Op circa 4 autominuten van Maxima Medisch Centrum Veldhoven, op 12 autominuten van Eindhoven Airport en op 10 fietsminuten van de High Tech Campus en ASML, op de allermooiste locatie in Waalre in Residentie De Meeris op de 2e verdieping gelegen, onlangs nieuw opgeleverd exclusief hoek-appartement, van grote klasse en met het allerhoogste afwerkings-niveau instapklaar en direct te bewonen.
De woonoppervlakte bedraagt circa 210 m², er zijn een tweetal dubbele garageboxen voor het parkeren van vier auto’s in het souterrain en drie balkons en een loggia aan drie zijden met een totale oppervlakte van circa 40 m² met uitzichten naar de waterpartij, de recent aangelegde landschapstuin en de zogenaamde woonboulevard. Opmerkelijk duurzaam en gebouwd complex, appartement met optimaal woongenot middels gebruik van de hoogwaardige, luxe materialen, algeheel led-verlichtingsplan, Dominica, technische innoviteiten alsmede het allerhoogste afwerkingsniveau.
Indeling: via de lift naar de entree, riante woonkamer met gashaard en toegang tot balkon op het oosten, oppervlakte circa 50 m² inclusief bibliotheek, luxe SieMatic leefkeuken, oppervlakte circa 47 m², van alle gemakken voorzien en balkon op het zuiden, ouderslaapkamer met garderobekamer en eigen badkamer 1, twee royale slaapkamers c.q. werkkamer met luxe badkamer 2 en dakterras op het westen.
Exclusief appartement met geheel eigen identiteit naar een modern ontwerp van de gerenommeerde architecten Margry | Arts in combinatie met interieurarchitect Bertram Terpstra van Designa Architectuur en Interieur Laren en interieurbouwer Kembra Maatwerk Meubelen.
Opmerkelijke qua architectuur, domotica, materiaalgebruik en afwerkingsniveau. Optimaal woongenot middels lichtinval, panoramisch uitzicht, grootte, indeling en gebruik opmerkelijke hoogwaardige bouwmaterialen in combinatie met uitzonderlijk en exclusief afwerkingsniveau. Energiezuinig, onderhoudsvriendelijk en met optimaal isolatiepakket. Indien gewenst te koop inclusief stoffering en meubilering.
Bij oprechte interesse, verzoeken wij u een bezichtiging aan te vragen om een juiste indruk te krijgen, hetgeen u zal overtuigen.5 REDENEN OM HET KNAPSTE HOEK-APPARTEMENT MET HET ALLERMOOISTE PANORAMISCHE UITZICHT IN DE REGIO VAN EINDHOVEN TE KOPEN

1. Imposante villa van grote klasse in de lucht, aan het water als ook bij een landschapspark, op de tweede verdieping gelegen, recent nieuw opgeleverd, instapklaar, per direct, riant en comfortabel te bewonen, zeldzaam hoogwaardig afwerkingsniveau!
2. Optimale binnen-buiten beleving met waar gevoel voor vrijheid onder ander door de balkons en loggia aan drie zijden en optimale verbinding met het groene buitenleven, met adembenemend uitzicht op het rustieke waterleven en het groen van de rijke natuur rondom, totale oppervlakte circa 40 m²
3. Exclusief en imposant appartement met maatwerk interieurbouw uitgevoerd tot in de uiterste perfectie door echte vaklieden van Kembra Interieurbouw en begeleid door Designa Architectuur en Interieur Laren, met plafondhoge massieve (schuif-)deuren en algeheel Modular led-verlichtingsplan met Hue bedieningssysteem
4. Gebruiksoppervlakte inclusief de buitenruimtes circa 250 m² in combinatie met tweetal dubbele garages in het souterrain voor vier auto’s met oppervlakte van nog eens 75 m², ideaal voor twee- of drie persoonshuishouden om opmerkelijk luxe en anoniem te wonen
5. Op loopafstand van het dorpscentrum met alle dagelijkse voorzieningen, op circa 4 autominuten van Maxima Medisch Centrum Veldhoven, Eindhoven Airport is op 12 autominuten gelegen en de High Tech Campus en ASML op circa 10 fietsminuten


