Wonen aan Nederhoven 45 is wonen op een uitzonderlijke locatie in een semi vrijstaande woning op een royaal perceel van 508m² in een oase van groen, rust en een fraaie ligging aan het water. U waant zich hier vele vliegmijlen ver weg in een prachtige kindvriendelijke woonomgeving. Deze heerlijk lichte hoekwoning ligt midden in een overweldigende parkachtige omgeving en heeft een verzorgd aangelegde diepe tuin op het zuiden met diverse charmante verborgen plekjes en maximale privacy. Kwaliteit van leven komt hier maximaal tot uiting, terwijl de korte afstand tot De Amstel, Gelderlandplein, diverse basis- en middelbare scholen, sportverenigingen, medische voorzieningen, het Amsterdamse Bos, Zuidas, openbaar vervoer en uitvalswegen eveneens bijdragen tot een kwalitatief uitstekende woonomgeving. Zonder overdrijven is het een absoluut voorrecht om hier te kunnen wonen.

Deze bijzonder aantrekkelijke familiewoning van circa 174m² woonoppervlak én circa 45m² kelder biedt diverse mogelijkheden tot het aanzienlijk vergroten van het woonoppervlak. Alleen al op de begane grond kan er in totaal circa 80m² worden aan- en uitgebouwd. Door deze uitbouw kunnen de slaapkamers op de eerste verdieping toegang krijgen tot een ruim dakterras. Indien u tevens opteert voor een opbouw, kunt u het totale woonoppervlak bijna verdubbelen tot maar liefst circa 335m². De gemeente heeft hier reeds schriftelijke toestemming voor gegeven. Het huisvesten van een au-pair of het hebben van een riante werkruimte behoren dan eenvoudig tot de mogelijkheden. Nederhoven 45 wordt in huidige staat opgeleverd.

De gemeente Amsterdam biedt de mogelijkheid de erfpachtcanon eeuwigdurend af te kopen. Voor Nederhoven 45 geldt, op basis van de huidige rekentool en onder voorbehoud definitieve aanbieding van de gemeente Amsterdam, zeer aantrekkelijke voorwaarden.

Globale indeling:
Kelder (circa 45m²)
Mooie ruimte met aansluitingen ten behoeve van de wasmachine en wasdroger, vaste kasten en tevens ideaal voor wijn, opslag en diverse vrijetijdsbestedingen, zoals bijvoorbeeld fitness. In de kelder bevindt zich tevens de cv-combiketel. De stahoogte is circa 2.12m.

Begane grond (circa 92m²)
Entree, tochtportaal met garderobe en toegang tot de kelder, grote en lichte hal met een heerlijke ruimtelijke beleving, vide en separate toiletruimte met fonteintje, gesloten keuken voorzien van een in hoek opgestelde keukeninrichting met diverse inbouwapparatuur en een kleine licht en sfeer verhogende erker, tuingerichte living met circa 11 meter brede raampartijen, open gashaard, bibliotheek en een schuifpui naar de fraai aangelegde achtertuin aan het water. Op de begane grond ligt een mooie Panga Panga (Wengé) parketvloer.

Eerste verdieping (circa 82m²)
Comfortabele trapopgang met een vide, overloop, slaap-/werkkamer gelegen aan de voorzijde, tweede slaapkamer met vaste kasten en uitzicht over het park, derde ruime slaapkamer met een fantastisch uitzicht over de achtertuin en natuurrijke omgeving, master bedroom met een badkamer en suite voorzien van een douche, ligbad en duo wastafelmeubel, separate tweede toiletruimte en een tweede badkamer met een daklicht, douche en wastafel.

Tuin
Verzorgd aangelegde voor-, zij- en achtertuin. De achtertuin van maar liefst 312m² (circa 20 meter diep) is gelegen op het zuiden, direct aan het water en het ecolint tussen De Amstel en het Amsterdamse Bos. De tuin biedt naast het vele groen en het volledige vrije uitzicht een gezellig overdekt terras, diverse verborgen zitjes en een houten schuur.

Bijzonderheden:
-De woning kan vergroot worden tot circa 335m² woonoppervlak en circa 60m² aan dakterras;
-Zonnige achtertuin van circa 312m² (circa 20 meter diep) gelegen aan een ecolint;
-Perceeloppervlak 508m²;
-Bouwjaar 1962;
-De erfpachtcanon is Euro 1.558,73 per jaar tot en met 31 augustus 2036;
-Oplevering in overleg.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is door Ramón Mossel Makelaardij o.g. B.V. met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is Ramón Mossel Makelaardij o.g. B.V. de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.


♦ ♦ ♦
Objectcode: 06839
Adres:

Nederhoven 45
AMSTERDAM

 
Vraagprijs: € 1.350.000,-
Verkoopstatus: verkocht
 
Soort woning: woonhuis
Type woning: hoekwoning
Bouwjaar/-periode: 1962
 
Afmetingen  
Perceeloppervlakte: 508 m²
Woonoppervlakte: 174 m²
Oppervlakte bijgebouwen: 53 m²
Inhoud woning: 762 m³
 
Kenmerken  
Object: airconditioning • alarminstallatie • bibliotheek • open haard • wijnkelder
Omgeving: aan het water • aan park • aan rustige weg • beschutte ligging • nabij bossen • nabij golfbaan • nabij natuurgebied • nabij openbaar vervoer • nabij ruiterpaden • nabij snelwegen • nabij winkels • privacy gelegen • rand van de stad • vrij uitzicht

Directe link naar het huidige object:

Tell-a-Friend bericht

E-mailadres ontvanger:


Uw e-mailadres:


Begeleidend bericht (optioneel):
Ramón Mossel Makelaardij
Adres:

Maasstraat 128
1078HP AMSTERDAM

Contactpersoon: R.A.C. Mossel
Telefoon: 020-3052662
Telefax: 020-3052664
Website: www.ramonmossel.nl

Qualis NVM Makelaar

Meer informatie over deze Qualis NVM Makelaar treft u hier.


Informatie aanvragen

Uw naam:


Uw e-mailadres:


Uw bericht:


– Parkachtige omgeving – Spacious and green vraagprijs: € 1.350.000,- Nederhoven 45, AMSTERDAM