Aan de Rijksstraatweg in het groene dorp Glimmen zien we deze riante rietgedekte woonboerderij op een evenzo riante kavel. De woning is in 1974 volledig verbouwd en daarmee feitelijk niet meer herkenbaar ten opzichte van hoe het vroeger was. Tijdens die verbouwing zijn kosten nog moeiten gespaard om er iets bijzonders van te maken. En hoewel we het nu gedateerd noemen, blijven de kwaliteit en de visie van een vakkundig ontwerper zichtbaar. Bij deze woonboerderij past dan ook een nieuwe eigenaar die die kwaliteit herkent en waardeert en tegelijkertijd bereid is om te investeren in de aanpassing naar nu.

We praten hier over een boerderij van ruim dertig meter lang waarbij de begane grond volledig is benut. Dit heeft geresulteerd in een kapitale woning met grote open ruimtes, vier slaapkamers en de beide badkamers op begane grondniveau, een studeer-/werkkamer maar daarnaast ook een grote bijkeuken met doorgang naar de stal/berging, de dubbele garage en een grote hobbykamer. Voor diegene die meer ruimte zoekt biedt de etage de oplossing; nog eens twee slaapkamers en heel veel bergruimte. Prachtig, wat een mogelijkheden!

Het aardige is de grote kavel van ruim 4.200 vierkante meter die tegelijkertijd ook niet onoverkomelijk groot is met het oog op het onderhoud ervan. Naast siertuin ook een stukje weiland voor het kleinschalig houden van dieren achter het huis. In de bebouwde kom gelegen waardoor contact met omwonenden en het sociale leven gemakkelijk in te vullen is. Het dorp Haren ligt op korte afstand maar ook ten opzichte van de uitvalswegen (A28) is deze locatie perfect gesitueerd. Glimmen biedt haar inwoners een basisschool, (sport)verenigingen maar vooral ook een adembenemende omgeving met diverse natuurgebieden waar het heerlijk wandelen en recreëren is.

Dit huis heeft veel te bieden, wij kijken met veel plezier samen met u naar de mogelijkheden om zo te ontdekken of dit uw toekomstig droomhuis wordt!


♦ ♦ ♦
Objectcode: 06973
Adres:

Dennenlaan 2
GLIMMEN

 
Vraagprijs: € 835.000,- k.k.
Verkoopstatus: beschikbaar
 
Soort woning: woonboerderij
Type woning: vrijstaande woning
Bouwjaar/-periode: 1974
 
Afmetingen  
Perceeloppervlakte: 4.230 m²
Woonoppervlakte: 390 m²
Oppervlakte bijgebouwen: 20 m²
Inhoud woning: 2.000 m³
 
Kenmerken  
Object: hobbyruimte • rietenkap • weiland
Omgeving: beschutte ligging • in bosrijke omgeving

Directe link naar het huidige object:

Tell-a-Friend bericht

E-mailadres ontvanger:


Uw e-mailadres:


Begeleidend bericht (optioneel):
Verver Jet Winters Makelaars
Adres:

Rijksstraatweg 26 a
9752AE HAREN GN

Contactpersoon: P. Deddens
Telefoon: 050-5340515
Website: www.ververjetwinters.nl

Qualis NVM Makelaar

Meer informatie over deze Qualis NVM Makelaar treft u hier.


Informatie aanvragen

Uw naam:


Uw e-mailadres:


Uw bericht:


– Glimmen – Rietgedekte woonboerderij in het groen gelegen vraagprijs: € 835.000,- k.k. Dennenlaan 2, GLIMMEN