In de jonge en exclusieve wijk Tegenbosch, op loopafstand van de Internationale school en op enkele autominuten van de snelwegen A2, A50 en A58 naar Den Bosch, Nijmegen en Tilburg gelegen, instapklare villa van indrukwekkende grootte en voorzien van alle luxe en comfort. Nieuw gebouwd in 2009, met volop parkeergelegenheid op eigen terrein en een inpandige garage c.q. berging, met vijf flinke slaapkamers en drie complete, luxe badkamers, met bijkeuken, een extra speel-/hobby-/werkkamer op de begane grond en fraai aangelegde achtertuin op het zuidwesten.

Via de royale ontvangsthal met fraaie, open hardhouten trappenpartij en balustrade, naar de riante woonkamer met gashaard en oppervlakte van circa 65 m² inclusief luxe leefkeuken. Met toegang tot de extra speel-/hobby-/werkkamer, aansluitend de bijkeuken en de inpandige garage/berging. De 1e verdieping met drie riante slaapkamers en twee complete, luxe badkamers. De 2e verdieping met twee ruime slaapkamers en de 3e complete, luxe badkamer. Onderhoudsvriendelijke en fraai aangelegde volwassen achtertuin op het zuidwesten.

Gezien de indeling, het afwerkingsniveau, het materiaalgebruik en het isolatiepakket van de garage/berging in combinatie met de speel-/hobby-/werkkamer en de bijkeuken, is deze gehele ruimte voor vele doeleinden te gebruiken (kangoeroewoning t.b.v. ouders of kinderen met zorgbehoefte, huisvesting au pair, beroep/praktijk aan huis, atelier c.q. galerie, etc.)

Opmerkelijke villa qua architectuur en afwerkingsniveau, optimaal woongenot middels indrukwekkende grootte, indeling en consequent gebruik van hoogwaardige bouwmaterialen in combinatie met alle luxe, comfort en optimaal isolatiepakket, energielabel A!

5 REDENEN OM DEZE INSTAPKLARE, IN 2009 NIEUW GEBOUWDE, VRIJSTAANDE VILLA MET INPANDIGE GARAGE TE KOPEN

1. Instapklaar, grootse en in 2009 nieuw gebouwde, luxe villa, verrassend en indrukwekkend, totale woonoppervlakte van circa 300 m² en inhoud van maar liefst 1315 m³!
2. Ideaal voor (samengestelde) gezinnen met meerdere kinderen als ook voor expats danwel bewoners met veelvuldig gasten c.q. logés
3. Woonoppervlakte leefruimte begane grond maar liefst circa 145 m² in combinatie met extra speel-/hobby-/werkkamer op de begane grond en vijf slaapkamers met drie luxe badkamers op de verdiepingen
4. Opmerkelijke en imposante villa van grote klasse qua exclusiviteit woonlocatie, plafondhoogtes, architectuur, grootte, indeling, afwerkingsniveau, duurzaamheid en isolatie, energielabel A!
5. Op loopafstand van de Internationale School aan de Oirschotsedijk nabij Landgoed Wielewaal, op circa 2 autominuten van de afrit snelweg A2, op circa 4 autominuten van vliegveld Eindhoven en op circa 15 autominuten van het NS-station Eindhoven


BOUWKENMERKEN

Bouwjaar: 2009
Perceeloppervlakte: 1149 m²
Woonoppervlakte villa: circa 266 m²
Gebruiksoppervlakte inpandige garage: circa 28 m²
Gebruiksoppervlakte bergruimte 3e verdieping en boven garage: circa 36 m²
Totale gebruiksoppervlakte: circa 330 m²
Inhoud villa inclusief inpandige garage: circa 1315 m³


INDELING BEGANE GROND

Via de overdekte dubbele voordeur is er toegang tot deze riante villa van grote klasse. Er is gelegenheid om te parkeren voor meerdere auto’s op het eigen terrein aan de linkerzijde en de voorzijde van de woning. Tevens is er volop parkeergelegenheid in de directe omgeving.

De ontvangsthal met garderoberuimte heeft een oppervlakte van circa 15 m², is royaal en licht middels de diverse raampartijen. Vanuit hier is er via de dubbele deuren toegang tot de woonkamer, het luxe gastentoilet met vrijhangend closet en fontein, de meterkast en de fraaie open hardhouten trapopgang naar de eerste verdieping.

