Magnifieke & moderne villa, recent gebouwd in 2011. Het royale woonhuis kenmerkt zich door zijn enorme ruimtelijkheid, een prachtige architectuur, mooie zichtlijnen in huis en een fantastische lichtinval.

Het geheel is strak en hoogwaardig afgewerkt en gebouwd op de fundamenten van een oude boerderij (deels hergebruikt). De architect heeft in samenspraak met de eigenaar een fantastisch leefhuis gecreëerd met alle hedendaags comfort, luxe en grote esthetische kwaliteit.

De villa (met meer dan 4.500m² grond) ligt aan de rand van het dorp met prachtig uitzicht over de landerijen, aan de voorzijde voldoende parkeerruimte voor meerdere auto's op eigen terrein en een naast gelegen grote bergschuur.

Indeling begane grond:
Houten hek (afsluitbaar) aan de voorzijde van het pand met deur naar het pad naar de voordeur aan de zijkant van het huis. Hoofdentree, hoge hal met vide, garderobe ruimte, modern en ruim toilet, meterkast, zeer ruimtelijke en royale living in L-vorm waarvan de keuken ook deel uit maakt. De living is in totaal circa 120 m² (!) groot en voorzien van een grote lichte vide aan de keukenzijde met een serie dakramen. Door de grote achterpui met veel glas heeft u een panoramisch zicht op het Groninger land en overdadige lichtinval. Behalve de keuken en woon/zitkamer bevindt zich in de living nog een grote -half afgescheiden- ruimte, te gebruiken als eetkamer, tv-kamer, loungehoek etc...

Via de luxe en strakke keuken (voorzien van veel kastruimte en diverse inbouw apparatuur) kunt u naar de bijkeuken en binnendoor naar de inpandige dubbele garage van circa 42 m².

Eerste verdieping:
via de hal bij de voordeur kunt u via de trap naar de overloop met vide. Op deze verdieping vindt u 3 slaapkamers, 2 badkamers en een grote multifunctionele ruimte (atelier/ werkkamer/ hobbyruimte) van circa 38 m² met weids uitzicht door de glazen achterpui. Een slaapkamer van circa 15 m² beschikt over een eigen badkamer met toilet, douche en wastafel. Een tweede en derde slaapkamer (circa 14 en 27 m²) delen een tussengelegen badkamer met apart toilet, douche, ligbad en dubbele wastafel.
Via de grote multifunctionele ruimte aan de achterzijde kunt u via een trap naar een werkruimte boven in de tweede verdieping onder de schuine kap van circa 17 m².

Tweede verdieping:
Als u de trap op loopt vindt u onder de schuine kap rechts een grote kleedruimte, linksom de doorgang naar de (ouder)slaapkamer met tussen gelegen eigen badkamer met vrijstaand ligbad, inloopdouche, toilet en dubbele wastafel.

Bijzonderheden:
- bouwperiode 2011;
- woonoppervlak circa 370 m² (exclusief inpandige dubbele garage);
- inhoud circa 1.200m³;
- hoogwaardige afwerking;
- goed onderhouden en goed geïsoleerd (dak,wand,vloer en dubbele beglazing);
- verwarmd middels vloerverwarming via luchtwarmtepomp (reversed airco);
- bijgebouw/schuur van hout 7 x 8 meter groot;
- deze beschrijving is verre van uitputtend, voor een compleet beeld dient u echt het totaal van binnen en buiten te zien, voelen en proeven......


♦ ♦ ♦
Objectcode: 07093
Adres:

Ockingeheemlaan 50
GARRELSWEER

 
Vraagprijs: € 795.000,- k.k.
Verkoopstatus: beschikbaar
 
Soort woning: villa
Type woning: vrijstaande woning
Bouwjaar/-periode: 2011
 
Afmetingen  
Perceeloppervlakte: 4.592 m²
Woonoppervlakte: 370 m²
Oppervlakte bijgebouwen: 56 m²
Inhoud woning: 1.200 m³
 
Kenmerken  
Object: garage • garage voor meerdere auto's • privéparkeerplaats
Omgeving: aan rustige weg • landelijk gelegen • open ligging • vrij uitzicht

Directe link naar het huidige object:

Tell-a-Friend bericht

E-mailadres ontvanger:


Uw e-mailadres:


Begeleidend bericht (optioneel):
Verver Jet Winters Makelaars
Adres:

Rijksstraatweg 26 a
9752AE HAREN GN

Contactpersoon: F J S Olderode
Telefoon: 050-5340515
Website: www.ververjetwinters.nl

Qualis NVM Makelaar

Meer informatie over deze Qualis NVM Makelaar treft u hier.


Informatie aanvragen

Uw naam:


Uw e-mailadres:


Uw bericht:


– Garrelsweer – Magnifieke & moderne villa vraagprijs: € 795.000,- k.k. Ockingeheemlaan 50, GARRELSWEER