HOOG BAARN; Heerlijk vrij, ruim en comfortabel wonen op een van de mooiste locaties in het gewilde Wilhelminapark!

Gelegen op de hoek van de Beaufortlaan en de Kroningslaan met 1.486 m² eigen grond; royale, robuuste villa met 312 m² woonruimte, serre, ruim souterrain met eigen buiten-entree, dubbele inpandige garage, fraaie tuin met meerdere terrassen en zicht op bostuin met optimale privacy, tuinberging en oprijlaan naar parkeerruimte voor meerdere auto's. Het souterrain biedt naast de dubbele garage van 38 m² nog eens 89 m² woonoppervlak en is zowel binnendoor als buitenom bereikbaar. Het souterrain is daarmee niet alleen geschikt als extra woon-/hobbyruimte maar ook prima zakelijk te gebruiken als praktijk-/werk-/kantoorruimte aan huis. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Bij binnenkomst ervaart u direct de speelse, ruimtelijke indeling met onder meer verschillende plafondhoogtes tot in de kap, een rondgaande muur om het trappenhuis, een vide en fraai zicht op het terras en de tuin via de tuingerichte gevel met 2 raam/deurpartijen van circa 4,5 en 5,5 m breed.

Indeling begane grond: entree, brede hal, garderobe, m.k., toilet met fontein, royale woonkamer v.v. open haard, eetkamer, serrekamer v.v. schuifpui naar terras, ruime keuken v.v. inbouwapparatuur en openslaande deuren naar terras, flinke bijkeuken met aansluiting wasmachine en droger, ruime hoofdslaapkamer v.v. 4 vaste kasten en zicht op terras, badkamer met dubbele wastafel, wandcloset, bidet en hoekbad met douche, middelgrote 2e en 3e slaapkamer.

Rondgaande trap naar verdieping met overloop, sfeervolle, lichte loungezit/bibliotheek (entresol) v.v. airco met grote vide, grote 4e (slaap)kamer v.v. airco en technische ruimte met opstelling c.v.-ketel en boiler.

Rondgaande trap naar souterrain met ruime, dubbele hal, 5e en 6e (slaap)kamer met koekoek, lichte werkkamer met volle daglichttoetreding via verdiepingshoge pui en buitendeur naar verlaagd maaiveld, 2e badkamer v.v. douche, toilet en wastafel, wijn-/provisiekelder en binnendeur naar dubbele garage.

Overzicht kenmerken
- perceelgrootte 1.486 m²
- woonoppervlak 312 m²
- mogelijkheden zakelijk gebruik souterrain
- goed onderhouden


♦ ♦ ♦
Objectcode: 07103
Adres:

De Beaufortlaan 3
BAARN

 
Vraagprijs: € 1.295.000,- k.k.
Verkoopstatus: beschikbaar
 
Soort woning: villa
Type woning: vrijstaande woning
 
Afmetingen  
Perceeloppervlakte: 1.486 m²
Woonoppervlakte: 312 m²
Inhoud woning: 1.238 m³
 
Kenmerken  
Object: garage voor meerdere auto's • hobbyruimte • open haard • privéparkeerplaats
Omgeving: aan rustige weg • in bosrijke omgeving • nabij bossen

Directe link naar het huidige object:

Tell-a-Friend bericht

E-mailadres ontvanger:


Uw e-mailadres:


Begeleidend bericht (optioneel):
Rigter Makelaars
Adres:

Eemnesserweg 10
3741GA BAARN

Contactpersoon: C.E. Rigter
Telefoon: 035-5415000
Telefax: 035-5431090
Website: www.rigter.nl

Qualis NVM Makelaar

Meer informatie over deze Qualis NVM Makelaar treft u hier.


Informatie aanvragen

Uw naam:


Uw e-mailadres:


Uw bericht:


– In het gewilde Wilhelminapark – Royale villa met dubbele inpandige garage vraagprijs: € 1.295.000,- k.k. De Beaufortlaan 3, BAARN