"Het Tolhuysch" Jaagpad 1-7, 2343 BS OEGSTGEEST

Echte kwaliteit herken je pas als je het ter plaatse ziet, dus u bent van harte welkom voor een bezichtiging.

Aan de Haarlemmertrekvaart in Oegstgeest bieden wij het fraaie 360 jaar oude rijksmonument Het Tolhuysch te koop aan. Dit prachtige historische pand uit 1657 is geheel gerestaureerd en gemoderniseerd en biedt volop mogelijkheden voor zowel wonen als werken of een combinatie daarvan.

De ligging aan het water, met directe vaarverbindingen naar de Kagerplassen, Leiden en Katwijk en de eigen aanlegsteigers voor meerdere boten, maar ook de eigen boomgaard, binnentuin en afwisselende terrassen maken dit tot een zeer bijzonder object.

Het Tolhuysch heeft tal van unieke en sfeervolle vertrekken, die gekenmerkt worden door fraaie trappenhuizen, eikenhouten én Belgisch hardstenen vloeren, open haarden met decoratieve schouwen en karakteristieke houten balken plafonds.

Het geheel bestaat uit een hoofdgebouw met maar liefst 10 kamers, die naast wonen ook als atelier, kantoor en/of praktijkruimten kunnen worden ingericht. De gehele begane grond is voorzien van vloerverwarming, terwijl er eveneens luchtbehandeling door het gehele pand is aangebracht. Naast Het Tolhuysch is een bijgebouw van 40m² gesitueerd, dat als enkele of dubbele garage, maar ook als guesthouse (sanitair, etc. aanwezig) gebruikt kan worden.

Dit fraaie object met monumentale hekwerken en statige toegangspoorten ligt op een volledig door water en muur omringd perceel eigen grond van maar liefst 2.070m², heeft een inhoud van 1.746m³ en een woonoppervlakte van 455m². Op eigen terrein is volop parkeergelegenheid.

Plezierig is de centrale ligging dichtbij winkelgebieden, scholen, sportaccommodaties en de golfbaan. Maar ook uitvalswegen naar de A44 en de Noordzeekust zijn in directe nabijheid.
De luchthaven Schiphol en grote steden als Amsterdam en Den Haag zijn op 15 autominuten afstand; strand, zee en duinen op slechts 10 minuten.

Kortom: wonen en/of werken in een historisch pand aan het water met alle gemakken en bedrijvigheid van de Randstad in directe omgeving. Bovendien staat Oegstgeest in de top 10 van beste woongemeenten van Nederland.


♦ ♦ ♦
Objectcode: 06847
Adres:

Jaagpad 1 -7
OEGSTGEEST

 
Vraagprijs: € 1.895.000,- k.k.
Verkoopstatus: beschikbaar
 
Soort woning: landgoed
Type woning: vrijstaande woning
Bouwjaar/-periode: 1657
 
Afmetingen  
Perceeloppervlakte: 2.070 m²
Woonoppervlakte: 455 m²
Oppervlakte bijgebouwen: 49 m²
Inhoud woning: 1.746 m³
 
Kenmerken  
Object: aanlegsteiger • airconditioning • alarminstallatie • atelier • elektrisch toegangshek • garage voor meerdere auto's • gastenverblijf • hobbyruimte • kantoor-/praktijkruimte • open haard • rijksmonument • wijnkelder
Omgeving: aan het water • aan vaarroute

Directe link naar het huidige object:

Tell-a-Friend bericht

E-mailadres ontvanger:


Uw e-mailadres:


Begeleidend bericht (optioneel):
Wilbrink & v.d. Vlugt Makelaars
Adres:

Heereweg 231
2161BG LISSE

Contactpersoon: F.R. Wilbrink
Telefoon: 0252-419049
Telefax: 0252-417240
Website: www.onsaanbod.nl

Qualis NVM Makelaar

Meer informatie over deze Qualis NVM Makelaar treft u hier.


Informatie aanvragen

Uw naam:


Uw e-mailadres:


Uw bericht:


– Zuid-Holland – "Het Tolhuysch" vraagprijs: € 1.895.000,- k.k. Jaagpad 1 -7, OEGSTGEEST