer tegen het strand aan ligt deze (recreatie) bungalow op ca. 1050 m2 (erfpacht) grond. U heeft hier de mogelijkheid om op deze unieke locatie uw droomvilla bouwen. U kunt natuurlijk ook de huidige bungalow gaan gebruiken en inspiratie opdoen. Aan u de keuze !!

Zowel permanent als recreatief te bewonen.

De verkoop geschiedt per inschrijving. Op zaterdag 30 juni van 10:30 uur - 12.30 uur en zaterdag 7 juli van 10:30 uur - 12:30 uur worden kijkdagen georganiseerd. De inschrijving sluit op 28 juli 2018.

Zoutelande is een bijzonder populair (en bezongen) dorp direct aan de Noordzee. Zowel in zomer als in de winter geven zowel de zee als het Zeeuwse achterland een schitterend schouwspel. De huidige bungalow is gedateerd te noemen, maar u kunt hier zeker nog vele vakanties met uw familie en vrienden beleven. Of u kunt er gewoon gaan wonen. Het perceel heeft immers een dubbele bestemming.

Om u een klein beetje op weg te helpen is er een fraai ontwerp bedacht door WTS architecten. Dit ontwerp is door de gemeente Veere en het Waterschap akkoord bevonden. Het staat u natuurlijk vrij om met uw eigen architect iets compleet nieuws te bedenken. Uitgangspunt is dat 173 m2 woonoppervlak is toegestaan.

Het ontwerp van WTS voorziet in wonen op de derde laag met een blinde muur naar gebouw ten noorden van het perceel en een dakterras naar het zuiden. Zo geniet u optimaal van het uitzicht en behoud u wel privacy.

U kunt uiteraard ook kiezen om de huidige woning te bewonen en/of aan te passen

Indeling van de huidige woning is als volgt: entree, hal, sfeervolle woonkamer met tuinkamer, keuken voorzien van inbouwapparatuur, toilet, 2 slaapkamers, masterbedroom (3e slaapkamer) met inloopkast en aangrenzende badkamer, portaal en extra berging voor stalling van o.a. uw fietsen en/of strandspullen. Vanuit hal is er nog een toegang naar een kleine kelder ( ca. 5 m2) met o.a. opstelling c.v. (HR-2002)

Uitgangspunten:
Perceel: ca. 1050 m2 erfpachtgrond
Canon €7.764,- per jaar bij recreatief gebruik (CPI index van toepassing)
Canon € 5835,50 per jaar bij permanente gebruik (CPI index van toepassing)
Duur erfpacht vijftig (50) jaar tot en met 2068
Maximale bebouwing 173 m2 woonoppervlakte, maximale inhoud 750 m3
Maximale goot- en nokhoogte resp. 6 en 10m

De verkoop geschiedt per inschrijving. Belangstellenden kunnen zich melden via Kuub Makelaars of Makelaarskantoor Wisse Vastgoed. Wij verwelkom u dan graag op één van de kijkdagen.

Richtprijs kavel plus huidige woning: €750.000,- k.k.


♦ ♦ ♦
Objectcode: 07156
Adres:

Duinweg 38
ZOUTELANDE

 
Vanafprijs: € 750.000,- k.k.
Verkoopstatus: beschikbaar
 
Soort woning: woonhuis
Type woning: vrijstaande woning
Bouwjaar/-periode: 1950
 
Afmetingen  
Perceeloppervlakte: 1.050 m²
Woonoppervlakte: 126 m²
Inhoud woning: 550 m³
 
Kenmerken  
Object: privéparkeerplaats
Omgeving: aan zee • nabij natuurgebied • privacy gelegen

Directe link naar het huidige object:

Tell-a-Friend bericht

E-mailadres ontvanger:


Uw e-mailadres:


Begeleidend bericht (optioneel):
Kuub Makelaars
Adres:

Beukenstraat 6
4462TT GOES

Contactpersoon: C. Hoondert
Telefoon: 0113-227788
Website: www.kuubmakelaars.nl

Qualis NVM Makelaar

Meer informatie over deze Qualis NVM Makelaar treft u hier.


Informatie aanvragen

Uw naam:


Uw e-mailadres:


Uw bericht:


– Zoutelande – wonen ìn de duinen vanafprijs: € 750.000,- k.k. Duinweg 38, ZOUTELANDE