De beleving:
Bij aankomst in de straat valt direct de vrije ligging op, de onder architectuur aangelegde voortuin geeft licht al een tipje van de sluier op; deze woning klopt tot in ieder detail!
Door het ruime kavel is er op de oprit met garage en carport voldoende parkeerruimte aanwezig, we lopen door naar de voordeur en komen uit in de ruime hal met mooie grote plavuizen.
Voor we door lopen naar de woonkamer is er eerst aan onze rechterzijde de study met inbouwkasten en aangrenzende badkamer; de mogelijkheid tot levensbestendig wonen is hiermee zeer eenvoudig te realiseren door de study te veranderen in een heerlijke slaapkamer.
De badkamer is ruim en voorzien van een toilet, wastafel en inloopdouche.


Terug naar de hal waar 2 grote glazen deuren de woonkamer van de hal scheiden. De grote woonkamer heeft veel lichtinval dankzij de vele ramen, welke allen zijn voorzien van op maat gemaakte shutters. Een mooi detail is de gashaard welke functioneert als scheiding tussen het woon- en eetgedeelte, zonder de ruimte te onderbreken zoals een muur dat zou doen. Het eetgedeelte is wederom ruim en heeft een prachtig zicht op de onder architectuur aangelegde tuin, wederom 2 grote glazen deuren scheiden de woonkamer van de keuken.
De strakke en moderne keuken is voorzien van 5 pits inductiekookplaat, vaatwasser, combi oven/magnetron, inbouwkoelkast, inbouw koffiezetapparaat en composiet werkblad met ontbijtbar.
Vanuit de keuken komen we in de ruimte waarvan de bewoners aangeven het vaakst te zitten; de aangebouwde tuinkamer! Door het gebruik van een houten afwerking, daklichten, een houtkachel en openslaande harmonica deuren ademt deze ruimte een en al sfeer.
Voor we doorgaan naar de eerste verdieping lopen we eerst terug de keuken in om de aangrenzende bijkeuken met doorgang naar de garage te bekijken. De garage is volledig afgewerkt met een strakke grijzen plavuizen vloer en voorzien van verwarming elektra en isolatie. Tevens vinden we hier de wasopstelling, cv ruimte en doorgang naar de tuin.

Zoals gezegd terug naar de hal waar we de trap nemen naar de eerste verdieping, hier zijn 3 ruime slaapkamers en moderne badkamer te vinden. Alle slaapkamers zijn voorzien van airconditioning, daarnaast hebben 2 slaapkamers nog een Velux dakraam. De master bedroom is precies zoals je hem verwacht: licht, ruim, en uiteraard voorzien van een ruime walk-in closet. Daarnaast is vanuit de slaapkamer het hoekbalkon met metalen ballustrade bereikbaar. De moderne badkamer heeft een grote inloopdouche, ligbad, toilet en 2 aparte wastafels.
Een vaste trap brengt ons naar de zolder waar eenvoudig een 4e slaapkamer kan worden gecreëerd, boven de zolder bevind zich nog een vliering.

Dan rest ons nog de tuin, bewust hebben we deze tot het laatst bewaard. Kosten noch moeite zijn gespaard om een bijzondere ruimte te maken; van de grote zwemvijver tot het tuingebouw, tot het prachtig aangelegde groen.
Na een zomerse zwempartij is het heerlijk douchen onder de buitendouche (warm water) om vervolgens een drankje aan je eigen bar te bereiden. Het tuinhuis is verder van alle gemakken voorzien, denk aan een toilet, airconditioning en voldoende zitruimte.
Aan de achterzijde van het tuinhuis is nog een extra houten berging aangebouwd, een ideale bergruimte voor o.a. tuingereedschap.

Neem nu contact met ons op om deze luxe en comfortabele woning te ervaren; we heten je graag welkom!


♦ ♦ ♦
Objectcode: 06927
Adres:

Kilderseweg 26
DOETINCHEM

 
Koopsom: € 839.000,-
Verkoopstatus: verkocht
 
Soort woning: villa
Type woning: vrijstaande woning
Bouwjaar/-periode: 2002
 
Afmetingen  
Perceeloppervlakte: 1.266 m²
Woonoppervlakte: 268 m²
Oppervlakte bijgebouwen: 83 m²
Inhoud woning: 904 m³
 
Kenmerken  
Object: airconditioning • carport • garage • open haard • tuinhuis • zwemvijver
Omgeving: rand van de stad

Directe link naar het huidige object:

Tell-a-Friend bericht

E-mailadres ontvanger:


Uw e-mailadres:


Begeleidend bericht (optioneel):
Hoog&Kamp Makelaars
Adres:

Kerkstraat 31
6981CL DOESBURG

Contactpersoon: H. Hoogenkamp
Telefoon: 0313-483215
Telefax: 0313-483219
Website: www.hoogenkampmakelaars.nl

Qualis NVM Makelaar

Meer informatie over deze Qualis NVM Makelaar treft u hier.


Informatie aanvragen

Uw naam:


Uw e-mailadres:


Uw bericht:


– Doetinchem – Moderne en zeer goed onderhouden villa koopsom: € 839.000,- Kilderseweg 26, DOETINCHEM