'Willemsstaete' ; altijd zeezicht!

Aan de haven van Harlingen en aan de rand van het centrum is een uniek project gerealiseerd: 'Willemsstaete'.
'Willemsstaete' betekent wonen op stand met spectaculair uitzicht over de Waddenzee. Vanuit uw woonkamer en vanaf uw royale terras een keur aan boten voorbij zien varen. En het betekent ook wonen met alle winkels, restaurants en terrasjes op loopafstand. En dat alles in een luxueuze omgeving in een royaal appartement.
Het fraaie en stijlvolle complex bevindt zich in goed gezelschap tussen de historische grachtenpanden die Harlingen rijk is.
In het inmiddels gerealiseerde gebouw zijn nog slechts een paar appartementen beschikbaar. U kunt dus gewoon terplekke rustig een kijkje nemen om te ervaren hoe fijn u hier kunt wonen.

Hou van Harlingen
De historische stad Harlingen bruist van de dynamiek. Als vertrekpunt van de veerboten naar de Waddeneilanden en als thuishaven voor de vele watersporttoeristen. Maar Harlingen is bovenal een stad om heerlijk te kunnen wonen. Voor de ruim 15.000 inwoners zijn er uitstekende voorzieningen op het gebied van onderwijs en gezondheidszorg, maar natuurlijk beschikt het gezellige centrum over veel leuke winkels, restaurantjes en terrassen. Ook het achterland van Harlingen biedt veel rust, natuurschoon en cultuur.

Best bereikbaar
De verkeersverbindingen zijn uitstekend, files kennen we hier bijna niet. Harlingen is prima bereikbaar met de trein, bus, boot, auto en fiets. En afstanden? Binnen twintig minuten bent u in Leeuwarden, een uurtje rijden en u bent in hartje Amsterdam.

Mooi modern
Het gebouw is voorzien van de meest moderne voorzieningen. De appartementen zijn, zowel aan de Willemskade (westzijde) als aan het Groene Hof (oostzijde), via de centrale hal, het trappenhuis of de ruime lift bereikbaar.
Ook de stalling/garage is aan beide zijden toegankelijk.

Comfort en kwaliteit
De bouwmaterialen zijn van hoge kwaliteit. Vloeren, muren, kozijnen en daken zijn hoogwaardig en thermisch en akoestisch geïsoleerd. Alles voldoet ruim aan de door de overheid gestelde hoge eisen. Het technisch installatiewerk en de ruime liften zijn eveneens van hoge kwaliteit. En, zeker niet onbelangrijk, het pand is natuurlijk volledig beveiligd.

Bouwnummer 18 is een hoekappartement op de derde verdieping met een geweldig vergezicht tot aan de afsluitdijk. Dit appartement heeft een mooie royale plattegrond van 157 m² met drie slaapkamers en twee badkamers en een parkeerplek in de kelder. Het appartement is voorzien van wandafwerking en fraaie plafondhoge witte binnendeuren en kozijnen.

Indeling:
Via de lift komt u in de hal van uw eigen appartement uit. Middels twee openslaande glazen deuren bereikt u de living met open keuken met aan de voorzijde de "wintertuin", een middels glazen pui afsluitbaar inpandig balkon, van waaruit u kunt genieten van het magnifieke uitzicht over de wadden. Daarnaast bereikt u via de hal de masterbedroom met aangrenzend een royale eigen badkamer, twee slaapkamers en een gastenbadkamer, het toilet en een royale berging met de technische installatie en de wasmachine- en wasdrogeraansluiting.

Nieuwsgierig geworden? Wij leiden u natuurlijk graag rond in 'Willemsstaete'
Neem gerust contact op met de makelaar voor een uitgebreide brochure of voor een bezichtiging.


♦ ♦ ♦
Objectcode: 06978
Adres:

Willemskade 7 e
HARLINGEN

 
Koopsom: € 546.500,- v.o.n.
Verkoopstatus: beschikbaar
 
Soort woning: appartement (nieuwbouw)
Type woning: appartement
Bouwjaar/-periode: 2011
 
Afmetingen  
Woonoppervlakte: 157 m²
Inhoud woning: 475 m³
 
Kenmerken  
Object: lift • privéparkeerplaats
Omgeving: aan zee • in stadscentrum • vrij uitzicht

Directe link naar het huidige object:

Tell-a-Friend bericht

E-mailadres ontvanger:


Uw e-mailadres:


Begeleidend bericht (optioneel):
Makelaardij Friesland
Adres:

Nieuwstraat 2
8441GD HEERENVEEN

Contactpersoon: P. Noordraven
Telefoon: 0513-232180
Website: www.makelaardijfriesland.nl

Qualis NVM Makelaar

Meer informatie over deze Qualis NVM Makelaar treft u hier.


Informatie aanvragen

Uw naam:


Uw e-mailadres:


Uw bericht:


– Harlingen – Willemsstaete koopsom: € 546.500,- v.o.n. Willemskade 7 e, HARLINGEN