BOUWKENMERKEN

Bouwjaar: 2018
Isolatie: dak-, muur- en vloerisolatie alsmede, isolatieglas, volledig geïsoleerd
Woonoppervlakte appartement: circa 210 m²
Gebruiksoppervlakte buitenruimte balkons: circa 40 m²
Gebruiksoppervlakte dubbele garage: circa 75 m²
Totale gebruiksoppervlakte: circa. 325 m²
Inhoud appartement: circa 670 m³
Inhoud dubbele garage: circa 230 m³
Totale inhoud: circa 900 m³
Servicekosten: circa € 380,- per maand


ENTREE RESIDENCE DE MEERIS

De entree op het privé terrein van het complex, is bereikbaar via de Meerbergschelaan met volop parkeergelegenheid.

De hoofdingang van appartementencomplex De Meeris, is voorzien van een digitaal bellentableau, een videofoon-installatie en brievenbussen.

Via de lift in het souterrain alsmede via de centrale entree is het hoekappartement te bereiken met overloop en dubbele voordeuren (voorheen huisnummers 11 en 13).


INDELING WOONVLEUGEL APPARTEMENT

Via de centrale gang is de toegang tot enerzijds de riante woonkamer met aansluitend de leefkeuken en anderzijds de werkkamer.

De woonkamer met bibliotheek heeft een oppervlakte van circa 50 m² en heeft plafondhoge raampartijen met panoramisch uitzicht over het water en het groen. Het geheel is uitgevoerd met plafondhoge en kamerbrede maatwerk kastenwanden en een extra brede en sfeervolle gashaardpartij. Via de dubbele aluminium schuifpui is er toegang tot het riante terras op het oosten, de afmeting bedraagt circa 3.70 x 2.40 m.

Aansluitend is er via een maatwerk-schuifdeur de grootse leefkeuken te bereiken met plafondhoge raampartijen aan twee zijden. Er is toegang tot het balkon aan de zuidzijde met een afmeting van circa 4.00 x 4.50 m en toegang tot de loggia aan de oostzijde met een afmeting van circa 3.00 x 1.10 m.

De leefkeuken heeft een oppervlakte van maar liefst circa 47 m²! Deze complete, luxe keuken is uitgevoerd met een moderne SieMatic keukeninrichting met groots kookeiland. De keuken is voorzien van A-merk inbouw apparatuur, een spoelbak met design-kraan en een quooker. Het geheel is uitgevoerd met een 5-pits inductie kookplaat met ingebouwde afzuig-installatie alsmede een vaatwasser. Het extra brede en plafondhoge wandmeubel is uitgevoerd met een stoomoven, een combi-magnetron, koelcombinatie met 0 graden lade en volop bergruimte in de laden en kasten. Om de hoek is een coffee-corner met daaronder een klimaatkast ten behoeve van wijn- en drankopslag. Er is een prachtige maatwerk servieskast nabij het eetgedeelte in deze keuken.

Compleet en luxe geheel, zeldzaam fraai uitgevoerd en van alle gemakken voorzien!

De gehele woonvleugel is voorzien van een gebakken tegelvloer met houtnerf en vloerverwarming, extra glad stucwerk wanden en extra glad stucwerk plafonds met een algeheel led-verlichtingsplan. De plafondhoge design stompe (schuif-)deuren met in stucwerk verborgen kozijnen en plinten zijn uitgevoerd met identiek beslag. Zogenaamde Orange Doors, door unieke techniek zijn de rails onzichtbaar in plafonds en vloeren.


INDELING SLAAPVLEUGEL APPARTEMENT

Vanuit de woonkeuken bereikt u een corridor met plafondhoge maatwerk garderobekasten. Vanuit hier is er toegang tot de opmerkelijk luxe en grote toiletruimte, een meterkast en een wasruimte met tevens opstellingsruimte voor de cv-combi-ketels.

