Deze spectaculaire cortijo ligt in het dorp Alcalá del Valle, in de buurt van Ronda. De cortijo is volledig gerenoveerd en momenteel in gebruik als luxe boetiekhotel.

De woning bestaat uit een open woonkamer, eetkamer met open haard, hoge plafonds met houten balken, een mooi ontworpen landelijke keuken en de hoofdslaapkamer met een ruime badkamer met douche en kleedruimte. Verder is er een grote gemeenschappelijke keuken met zitkamer, een bibliotheekkamer en zijn er 5 suites. Ook is er een aangepaste kamer voor gasten met een handicap. Alle suites hebben centrale verwarming, dubbele beglazing en een eigen zit- en slaapgedeelte. Omdat tijdens de renovatie veel gebruik is gemaakt van de oorspronkelijke materialen, hebben de meeste kamers van de cortijo hoge plafonds met houten balken en antieke deuren. Verder is er een berging, een wasruimte, een buitenbar en een barbecue, een mooi zwembad met zonneterrassen, een gazon met pergola en parkeergelegenheid voor 6 auto's.

De accommodatie ligt rond een authentieke centrale binnenplaats met elegante toren. Deze is te bereiken middels een trap. Boven kijkt u uit over het object en heeft u een schitterend uitzicht over de glooiende heuvels met een verscheidenheid aan bomen en olijfgaarden.

De cortijo is aangesloten op het elektriciteitsnet, heeft water uit eigen bron, een telefoonverbinding en WIFI. Het ligt op slechts vier minuten rijden van het dorp Alcalá del Valle en een half uur rijden van Ronda. In iets meer dan een uur bevindt u zich in Sevilla of Málaga en in anderhalf uur in Granada of Córdoba. Deze cortijo is gevestigd in het centrum van Andalusië.


♦ ♦ ♦
Objectcode: 06993
Adres:

ALCALÁ DEL VALLE (Spanje)

 
Vraagprijs: € 1.495.000,- k.k.
Verkoopstatus: beschikbaar
 
Soort woning: landgoed
Type woning: vrijstaande woning
 
Afmetingen  
Perceeloppervlakte: 13.700 m²
Woonoppervlakte: 561 m²
 
Kenmerken  
Object: bibliotheek • buitenzwembad • gastenverblijf • open haard • privéparkeerplaats
Omgeving: aan rustige weg • buiten bebouwde kom • nabij winkels • open ligging • privacy gelegen • vrij uitzicht

Directe link naar het huidige object:

Tell-a-Friend bericht

E-mailadres ontvanger:


Uw e-mailadres:


Begeleidend bericht (optioneel):
Qualis Nederland
Telefoon: 0416-315501
Telefax: 0416-315499


Informatie aanvragen

Uw naam:


Uw e-mailadres:


Uw bericht:


– Alcalá del Valle, Málaga, Andalusië – Spectaculaire gerenoveerde cortijo vraagprijs: € 1.495.000,- k.k. ALCALÁ DEL VALLE (Spanje)