Op een gewilde en kindvriendelijke locatie in de Componistenwijk in Hillegersberg, direct naast het Bergse Bos, ligt deze fantastisch verbouwde hoekwoning met parkeermogelijkheid op eigen terrein. In 2015 is de woning volledig gerenoveerd en gemoderniseerd. Hierbij is een waanzinnige ruimte ontstaan door de uitbouw aan de achterzijde en door de extra verdieping met twee extra slaapkamers en een badkamer. Tijdens de verbouwing zijn onder andere leidingwerk en elektra vernieuwd en een luxe keuken en twee luxe badkamers geplaatst. Zowel de voor-, zij- als achtertuin nodigen u uit om heerlijk te genieten van de ochtend- en avondzon. Rondom de woning zijn diverse terrassen gecreëerd, met gezellige beplanting en een groot speelveld voor de kinderen. De woning is gelegen in een doodlopende straat, op loopafstand van scholen, diverse sportfaciliteiten en winkels. We nodigen u graag uit een kijkje te komen nemen in deze prachtige hoekwoning.

Indeling:

Begane grond: Entree, ruim voorportaal met garderobe en opbergkasten, hal, voorraadkelder met meterkast, toilet met fonteintje, ruime woon-/ eetkamer met moderne open keuken v.v. diverse inbouwapparatuur. De uitbouw is over de gehele breedte voorzien van een prachtige lichtstraat. Via de schuifpuien aan de voor- en achterzijde van de woning is de zonnige tuin te bereiken. De schuifpui aan de woonkamerzijde kan tot wel 3 meter geopend worden, zodat de tuin een verlengstuk wordt van de woonkamer. Aan de achterzijde van de woning bevindt zich de houten schuur met een overkapping voor de fietsen.

Eerste verdieping: Overloop, wasruimte met opstelling CV-ketel, slaapkamer I en II bevinden zich aan de voorzijde van de woning, slaapkamer III is gelegen aan de achterzijde van de woning, badkamer v.v. bad-/douchecombinatie, dubbele wastafel, toilet en radiator.

Tweede verdieping: Overloop, ruime slaapkamer v.v. vloerverwarming met inloopkast en toegang tot badkamer v.v. inloopdouche, toilet, dubbele wastafel en radiator, slaapkamer V, momenteel in gebruik als kantoor. Via de slaapkamer is de bergzolder te bereiken.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1960
- Woonoppervlakte 173m²
- Perceeloppervlakte 330m²
- Vernieuwde stoppenkast met nieuwe elektra
- Woonkamer van 50 m² met lichtstraat
- De gehele woning is nieuw gestuukt
- Nieuwe vloeren met vloerverwarming
- Mogelijkheid tot creëren garage of carport
- Volledig v.v. dubbele warmtewerende beglazing
- Draai-/kiepramen met ventilatieroosters op de 1e en 2e verdieping
- Warm water en verwarming middels CV-ketel CW5, tegelijk warm
douchen mogelijk
- Vloerverwarming begane grond en tweede verdieping
- Dubbele schuifpui achterzijde
- Oplevering in overleg

Wij zijn de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen makelaar mee te nemen voor uw belangenbehartiging bij de aankoop van uw toekomstig huis!

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.


♦ ♦ ♦
Objectcode: 07111
Adres:

Donizetiilaan 26
ROTTERDAM

 
Vraagprijs: € 699.000,- k.k.
Verkoopstatus: beschikbaar
 
Soort woning: eengezinswoning
Type woning: hoekwoning
Bouwjaar/-periode: 1960
 
Kenmerken  
Object: hobbyruimte
Omgeving: aan rustige weg

Directe link naar het huidige object:

Tell-a-Friend bericht

E-mailadres ontvanger:


Uw e-mailadres:


Begeleidend bericht (optioneel):
Baljon & Mora Makelaars
Adres:

Straatweg 233
3054AH ROTTERDAM

Contactpersoon: Baljon & Mora Makelaars
Telefoon: 010-4223000
Website: www.baljonenmora.nl

Qualis NVM Makelaar

Meer informatie over deze Qualis NVM Makelaar treft u hier.


Informatie aanvragen

Uw naam:


Uw e-mailadres:


Uw bericht:


– Rotterdam - Hillegersberg – Verbouwde hoekwoning vraagprijs: € 699.000,- k.k. Donizetiilaan 26, ROTTERDAM