Op de allermooiste locatie in Riethoven - Bergeijk in bosrijke en gewilde woonomgeving Walik gelegen, op circa 20 autominuten van Airport Eindhoven en de Internationale School gelegen, originele, doch degelijk gebouwde en riante vrijstaande bungalow met dubbele inpandige garage op riant perceel van 2335 m² en totale woonoppervlakte van ruim 310 m²!

Het betreft een subliem fraai gelegen bungalow met opvallend veel lichtinval, onderscheidende architectuur met lessenaarsdak, degelijk materiaalgebruik, magnifieke locatie en grootte. Enigszins bescheiden aan de voorzijde, echter met een verrassende en riante indeling aan de binnenzijde en een opmerkelijk open karakter aan de achterzijde met de vrijgelegen achtertuin en uitzicht naar de landerijen.

Er is een dubbele inpandige garage en volop parkeergelegenheid op eigen terrein, een royale ontvangsthal, een woonkamer met haardpartij en een woonoppervlakte van ruim 80 m² met opvallend veel natuurlijk lichtinval via de plafondhoge raampartijen, een werkkamer en een keuken met inbouwapparatuur en nabijgelegen praktische bijkeuken alsmede een manshoge provisiekelder. Er is een slaapvleugel met een ruime ouderslaapkamer en aansluitend een complete badkamer 1, twee slaapkamers met een eigen 2e badkamer en een onder architectuur aangelegde tuin rondom met de achtertuin op het noordoosten die veel privacy biedt en groen en vrij uitzicht heeft richting de landerijen.

De bungalow is naar geheel eigen inzicht en persoonlijke wensen nog te moderniseren.


5 REDENEN OM DEZE GROOTSE BUNGALOW MET DUBBELE INPANDIGE GARAGE IN BOSRIJKE OMGEVING TE KOPEN

1. Op de allermooiste locatie in Riethoven - Bergeijk in bosrijke woonomgeving Walik gelegen, aan rondlopende groene laan met volwassen bomen en louter bestemmingsverkeer
2. Op circa 20 autominuten van Eindhoven Airport, de Internationale School als ook van NS-station Eindhoven, en op circa 2 kilometer afstand gelegen van de basisschool en de dagelijkse winkelvoorzieningen
3. Degelijk en duurzaam gebouwd in originele doch grootse en praktische U-vormige uitvoering, met optimale daglichttoetreding middels vele plafondhoge raampartijen
4. Indrukwekkende leefruimte met totale woonoppervlakte van ruim 310 m² inclusief de in spouw gebouwde dubbele garage, totale inhoud ruim 1200 m³ op een riant perceel van 2335 m² met panoramisch uitzicht over de landerijen
5. Enigszins besloten aan de straatzijde in combinatie met een verrassend open karakter aan de binnenzijde en vrijgelegen aan de achterzijde


BOUWKENMERKEN

Bouwjaar: 1974
Isolatie: dak-, vloer-, muurisolatie en isolatieglas
Perceeloppervlakte: 1200 m²
Gebruiksoppervlakte villa inclusief inpandige dubbele garage: circa 313 m²
Gebruiksoppervlakte overdekt terras: circa 20 m²
Totale gebruiksoppervlakte: circa 333 m²
Inhoud bungalow inclusief inpandige garage: circa 1200 m³


INDELING BEGANE GROND WOONVLEUGEL

Via de aangelegde voortuin, heeft u toegang tot de overdekte entree. Aan de linkerzijde van de woning is de dubbele inpandige garage gelegen en er is tevens parkeergelegenheid voor meerdere auto’s op de oprit voor de dubbele garage.

De lichte ontvangsthal heeft een oppervlakte van circa 30 m² en biedt toegang tot de woonkamer, de dubbele inpandige garage, het gastentoilet, de meterkast en de gang naar de slaapvleugel.

Het toilet is uitgevoerd met een fraai uitgevoerd, staand closet en een fontein. Het geheel is voorzien van originele wand- en vloerbetegeling.

De woonkamer heeft een oppervlakte van maar liefst circa 83 m²! Deze riante leefruimte is verdeeld in een zitkamer met centraal gesitueerde haardpartij en middels een muur afgescheiden eetkamer. Er is veel lichtinval en fraai uitzicht middels de schuifpui en de plafondhoge raampartijen aan zowel de voor- als achterzijde van de woonkamer. Vanuit de woonkamer is er toegang tot de werkkamer en de keuken.

De originele, doch praktische L-vormige keuken heeft een oppervlakte van circa 20 m² en is uitgevoerd met Miele inbouwapparatuur. De keukenopstelling is voorzien van spoelbak, een 5-pits inductie kookplaat, een rvs-afzuigkap, een heteluchtoven en een vaatwasser. Er is volop bergruimte in de boven- en onderkasten. Aansluitend is er toegang tot de praktische provisiekelder, de bijkeuken en de achtertuin.

De bijkeuken is betegeld en heeft een afmeting van circa 4.00 x 3.16 m. Deze praktische ruimte is voorzien van aansluitingen voor wasapparatuur en biedt toegang tot een extra toilet en de provisiekelder.

De werkkamer is in de rechtervleugel van de woning gelegen en heeft een afmeting van circa 4.00 x 4.60 m. Vanuit de werkkamer is er fraai uitzicht naar de zijtuin middels grote plafondhoge raampartijen.


SOUTERRAIN/KELDER

De manshoge kelder is via een neergaande steektrap vanuit de keuken te bereiken. Het geheel is goed geventileerd, ideaal en praktisch voor wijnvoorraad alsmede proviand. Deze ruimte is circa 1.80 m hoog en heeft een oppervlakte van circa 18 m².