De ruime woonkamer heeft een oppervlakte van circa 65 m² inclusief de open leefkeuken met een plafondhoogte van maar liefst circa 3.00 meter. Bij het zitgedeelte aan de rechterzijde van de woning is centraal een sfeervolle gashaard gesitueerd. Er is fraai en optimaal lichtinval middels de hoge raampartijen en de drie dubbele openslaande deuren naar de achtertuin en het zonneterras.

De keuken is voorzien van een U-vormige opstelling met natuurstenen werkblad. Het geheel is uitgevoerd met dubbele spoelbak met quooker en voorzien van A-merk inbouwapparatuur: een 4-pits inductiekookplaat met wokbrander en rvs afzuigschouw, een heteluchtoven, een magnetron, een vaatwasser en een koel-/vriescombinatie. Vanuit de keuken is er toegang tot de extra speel-/hobby-/werkkamer 1.

De speel-/hobby-/werkkamer 1 heeft een afmeting van circa 4.35 x 4.27 m, is voorzien van dubbele openslaande deuren naar het zonneterras en biedt tevens toegang tot de achtergelegen bijkeuken.

De praktische bijkeuken is voorzien van aansluiting wasapparatuur en er is toegang tot het terras en de inpandige garage. De oppervlakte van de speel-/hobby-/werkkamer 1 en de bijkeuken tezamen bedraagt circa 31 m². Op eenvoudige wijze is er hier een slaapkamer en een badkamer op de begane grond te realiseren.

De gehele begane grond heeft een plafondhoogte van maar liefst circa 3.00 m en is uitgevoerd met een gebakken tegelvloer met vloerverwarming, gladde stucwerk wanden en gladde stucwerk plafonds met ledverlichting inbouwspots. De stompe binnendeuren zijn uitgevoerd in massief hout met identiek deurbeslag en houten binnendeurkozijnen met architraven en neuten.

De inpandige garage c.q. berging is opvallend diep en heeft een afmeting van circa 4.00 x 7.73 m. Het geheel is uitgevoerd met een gootsteen, dubbele openslaande houten deuren aan de voorzijde en een loopdeur naar de achtertuin.

Deze garage is net als de villa op identieke wijze en in spouw gebouwd, optimaal geïsoleerd en voorzien van een tegelvloer met vloerverwarming.

Vanuit hier is er toegang tot de hoger gelegen bergzolder boven de speel-/hobby-/werkkamer en de bijkeuken. Ook hier is op eenvoudige wijze een volwaardige, extra slaapkamer en/of badkamer te realiseren.


INDELING EERSTE VERDIEPING

Overloop 1 is middels de open hardhouten trappenpartij in de ontvangsthal te bereiken. Deze royale en lichte overloop biedt toegang tot de ouderslaapkamer met badkamer 1 en twee slaapkamers met badkamer 2.

Slaapkamer 2 heeft een afmeting van circa 5.58 x 3.10 m en is aan de achterzijde gelegen. Vanuit deze ouderslaapkamer is er direct toegang tot de bijbehorende badkamer 1.

Badkamer 1 heeft een afmeting van circa 2.74 x 3.28 m. Het geheel is voorzien van een inloopdouche met thermostaatkraan, een ligbad met thermostaatkraan, een wastafel op wandmeubel met eenhendelkraan alsmede een 2e vrijhangend closet. Deze badkamer is tot plafond betegeld en uitgevoerd met vloerverwarming, mechanische ventilatie en natuurlijke ventilatie middels het raam.

Slaapkamer 3 heeft een afmeting van circa 4.95 x 3.22 m en is aan de achterzijde gelegen.

Slaapkamer 4 heeft een afmeting van circa 4.95 x 3.28 m en is aan de voorzijde gelegen.

Badkamer 2 is vanuit de overloop bereikbaar en heeft een afmeting van circa 1.75 x 2.06 m. Het geheel is voorzien van een inloopdouche met thermostaatkraan, een wastafel op wandmeubel en een 3e vrijhangend closet. Deze badkamer is tot het plafond betegeld en uitgevoerd met mechanische ventilatie en natuurlijke ventilatie middels het raam.

