Zelden is een penthouse met zoveel allure beschikbaar! In Oosterbeek grenzend aan Arnhem, in het verleden uitgeroepen tot mooiste en groenste dorp van Europa wordt u aangeboden een penthouse met een oppervlakte van 360 m² inclusief twee terrassen met een oppervlakte van 95 m² tezamen. Gelegen aan een idyllisch kronkelend klinkerweggetje nabij het centrum, maar volledig in het groen verscholen van historische landgoederen als de Pietersberg en de Hemelseberg.

Het appartement (2006) is goed en met hoogwaardige materialen afgewerkt. Hardstenen vloeren met vloerkoeling en -verwarming, grote raampartijen met overal toegang tot de terrassen die zongericht zijn en een plafondhoogte van ruim 3.50 meter in de living maakt dit penthouse uniek in zijn soort.

Het prominente appartementencomplex is gelegen op 5 minuten loopafstand van het centrum van Oosterbeek en enkele fietsminuten van Arnhem. Het vrij gelegen zuid/west-penthouse is gesitueerd op de 3e verdieping met de living op het zuiden en biedt vrij uitzicht op de natuur en Rijn. Ongestoord woongenot met maximale luxe, privacy en veiligheid is dan ook een vanzelfsprekendheid. Bij de statige entree (is beveiligd) vindt u in de riante ontvangsthal die toegang geeft tot de bibliotheek met leestafels die alleen beschikbaar is voor de bewoners. Aan de andere zijde is een wellnessruimte gerealiseerd met sportvoorzieningen ook alleen beschikbaar voor bewoners. Het penthouse heeft in de parkeerkelder een eigen berging, 2 ruime parkeerplaatsen en 2 fietsenbergingen.

INDELING
Entree middels lift in ontvangsthal waaraan zich nog één penthouse bevindt. Binnenkomst in zeer riante hal met gang naar woongedeelte. Vloerafwerking middels hardsteen. Royale L-vormige living (ruin 100 m2) met grotendeels een verhoogd plafond van ruim 3.50 meter. Diverse zit- en eetgedeelten. Een zandstenen schouw met gashaard is sfeerbepalend. Grote raampartijen met schuifdeuren bieden toegang tot het grote terras op het zuiden. De riante woonkeuken in een klassieke vormgeving (Siematic) is met hardsteen afgewerkt en voorzien van inbouwapparatuur o.a. oven, combi-magnetron, koel-/vriescombinatie, gaskookstel en vaatwasser. Grote bijkeuken met provisieruimte. Vanuit een ruime hal heeft u toegang tot grote ouderslaapkamer. Deze kamer geeft u toegang tot het westelijk terras. Tussenhal met kastenwand. Luxe en royale badkamer v.v. ligbad, grote douchehoek met stortdouche, twee wastafels, bidet, toilet en badmeubel. Wasruimte met aansluitingen wasapparatuur, 2e en 3e ruime slaapkamer beide met deuren naar terras. 2e luxe (gasten)badkamer met ruime douchehoek met stortdouche en badmeubel met wastafel. Separaat toilet met wandcloset en fonteintje.

AANVULLEND
In de parkeerkelder bevinden zich twee royale parkeerplaatsen, alsmede een ruime berging en twee fietsenbergingen. In de centrale ontvangsthal is een klassiek vormgegeven bibliotheek gerealiseerd met leestafels, aan de andere zijde is een sportruimte aangelegd met diverse fitnessapparaten. Alarmsysteem is aanwezig. Voor de VVE wordt een bijdrage van circa € 509,- per maand betaald.

Rondom het complex is ruim voldoende parkeergelegenheid voor bezoekers. Meest bijzonder is de locatie aan de rand van het centrum, doch eveneens gelegen in de natuur met prachtige beken, sprengen en unieke rust en privacy


♦ ♦ ♦
Objectcode: 06896
Adres:

Pietersbergseweg 46 v
OOSTERBEEK

 
Vraagprijs: € 1.350.000,- k.k.
Verkoopstatus: beschikbaar
 
Soort woning: penthouse
Type woning: appartement
Bouwjaar/-periode: 2006
 
Afmetingen  
Woonoppervlakte: 360 m²
Oppervlakte bijgebouwen: 95 m²
Inhoud woning: 800 m³
 
Kenmerken  
Object: alarminstallatie • bibliotheek • fitnessruimte • privéparkeerplaats
Omgeving: aan rustige weg • in bosrijke omgeving • nabij bossen

Directe link naar het huidige object:

Tell-a-Friend bericht

E-mailadres ontvanger:


Uw e-mailadres:


Begeleidend bericht (optioneel):
Spitman Makelaars
Adres:

Weverstraat 1
6862DJ OOSTERBEEK

Contactpersoon: B.A. Spitman
Telefoon: 026-4452500
Telefax: 026-4420906
Website: www.spitmanmakelaars.nl

Qualis NVM Makelaar

Meer informatie over deze Qualis NVM Makelaar treft u hier.


Informatie aanvragen

Uw naam:


Uw e-mailadres:


Uw bericht:


– Oosterbeek, Gelderland – Penthouse met allure! vraagprijs: € 1.350.000,- k.k. Pietersbergseweg 46 v, OOSTERBEEK