INDELING SLAAPVLEUGEL BEGANE GROND

Via de ontvangsthal is er toegang tot de slaapvleugel met drie slaapkamers en toegang tot badkamer 2. Vanuit deze gang zijn er dubbele openslaande deuren naar de achtertuin.

Ouderslaapkamer 1 is aan de achterzijde gelegen en heeft een oppervlakte van circa 20 m². De slaapkamer is uitgevoerd met plafondhoge raampartijen middels schuifpui met uitzicht naar de achtertuin en biedt toegang tot de eigen badkamer 1.

Badkamer 1 heeft een afmeting van circa 1.80 x 3.99 m en is voorzien van een kunststof ligbad met thermostaatkraan, een douchebak met thermostaatkraan, twee wastafels en een toilet. Deze badkamer is uitgevoerd met natuurlijke ventilatie middels het plafondhoge raam.

Slaapkamer 2 heeft een afmeting van circa 4.50 x 3.00 m en is voorzien van plafondhoge raampartijen.

Slaapkamer 3 heeft een afmeting van circa 4.50 x 3.00 m en is voorzien van plafondhoge raampartijen.

Badkamer 2 met een afmeting van circa 4.50 x 1.82 m is voorzien van een douche met thermostaatkraan, een wastafel, een toilet en een bidet. Deze badkamer is tot plafond betegeld en uitgevoerd met natuurlijke ventilatie middels het plafondhoge raam.


DUBBELE INPANDIGE GARAGE

Aan de linkerzijde van de bungalow is de dubbele inpandige garage gesitueerd, met een afmeting van circa 7.10 x 6.46 m. Deze geïsoleerde garage is in spouw gebouwd en voorzien van elektra. De garage is voorzien van elektrische kanteldeuren en biedt middels een loopdeur toegang tot de gang van de slaapvleugel


TUIN RONDOM

De voor- en de zijtuin zijn fraai aangelegd met volwassen beplantingen en bomen. Het driehoekige perceel is op het noordoosten gelegen.

De parkachtige tuin rondom is onder architectuur aangelegd. Hierbij zijn de bestaande loofbomen in de achtertuin van de bungalow, knap geïntegreerd in het gehele tuinontwerp.

De achtertuin wordt gekenmerkt door een bosrijke beleving, diverse paden, zonneterrassen en een overdekte terras van circa 20 m². Op eenvoudige bouwkundige wijze is deze terrasoverkapping bij de woning zelf te betrekken als extra kamer.


LOCATIE EN UITZICHT

Deze uitzonderlijk fraaie en unieke bungalow is rolstoeltoegankelijk en is gelegen in bosrijke omgeving Walik, aan een rustige, groene straat met louter bestemmingsverkeer. De omgeving wordt gekenmerkt door vrijstaande woningen in het duurdere koopsegment.

De ligging is ideaal, op een rustige plek, maar toch op enkele minuten afstand van het dorpscentrum van Riethoven. Verder is het heerlijk wandelen in de bosrijke omgeving.


RIETHOVEN, BERGEIJK EN OMGEVING

Riethoven is een dorp in de streek Kempen en valt onder de gemeente Bergeijk. Onder het dorp Riethoven vallen ook de buurtschappen Boshoven, Broekhoven, Eind, Heiereind, Keersop (deels), Voort en Walik. Dit zijn 7 buurtschappen in totaal. Het dorp telt 2.367 inwoners (1 januari 2018, bron: gemeente Bergeijk).

Bergeijk is een rustige en groene gemeente. Landschappelijk is het een heerlijk oord om in te wonen en te recreëren. Niet voor niets komen er jaarlijks 10.000 toeristen naar deze gemeente om te genieten van het buitenleven. Ruim 85 procent van de gemeente bestaat uit bos, natuur en landbouwgebieden. Naast een prachtige groene omgeving heeft de
gemeente Bergeijk meer te bieden in de vrije uren. Er zijn musea, culturele centra, een openluchttheater, heerlijke restaurants en cafés. De voorzieningen in de gemeente zorgen voor een aantrekkelijke leefomgeving.

Bergeijk, de grootste kern, heeft een gevarieerd winkelbestand. In de andere kernen is het winkelbestand zodanig dat u er prima de dagelijkse boodschappen kunt doen.


♦ ♦ ♦
Objectcode: 07011
Adres:

Lijsterlaan 9
RIETHOVEN

 
Vraagprijs: € 650.000,- k.k.
Verkoopstatus: verkocht onder voorbehoud
 
Soort woning: bungalow
Type woning: vrijstaande woning
Bouwjaar/-periode: 1974
 
Afmetingen  
Perceeloppervlakte: 2.335 m²
Woonoppervlakte: 313 m²
Inhoud woning: 1.200 m³
 
Kenmerken  
Object: alarminstallatie • garage voor meerdere auto's
Omgeving: aan rustige weg • in bosrijke omgeving

Bijlagen in PDF-formaat:


Meer info op internet:


Directe link naar het huidige object:

Tell-a-Friend bericht

E-mailadres ontvanger:


Uw e-mailadres:


Begeleidend bericht (optioneel):
Cato Makelaars
Adres:

Beemdstraat 5
5653MA EINDHOVEN

Contactpersoon: W.A.M. Kanters
Telefoon: 040-2900620
Website: www.catomakelaars.nl

Qualis NVM Makelaar

Meer informatie over deze Qualis NVM Makelaar treft u hier.


Informatie aanvragen

Uw naam:


Uw e-mailadres:


Uw bericht:


– Op de allermooiste locatie in Riethoven – Degelijk gebouwde en riante vrijstaande bungalow vraagprijs: € 650.000,- k.k. Lijsterlaan 9, RIETHOVEN