De gehele eerste verdieping heeft een plafondhoogte van maar liefst circa 2.70 m. De ouderslaapkamer 2 en de overloop zijn uitgevoerd met een massieve eiken parketvloer, de overige kamers zijn voorzien van vloerbedekking. Er zijn gladde stucwerk wanden en gladde stucwerk plafonds met inbouwspots. De stompe binnendeuren zijn uitgevoerd in massief hout met identiek deurbeslag en houten binnendeurkozijnen met architraven en neuten.


INDELING TWEEDE VERDIEPING

Overloop 2 is middels de open hardhouten trappenpartij op overloop 1 te bereiken. Deze overloop biedt toegang tot twee echte flinke slaapkamers, de 3e badkamer, de technische ruimte c.q. bergkamer en middels een vlizotrap toegang tot de 3e verdieping met bergzolder.

Slaapkamer 5 heeft een afmeting van circa 5.63 x 4.14 m en is aan de linkerzijde van de villa gelegen. Deze slaapkamer is voorzien van een dakkapel aan de achterzijde.

Slaapkamer 6 heeft een afmeting van circa 5.63 x 4.74 m en is aan de rechterzijde van de villa gelegen. Deze slaapkamer is eveneens voorzien van een dakkapel aan de achterzijde.

Badkamer 3 heeft een afmeting van circa 3.24 x 1.34 m. Het geheel is voorzien van een inloopdouche met thermostaatkraan, een wastafel op wandmeubel met eenhendelkraan alsmede een 4e vrijhangend closet. Deze badkamer is eveneens tot het plafond betegeld en uitgevoerd met mechanische ventilatie.

De gehele tweede verdieping is voorzien van vloerbedekking, gladde stucwerk wanden en gladde stucwerk plafonds met inbouwspots. De stompe binnendeuren zijn uitgevoerd in massief hout met identiek deurbeslag en houten binnendeurkozijnen met architraven en neuten.


INDELING DERDE VERDIEPING

Via het luik met vlizotrap op overloop 2, is de bergzolder bereikbaar over de volle breedte van de villa met volop bergruimte.


TUIN

De volwassen achtertuin is onderhoudsvriendelijk en magnifiek aangelegd. Over de volle breedte van de achtergevel is een circa 15 meter brede en 10 meter diep zonneterras aangelegd met een elektrische zonneluifel aan de achtergevel. Via de linkerzijde van de villa is er een eigen achterom.

De achtertuin is op het zuidwesten gelegen, circa 26 meter breed en circa 32 meter diep. Het geheel is omheind met begroeid hekwerk. Middels een doordachte aanplant van struiken, bomen en hagen aan de achterzijde van de tuin, is er veel privacy.


♦ ♦ ♦
Objectcode: 06884
Adres:

Tegenbosch 10
EINDHOVEN

 
Vraagprijs: € 900.000,- k.k.
Verkoopstatus: verkocht onder voorbehoud
 
Soort woning: villa
Type woning: vrijstaande woning
 
Afmetingen  
Perceeloppervlakte: 1.149 m²
Woonoppervlakte: 226 m²
Oppervlakte bijgebouwen: 31 m²
Inhoud woning: 1.315 m³
 
Kenmerken  
Object: alarminstallatie • elektrisch toegangshek • garage
Omgeving: aan rustige weg • in bosrijke omgeving • nabij bossen • nabij golfbaan • privacy gelegen

Bijlagen in PDF-formaat:


Meer info op internet:


Directe link naar het huidige object:

Tell-a-Friend bericht

E-mailadres ontvanger:


Uw e-mailadres:


Begeleidend bericht (optioneel):
Cato Makelaars
Adres:

Beemdstraat 5
5653MA EINDHOVEN

Contactpersoon: W.A.M. Kanters
Telefoon: 040-2900620
Website: www.catomakelaars.nl

Qualis NVM Makelaar

Meer informatie over deze Qualis NVM Makelaar treft u hier.


Informatie aanvragen

Uw naam:


Uw e-mailadres:


Uw bericht:


– In exclusieve woonwijk Tegenbosch te Eindhoven – Instapklare, nieuw gebouwde, luxe villa vraagprijs: € 900.000,- k.k. Tegenbosch 10, EINDHOVEN