In 1977 onder architectuur gebouwd landhuis op een van de meest gewilde locaties tussen Haren en Groningen. De Rijksstraatweg is lommerrijk en kent vele statige villa’s en herenhuizen. Alle voorzieningen van Haren en Groningen liggen onder handbereik. Dit landhuis biedt royale, in elkaar overvloeiende ruimtes die baden in een oase aan licht en toch ieder hun eigen functie hebben.
De charmante living voorzien van een karakteristieke openhaard biedt een fantastisch uitzicht!. Vanuit de muziekkamer die direct aan de living grenst, loopt u het overdekte terras op.
Deze villa kan levensloopbestendig worden bewoond. Op de begane grond is een riante slaapkamer met badkamer. Daarnaast is het huis ook bijzonder geschikt als gezinshuis. Ofschoon in de huidige opzet met vier royale slaapkamers al ruim bemeten, is met een eenvoudige ingreep de grote en hoge zolder eveneens bij het woon/slaapgedeelte te betrekken.


Dit woonhuis is enigszins naar achteren geplaatst op de riante kavel van 1368 m² waardoor er een voorname entree is ontstaan. De tuin biedt volop zon en privacy, en is mooi aangelegd. Aan het einde van de oprit bevindt zich de dubbele garage (circa 39 m²).

Aandachtspunt: Ofschoon het hier gaat om een in de basis prachtig en solide gebouwde villa heeft de tand des tijds enige sporen nagelaten. De villa verkeert hoofdzakelijk in originele jaren ’70 staat en verdient het om te worden verbeterd naar de eisen van de huidige tijd. De karakteristieke kap is gedekt met asbesthoudende leitjes, deze bedekking dient op termijn (2029) te worden vervangen.

Voor de indeling en maatvoering verwijzen wij u naar de plattegronden en voor een goede sfeerimpressie bevelen wij u de video aan.

Bijzonderheden:
- Een architectonisch prachtige en originele villa op geliefde locatie
- Fantastisch uitzicht
- Na beperkte verbetering zal een prachtige, eigentijdse villa kunnen ontstaan. Te denken valt aan een statig rieten dak of juist een modern zinken of leien dak. Dit landhuis kan vele uitstralingen dragen!
- Verwarming middels Brink heteluchtverwarming, warmwatervoorziening door boiler


♦ ♦ ♦
Objectcode: 06860
Adres:

Rijksstraatweg 60 a
HAREN

 
Vraagprijs: € 899.000,- k.k.
Verkoopstatus: beschikbaar
 
Soort woning: landhuis
Type woning: vrijstaande woning
Bouwjaar/-periode: 1997
 
Afmetingen  
Perceeloppervlakte: 1.368 m²
Woonoppervlakte: 290 m²
Oppervlakte bijgebouwen: 39 m²
Inhoud woning: 950 m³
 
Kenmerken  
Object: open haard
Omgeving: buiten bebouwde kom

Directe link naar het huidige object:

Tell-a-Friend bericht

E-mailadres ontvanger:


Uw e-mailadres:


Begeleidend bericht (optioneel):
Verver Jet Winters Makelaars
Adres:

Rijksstraatweg 26 a
9752AE HAREN GN

Contactpersoon: M.Roelofs
Telefoon: 050-5340515
Website: www.ververjetwinters.nl

Qualis NVM Makelaar

Meer informatie over deze Qualis NVM Makelaar treft u hier.


Informatie aanvragen

Uw naam:


Uw e-mailadres:


Uw bericht:


– Haren – Onder architectuur gebouwd Landhuis vraagprijs: € 899.000,- k.k. Rijksstraatweg 60 a, HAREN