Deze villa ligt in de luxe villawijk Girouette zeer centraal op het eiland en daardoor erg gewild om te wonen. Girouette is een mooie wijk met een nette infrastructuur. De wijk is geheel ommuurd en voorzien van een automatisch toegangshek dat door de bewoners op afstand geopend kan worden. Winkels, scholen, restaurants, banken en diverse bekende stranden liggen op enkele minuten rijden van Girouette.

De moderne strakke vormgeving van deze villa is uniek op Curacao. De woonverdieping ligt hoog, waardoor het uitzicht zowel aan de voor- als achterzijde geweldig is. Door de grote raampartijen is het zeer licht in de woning. De villa is zodanig ontworpen dat de wind voor een aangenaam klimaat zorgt, waar u zich ook in de villa bevindt. Als u op de porch zit bij het zwembad heeft u een mooi uitzicht en tevens geniet u ook daar van de aangename wind.

Op de woonverdieping vindt u de grote woonkamer met open keuken. De keuken is uitgevoerd in een strak design en in de woonkamer kunnen zowel aan de voorzijde- als achterzijde de schuifpuien worden geopend. Het zwembad ligt centraal met daarom heen de porch. Momenteel is er rondom het zwembad een hek geplaatst, echter dit kan eenvoudig worden verwijderd. De twee slaapkamers en masterbedroom kijken allemaal uit op de porch. De masterbedroom heeft een luxe aparte badkamer en een walk in closet. De twee andere slaapkamers delen samen een badkamer.

Onder de woonverdieping bevinden zich twee bergruimtes, een wasruimte en een ruimte voor de technische installaties van het zwembad en de zonnepanelen. Tevens bevindt zich onder de woonverdieping een groot appartement.

Het appartement

Het appartement beschikt over een grote woonkamer met open keuken. Daarnaast zijn er twee slaapkamers met grote schuifdeuren en een badkamer. De afwerking van het appartement is vergelijkbaar met de strakke lichte afwerking van de villa.

Belangrijkste kenmerken

strakke moderne villa onder architectuur gebouwd
centraal gelegen op het eiland in een gated resort
volop privacy en prachtig uitzicht
3 slaapkamers en 2 badkamers
groot appartement met 2 slaapkamers en 1 badkamer
zwembad
zonnepanelen
deepwell
bouwjaar 2014
groot perceel 1.160 m²
tuin nog niet aangelegd

De aangegeven vraagprijs in Euro’s is gebaseerd op een Euro-Dollar koers van 1,20. prijs USD 695.00


♦ ♦ ♦
Objectcode: 06879
Adres:

Girouette 17
WILLEMSTAD (Curaçao)

 
Prijs: € 580.000,- k.k.
Verkoopstatus: beschikbaar
 
Soort woning: villa
Type woning: vrijstaande woning
Bouwjaar/-periode: 2014
 
Afmetingen  
Perceeloppervlakte: 1.160 m²
 
Kenmerken  
Object: buitenzwembad • elektrisch toegangshek
Omgeving: aan het water • privacy gelegen • vrij uitzicht

Directe link naar het huidige object:

Tell-a-Friend bericht

E-mailadres ontvanger:


Uw e-mailadres:


Begeleidend bericht (optioneel):
Honders/Alting Makelaars
Adres:

De Lind 18
5061HW OISTERWIJK

Contactpersoon: H.P.B. Honders
Telefoon: 013-5232600
Telefax: 013-5232610
Website: www.hondersalting.nl

Qualis NVM Makelaar

Meer informatie over deze Qualis NVM Makelaar treft u hier.


Informatie aanvragen

Uw naam:


Uw e-mailadres:


Uw bericht:


– Villawijk Girouette Curacao – Moderne villa met buitenzwembad prijs: € 580.000,- k.k. Girouette 17, WILLEMSTAD (Curaçao)