Deze tropische villa met zwembad is gelegen in Julianadorp, een ruim opgezette residentiële wijk uit de Shell tijd met karakteristieke vrijstaande bungalows op grote groene percelen. De wijk ligt op nog geen tien autominuten van Hato International Airport en op minder dan tien minuten rijden van het centrum van Willemstad. Een grote supermarkt en het Blue Bay Golf Resort bevinden zich op nog geen vijf honderd meter. Het rustige Julianadorp is een ideale omgeving voor gezinnen met kinderen. Er zijn meerdere scholen in Julianadorp waaronder de Schroederschool voor basisonderwijs en het Vespucci College voor voortgezet onderwijs. Beide scholen werken volgens het Nederlandse school systeem. Ook voor de vrije tijd is Juliandorp perfect gelegen. Er zijn stranden dicht in de buurt, maar ook de baaien van Westpunt zijn snel bereikbaar.

De villa
Deze onder architectuur gebouwde villa is een schoolvoorbeeld van tropisch wonen. Het huis ligt geheel in het groen op een perceel van bijna 2.000 m² eigendomsgrond. De staat van onderhoud is perfect. Bij aanpassingen aan de woning is er altijd voor gezorgd dat de villa haar typische authentieke karakter bleef behouden. Het feit dat voor de overkapping van de grote achterporch bij het zwembad een gerenommeerde Curaçaose architect is ingeschakeld zegt voldoende.

Vanuit de grote woonkamer is er toegang tot de voorporch waar voldoende ruimte is voor een zit- en eethoek. De keuken is bereikbaar vanuit de woonkamer. Deze is voorzien van alle benodigde apparatuur. De keuken komt uit op de grote achterporch, de absolute eye catcher van deze villa. De porch is ruim, geheel overkapt en biedt een prachtig zicht op de tuin met het grote zwembad.
De villa heeft drie grote slaapkamers met een oppervlakte van 17 tot 20 m². Er zijn twee badkamers, waarvan een ensuite . Naast drie bergruimtes bieden de  overal in het huis aanwezige ingebouwde kasten veel bergruimte.

De tropische tuin met zwembad
Deze tropische villa ligt op een groot perceel dat weelderig is begroeid.  Vanaf de straatzijde zijn de hoge bomen en palmen in de tuin al vanaf afstand te zien.  Op het terrein zelf wordt het alleen maar indrukwekkender. Het irrigatiesysteem - aangesloten op een deep well - houdt de tuin het hele jaar door prachtig groen. Het vijf bij negen meter grote zwembad sluit direct aan op de grote achterporch en maakt van de villa met volop privacy een miniresort voor privé gebruik.

Belangrijkste kenmerken

authentieke tropische villa
perfecte staat van onderhoud
unieke achterporch
zwembad 5 x 9 meter
prachtige tropische tuin
3 slaapkamers en 2 badkamers
grote voorporch
volop privacy
bebouwd oppervlak circa 280 m2
kavelgrootte 1.989 m2

prijs is USD 499.000.-> koers 1,20 -> europrijs: € 415.800


♦ ♦ ♦
Objectcode: 06989
Adres:

Parkweg
WILLEMSTAD (Curaçao)

 
Prijs: € 415.800,- k.k.
Verkoopstatus: beschikbaar
 
Soort woning: villa
Type woning: vrijstaande woning
 
Afmetingen  
Perceeloppervlakte: 2.000 m²
Woonoppervlakte: 280 m²
 
Kenmerken  
Object: buitenzwembad
Omgeving: nabij golfbaan

Directe link naar het huidige object:

Tell-a-Friend bericht

E-mailadres ontvanger:


Uw e-mailadres:


Begeleidend bericht (optioneel):
Honders/Alting Makelaars
Adres:

De Lind 18
5061HW OISTERWIJK

Contactpersoon: H.P.B. Honders
Telefoon: 013-5232600
Telefax: 013-5232610
Website: www.hondersalting.nl

Qualis NVM Makelaar

Meer informatie over deze Qualis NVM Makelaar treft u hier.


Informatie aanvragen

Uw naam:


Uw e-mailadres:


Uw bericht:


– Julianadorp Curacao – Tropische villa met zwembad prijs: € 415.800,- k.k. Parkweg, WILLEMSTAD (Curaçao)