Op vijf minuten loopafstand van de Caribische zee ligt deze prachtige exclusieve design villa. Gebouwd in 2016 en afgewerkt met hoogstaande kwaliteit materialen is deze villa een absoluut voorbeeld van wat je mag verwachten van eigentijds wonen in stijl onder de Caribische zon. Het woonoppervlak is maar liefst 530 m²op een perceel van 858 m².

Op de bovenverdieping bevinden zich drie ruime slaapkamers en twee badkamers, ingericht met kasten en sanitair van hoogstaande Europese kwaliteit. De master bedroom heeft een inloopkast en een badkamer en suite. Tevens zijn er twee grote dakterrassen met mooi uitzicht.
De benedenverdieping heeft een ruime woonkamer die direct grenst aan het terras met zwembad. Door het openen van de glazen schuifdeuren loopt buiten en binnen naadloos in elkaar over.
Ook de semi open keuken grenst aan het terras. De keuken -van Europese kwaliteit- is voorzien van   Siemens inbouwapparatuur. Verder is er op de begane grond een apart gastentoilet en een ruime berg/wasruimte. Optioneel is het mogelijk hier nog een extra slaapkamer te creëren.

Zowel op de benedenverdieping als de bovenverdieping is de vloer afgewerkt met een geïmpregneerde zand geschuurde betonvloer, die perfect aansluit bij de strakke stijl van de villa. De aluminium ramen en deuren zijn verdiepingshoog en van Europese kwaliteit.
De villa is uitgevoerd met veel geavanceerde en technische gemakken. Zo wordt de woning, de tuin en het zwembad ’s avonds automatisch uitgelicht met een LED verlichtingsysteem wat zorgt voor een unieke sfeer in en rondom de villa. Het geavanceerde geluidssysteem maakt de beleving zowel binnen als buiten compleet. En tegenover het zwembad bevindt zich een groot projectiescherm zodat u kunt genieten van uw eigen openlucht bioscoop.

Door de gunstige ligging, dicht bij zee en diverse restaurants en winkels, is deze eigentijdse villa ook interessant als investeringsobject. Via korte termijn vakantieverhuur in het exclusieve segment, is een rendement haalbaar van circa 10% bij een bezettingsgraad van 65%.

Samengevat voldoet deze villa aan alle wensen voor het ultieme woongenot.

Belangrijkste kenmerken

exclusieve architectuur
hoogstaande kwaliteit en afwerking
gelegen enkele minuten van zee
drie slaapkamers en twee badkamers
twee dakterassen
zwembad 9 x 4 meter
Europese kwaliteitsmaterialen en apparatuur
projectiescherm in tuin
geluidssysteem binnen en buiten
geavanceerd alarmsysteem
bebouwde oppervlakte 530 m²
perceel oppervlak van 858 m²

prijs is USD 940.000. de koers van de dollar is 1,20 € 783.400,-.


♦ ♦ ♦
Objectcode: 06988
Adres:

Johan van Walbeeckplein
WILLEMSTAD (Curaçao)

 
Prijs: € 783.400,- k.k.
Verkoopstatus: verkocht
 
Soort woning: villa
Type woning: vrijstaande woning
Bouwjaar/-periode: 2016
 
Afmetingen  
Perceeloppervlakte: 858 m²
Inhoud woning: 530 m³
 
Kenmerken  
Object: alarminstallatie • buitenzwembad
Omgeving: aan zee • in dorpscentrum

Directe link naar het huidige object:

Tell-a-Friend bericht

E-mailadres ontvanger:


Uw e-mailadres:


Begeleidend bericht (optioneel):
Honders/Alting Makelaars
Adres:

De Lind 18
5061HW OISTERWIJK

Contactpersoon: H.P.B. Honders
Telefoon: 013-5232600
Telefax: 013-5232610
Website: www.hondersalting.nl

Qualis NVM Makelaar

Meer informatie over deze Qualis NVM Makelaar treft u hier.


Informatie aanvragen

Uw naam:


Uw e-mailadres:


Uw bericht:


– Op vijf minuten loopafstand van de Caribische zee – Exclusieve designvilla prijs: € 783.400,- k.k. Johan van Walbeeckplein, WILLEMSTAD (Curaçao)