Wonen, werken of elke gewenste combinatie van wonen en werken!

Vrij en leeg te aanvaarden of onder voortzetting van de verhuur van de verdieping(en).

Monumentale, geheel gerenoveerde kantoor-, praktijk- c.q. woonvilla; rustig gelegen aan het eind van de doodlopende Parkstraat in hartje centrum. Het royale perceel van 1.408 m² is aangelegd als tuin met rondgaande, bestrate en verlichte oprijlaan, 16 verharde parkeerplaatsen, overdekte fietsenstalling en aan de voorzijde een smeedijzeren hek met 2 inrijpoorten v.v. afstandsbediening. Op loopafstand kan ook buiten het terrein vrij geparkeerd worden. Tijdens de renovatie is de villa tevens zorgvuldig geïsoleerd en v.v. dubbele beglazing. Het toegekende energielabel B bevestigt dat sprake is van een energiezuinig pand. De villa is zijdelings zichtbaar voor het winkelend publiek in het drukstbezochte gedeelte van de gezellige winkelkern (Laanstraat). Door een verdere groeninvulling van het terrein kunnen de Laanstraat en de omliggende bebouwing echter ook eenvoudig aan het zicht onttrokken worden zodat volledige privacy ontstaat. Gemeentelijk monument. V.v. alarm- en brandmeldinstallatie.

Door de ruime bestemmingsbepalingen is het toegestaan de villa geheel als woonhuis, geheel als kantoor/praktijk of in elke gewenste combinatie van beide functies te gebruiken. Daarbij geldt niet de voorwaarde dat sprake dient te zijn een aan huis verbonden beroep of bedrijf. Vraagt u ons svp naar de verschillende mogelijkheden.

De villa biedt eigentijdse en comfortabele werk-/woonruimte dankzij onder meer nieuwe pantry's, nieuw sanitair, vernieuwde elektra en c.v.-installatie, geïntegreerde verlichting in wanden en plafonds, airconditioning, nieuwe parketvloeren en stoffering en een moderne lift vanaf de begane grond naar de 1e en 2e verdieping. De sfeer van het oorspronkelijke bouwjaar is behouden gebleven dankzij lambriseringen, paneeldeuren, stucplafonds en het fraaie trappenhuis met verschillende bordessen.

De ingrijpende renovatie is omstreeks 2005 uitgevoerd en omvat in hoofdlijnen;

- vernieuwde kap
- renovatie pleisterwerk buitengevel
- buiten- en binnenschilderwerk
- kapisolatie, gevelisolatie, dubbele beglazing
- vernieuwd leidingwerk elektra, gas en water
- vernieuwde c.v.-installatie inclusief leidingwerk
- v.v. lift vanaf de begane grond naar de 1e en 2e verdieping.
- nieuw gestucte wanden en plafonds
- vernieuwde parketvloeren, tegelvloeren en vloerbedekking (projecttapijt)
- vernieuwd sanitair en pantry's

Indeling begane grond: entree, vestibule, m.k., garderobe, grote centrale hal, dubbele toiletgroep met voorportaal v.v. fontein, fraai trappenhuis en liftentree, pantry, werkkast en technische ruimte, 5 kantoorvertrekken waarvan 2 met openslaande deuren en 1 met serre.

1e verdieping: bereikbaar via het trappenhuis of de lift; hal met pantry, centrale hal, 2e dubbele toiletgroep met voorportaal v.v. fontein, 4 kantoorvertrekken.

2e verdieping: eveneens bereikbaar via het trappenhuis of de lift; hal met pantry, toilet v.v. fontein, c.v.-ruimte, grote vergader-/presentatie-/lunchruimte en 1 kantoorvertrek v.v. vaste kast.


♦ ♦ ♦
Objectcode: 06951
Adres:

Parkstraat 5
BAARN

 
Vraagprijs: € 1.575.000,- k.k.
Verkoopstatus: beschikbaar
 
Soort woning: villa
Type woning: vrijstaande woning
Bouwjaar/-periode: 1885
 
Afmetingen  
Perceeloppervlakte: 1.408 m²
Woonoppervlakte: 435 m²
Oppervlakte bijgebouwen: 11 m²
Inhoud woning: 1.760 m³
 
Kenmerken  
Object: lift • privéparkeerplaats
Omgeving: aan rustige weg • in dorpscentrum • nabij openbaar vervoer • nabij winkels

Directe link naar het huidige object:

Tell-a-Friend bericht

E-mailadres ontvanger:


Uw e-mailadres:


Begeleidend bericht (optioneel):
Rigter Makelaars
Adres:

Eemnesserweg 10
3741GA BAARN

Contactpersoon: C.E. Rigter
Telefoon: 035-5415000
Telefax: 035-5431090
Website: www.rigter.nl

Qualis NVM Makelaar

Meer informatie over deze Qualis NVM Makelaar treft u hier.


Informatie aanvragen

Uw naam:


Uw e-mailadres:


Uw bericht:


– Rustig gelegen in hartje centrum – Monumentale, kantoor-, praktijk- c.q. woonvilla vraagprijs: € 1.575.000,- k.k. Parkstraat 5, BAARN