De inloop-garderobekamer heeft een afmeting van circa 3.70 x 2.50 m en is eveneens uitgevoerd met plafondhoge maatwerk hang- en leg garderobekasten met spiegelwand. Aansluitend is er de ouderslaapkamer

Ouderslaapkamer 1 staat in directe verbinding met badkamer 1 en de inloop-garderobe kamer. Deze lichte kamer is op de hoek gelegen en heeft raampartijen aan twee zijden. De afmeting bedraagt circa 3.20 x 4.75 m.

Aansluitend is badkamer 1 gesitueerd, welke voorzien is van een centraal ligbad, twee luxe wastafels op wandmeubel en een inloop douche met sun shower. Al met al een opmerkelijk luxe en perfect afgewerkt geheel, uitgevoerd met de nieuwste bouwmaterialen en innoviteiten.

De gehele slaapvleugel is voorzien van een gebakken tegelvloer met houtnerf en vloerverwarming, extra glad stucwerk wanden en extra glad stucwerk plafonds met een algeheel led-verlichtingsplan. De plafondhoge design stompe (schuif-)deuren met in stucwerk verborgen kozijnen en plinten zijn uitgevoerd met identiek beslag. Zogenaamde Orange Doors, door unieke techniek zijn de rails onzichtbaar in plafonds en vloeren.


INDELING WERKVLEUGEL APPARTEMENT

Aan de linkerzijde van het appartement is een werkvleugel ingericht. Via de gang is er een meer dan fraaie werkkamer 1, een werkkamer die ook uitstekend gebruikt kan worden als slaapkamer, een luxe en ruime toiletruimte en een technische ruimte c.q. berging met de opstellingsruimte van de cv-combi-ketels (HR 2017).

Via de plafondhoge dubbele openslaande taatsdeuren met zijlichten bereikt u de rechthoekige werkkamer. De afmeting bedraagt circa 5.12 x 4.33 m.

Slaapkamer 2 (momenteel ingericht als werkkamer) heeft een afmeting van circa 2.54 x 4.50 m. Er is direct toegang tot badkamer 2 en het balkon.

Badkamer 2 is voorzien van een luxe inloopdouche met stortdouche en inbouwkranen als ook van een luxe wastafel op meubel.

Het balkon is gelegen in de hoek van het appartement en biedt adembenemende uitzicht over het recent aangelegde glooiende landschapspark. Dit 3e balkon is op het westen gelegen en heeft een afmeting van circa 3.45 x 2.49 m.

De gehele werkvleugel is voorzien van een gebakken tegelvloer met houtnerf en vloerverwarming, extra glad stucwerk wanden en extra glad stucwerk plafonds met een algeheel led-verlichtingsplan. De plafondhoge design stompe (schuif-)deuren met in stucwerk verborgen kozijnen en plinten zijn uitgevoerd met identiek beslag. Zogenaamde Orange Doors, door unieke techniek zijn de rails onzichtbaar in plafonds en vloeren.


♦ ♦ ♦
Objectcode: 07114
Adres:

Dijkbeemd 11
WAALRE

 
Vraagprijs: € 1.500.000,- k.k.
Verkoopstatus: beschikbaar
 
Soort woning: bovenwoning
Type woning: appartement
Bouwjaar/-periode: 2018
 
Afmetingen  
Woonoppervlakte: 210 m²
Inhoud woning: 900 m³
 
Kenmerken  
Object: alarminstallatie • balkon • garage voor meerdere auto's
Omgeving: aan het water • aan rustige weg

Bijlagen in PDF-formaat:


Meer info op internet:


Directe link naar het huidige object:

Tell-a-Friend bericht

E-mailadres ontvanger:


Uw e-mailadres:


Begeleidend bericht (optioneel):
Cato Makelaars
Adres:

Beemdstraat 5
5653MA EINDHOVEN

Contactpersoon: W.A.M. Kanters
Telefoon: 040-2900620
Website: www.catomakelaars.nl

Qualis NVM Makelaar

Meer informatie over deze Qualis NVM Makelaar treft u hier.


Informatie aanvragen

Uw naam:


Uw e-mailadres:


Uw bericht:


– Op de allermooiste locatie in Waalre – Onlangs nieuw opgeleverd exclusief hoekappartement vraagprijs: € 1.500.000,- k.k. Dijkbeemd 11, WAALRE