Schitterend gelegen LUXE en MODERNE VRIJSTAANDE ZES-KAMER VILLA met eigen vrijstaande bewoonbare studio. Het geheel is een unieke combinatie van een moderne robuuste villa in het landelijke achterland, met uitzicht op het Bergse Bos, en aan de voorzijde de Rotte met eigen aanlegsteiger. In 2010 tot aan heden is de ontwikkeling tot stand gekomen van deze fantastische woning. De woning is in elk detail zeer kundig doorgevoerd met een hoogwaardig afwerkingsniveau. Door middel van een transparante loftachtige gang lijkt het erop dat de villa in twee gedeeltes is gebouwd, waardoor dit een zeer speels effect geeft aan de woning.
Het geheel is gelegen op een perceel grond van totaal 958 m², maar door de uitzichten rondom de woning beleeft men of je helemaal alleen in de natuur woont, terwijl op nabije afstand de dorpskern van Hillegersberg, Bergschenhoek en Bleiswijk ligt, met al haar winkels voor de dagelijkse behoeften, scholen, recreatievoorzieningen zoals tennis-, voetbal- en hockeyverenigingen, de golfbaan, alsmede openbaar vervoer en uitvalswegen naar o.a. het centrum van Rotterdam.


Indeling

Begane grond/woonverdieping: via een op afstand bedienbaar hekwerk is het perceel te bereiken alwaar meerdere mogelijkheden zijn voor parkeren.
Entree, hal met garderoberuimte, modern toilet en bijkeuken voorziening. Aan de voorzijde van de woning is de woon-/zitkamer gesitueerd met een bibliotheek/leesruimte, ook hier een schitterend uitzicht over de Rotte en de voorgelegen weilanden. Aan de achterzijde over bijna de volle breedte, is de zeer luxe en sfeervolle woonkeuken gesitueerd welke is voorzien van een moderne keuken met werk- en kookeiland en luxe inbouwapparatuur. Aansluitend aan deze woonkeuken en afgescheiden door een luxe brede gashaard, is de eetruimte voor en met gasten. Aan de achterzijde is een breed terras met een fantastisch uitzicht op het achterland.

Beneden verdieping: via een schitterende trap in de vide is deze verdieping te bereiken. Lange gang met vasten kasten alwaar bergruimte en de technische voorzieningen zitten. Aan de achterzijde is de hoofdslaapkamer gesitueerd, welke een eigen inloopkast heeft, een eigen badkamer en toilet en een schuifpui naar het terras grenzend aan de achtergelegen singel. Aan de voorzijde zijn twee luxe slaapkamers gelegen die beide geschakeld zijn aan een moderne badkamer voorzien van een bad, douche, toilet en dubbele wastafel, alsmede een walk-in closet. Beide voorzien van een schuifpui. Aan de zijkant ligt ook een luxe slaapkamer met een eigen badkamer voorziening en toilet. Via de gang is het luxe binnenzwembad te bereiken met de welnessruimte voorzien van een sauna.

Vrijstaande studio: entree, keukenruimte en toilet, woonkamer met vaste kasten, badkamer voorzien van een douche en wastafel. Aan de achterzijde bevindt zich nog een inpandige berging.

Algemeen
• Bouwjaar 2010-2015
• Woonoppervlakte 425 m²
• Inhoud 1300 m³
• Gelegen op 958 m² eigen grond
• Woning volledig geïsoleerd en v.v. grote schitterende raampartijen

Wij zijn de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen makelaar mee te nemen voor uw belangenbehartiging bij de aankoop van uw toekomstig huis!

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.


♦ ♦ ♦
Objectcode: 06828
Adres:

Rottekade 44
BERGSCHENHOEK

 
Vraagprijs: € 2.695.000,- k.k.
Verkoopstatus: beschikbaar
 
Soort woning: villa
Type woning: vrijstaande woning
Bouwjaar/-periode: 2011
 
Afmetingen  
Perceeloppervlakte: 958 m²
Woonoppervlakte: 425 m²
Oppervlakte bijgebouwen: 47 m²
Inhoud woning: 1.300 m³
 
Kenmerken  
Object: aanlegsteiger • alarminstallatie • binnenzwembad • elektrisch toegangshek • sauna
Omgeving: aan het water • in bosrijke omgeving • landelijk gelegen • nabij openbaar vervoer • nabij snelwegen • nabij winkels • vrij uitzicht

Bijlagen in PDF-formaat:


Meer info op internet:


Directe link naar het huidige object:

Tell-a-Friend bericht

E-mailadres ontvanger:


Uw e-mailadres:


Begeleidend bericht (optioneel):
Baljon & Mora Makelaars
Adres:

Straatweg 233
3054AH ROTTERDAM

Contactpersoon: Secretariaat
Telefoon: 010-4223000
Website: www.baljonenmora.nl

Qualis NVM Makelaar

Meer informatie over deze Qualis NVM Makelaar treft u hier.


Informatie aanvragen

Uw naam:


Uw e-mailadres:


Uw bericht:


– Bergschenhoek – Landelijk gelegen moderne vrijstaande villa vraagprijs: € 2.695.000,- k.k. Rottekade 44, BERGSCHENHOEK