Het echte buitenwonen!

Voor een goede sfeerimpressie bevelen wij u van harte de gemaakte video aan.

Een unieke combinatie; wonen aan de rand van het geliefde en authentieke dorpje Lieveren en direct aan de natuur gelegen. De circa 3 hectare 9 are (!) eigen grond grenst direct aan de bosrand en aan de voorzijde van deze woonboerderij bevindt zich het gezellige dorp.
De woonboerderij brengt alles dat u wenst aan uitzonderlijk mooi buiten wonen. Proef de vrijheid van landleven in deze uiterst goed gerestaureerde woonboerderij. De schoonheid van de sfeervolle woonboerderij gaat hand in hand met comfort, hoogwaardige afwerking en de nieuwste installatietechnieken. Vanaf de herbouw in 2007 is consequent karakteristieke schoonheid gecombineerd met moderne duurzaamheid en comfort, zo is een woonboerderij ontstaan die zijn gelijke niet kent in wooncomfort en charme. Moderne architectuur gaat uitstekend samen met karakteristieke elementen zoals oude gebinten en karaktervolle stenen gevels. De rieten kap past als een warme deken bij het geheel.

Niet vaak treft u bij een woonboerderij van dit kaliber zo’n prachtig gelegen stuk eigen grond. De circa 3 hectare 9 are sluit direct aan op de woonboerderij. De drie weilanden zijn lommerrijk omzoomd door fraaie houtwallen en worden begrenst door het bos. De directe omgeving van Lieveren staat garant voor uren rij-plezier, direct vanaf uw eigen land. Lieveren en dit deel van Noord Drenthe is geroemd om zijn afwisseling. Uitgebreide bospercelen worden afgewisseld door velden omzoomd door beschermde houtwallen en doorsneden door het meanderende Lieverse Diep. Ook de buurdorpen Roden en Norg staan bekend om hun uitgebreide faciliteiten en uitgelezen natuurschoon. Uniek aan dit landelijk wonen is de directe nabijheid van levendige steden zoals Groningen (20 minuten) en Assen (15 minuten).

Voor de indeling verwijzen wij u naar de bijgeleverde plattegronden.
Voor een goede indruk moet u beslist een bezoek brengen!

De woonboerderij zelf is met grote zorg en kunde in 2007 compleet (her/nieuw)gebouwd. De huidige eigenaren hebben doordacht sfeer en charme laten samenvloeien met de nieuwste technieken zoals aardwarmte en vloerverwarming en optimale algehele isolatie. In overleg met de architect is een zeer royale woonboerderij ontstaan die voor een heerlijk gezinsleven borg staat, maar tevens levensloopbestendig kan worden bewoond. De master bedroom met eigen badkamer en inloopkast bevinden zich op de begane grond.
Ieder gezinslid heeft zijn eigen privéplek en er is natuurlijk die gezellige woonkeuken waar eenieder tot in de late uurtjes zal natafelen. In de woonkeuken bevindt zich een sfeer verhogende houtkachel. De luxe keuken is van alle gemakken voorzien en is stijlvol, strak, maar ook passend bij het landleven. Een wijnkelder completeert deze plezierige ruimte.
De stijlvolle living, welke door strakke glazen deuren van de woonkeuken is gescheiden, is een lust voor het oog. Hoogte, een vide, Corten staal wandbekleding gecombineerd met oude stenen muren, een uitgelezen lichtplan en een intieme eethoek geven deze prachtige ruimte zijn glans.
Op de begane grond bevindt zich tevens een ruime achter entree met berging, een bijkeuken en een grote multifunctionele ruimte die dienst kan doen als kantoor, biljartkamer of inpandige berging.

De bovenverdieping wordt omsloten door de imposante trap welke leidt naar de vide, de 4 slaapkamers en de luxe (gasten)badkamer. Ook op de verdieping is de materiaalkeuze hoogwaardig, stijlvol en passend.

Er is een grote zolder middels een vlizotrap te bereiken.

Op het eigen perceel, direct aan de boerderij grenzend bevinden zich opstallen die het landleven zo leuk maken. Er is een grote overdekte veranda die uitkijk geeft over de landerijen. De kapschuren herbergen allemaal hobby- en klusruimtes en zijn ideaal voor het plaatsen van oldtimers of anderszins.
De schuren kunnen (met enige aanpassing) uitstekend dienst doen voor meerdere paardenstallen. In het pittoreske “thee” huisje kunt u zich bij het houtkacheltje uren terugtrekken en de avond in de nacht zien overgaan.

Bijzonderheden:
- Architectuur gecombineerd met authentieke schoonheid;
- Landleven in beschutte omgeving;
- Hoogwaardige materialen en moderne installatietechnieken;
- Optimale isolatie;
- Uniek perceel eigen grond (circa 3 hectare 9 are);
- Landelijk met Groningen en Assen “om de hoek”.


♦ ♦ ♦
Objectcode: 06971
Adres:

Centrum 8
LIEVEREN

 
Vraagprijs: € 1.475.000,- k.k.
Verkoopstatus: beschikbaar
 
Soort woning: woonboerderij
Type woning: vrijstaande woning
Bouwjaar/-periode: 2007
 
Afmetingen  
Perceeloppervlakte: 30.980 m²
Woonoppervlakte: 472 m²
Oppervlakte bijgebouwen: 100 m²
Inhoud woning: 1.620 m³
 
Kenmerken  
Object: hobbyruimte • rietenkap • wijnkelder
Omgeving: in bosrijke omgeving • landelijk gelegen

Directe link naar het huidige object:

Tell-a-Friend bericht

E-mailadres ontvanger:


Uw e-mailadres:


Begeleidend bericht (optioneel):
Verver Jet Winters Makelaars
Adres:

Rijksstraatweg 26 a
9752AE HAREN GN

Contactpersoon: M. Roelofs
Telefoon: 050-5340515
Website: www.ververjetwinters.nl

Qualis NVM Makelaar

Meer informatie over deze Qualis NVM Makelaar treft u hier.


Informatie aanvragen

Uw naam:


Uw e-mailadres:


Uw bericht:


– Lieveren – Aan de rand van het dorp gelegen vraagprijs: € 1.475.000,- k.k. Centrum 8, LIEVEREN