Prachtig gerenoveerd en gemoderniseerd vrijstaand woonobject aan de rand van de woonwijk Hoebenakker te Nederweert. Een zelf te ontwikkelen / door te verkopen bouwkavel van ca. 426 m2 maakt onderdeel uit van dit object!

Dit object is oorspronkelijk gebouwd omstreeks 1930 en is de afgelopen jaren op een diversiteit van punten verbouwd. Het object is gelegen op een schitterend perceel van ca. 1284 m2. De kavel beschikt over veel groen en is rondom vrij gelegen! Het object beschikt over een vrijstaande garage, 3 slaapkamers, een ruime woonkamer, een ruime tuinkamer / werkkamer en een sfeervolle afwerking.

De aanhorige bouwkavel kan door de toekomstig eigenaar aan een derde verkocht worden t.b.v. het ontwikkelen van een woonhuis. Nadere informatie hieromtrent is via ons kantoor danwel de gemeente Nederweert verkrijgbaar.

Indeling begane grond:
De officiële entree van de woning is gelegen aan de voorzijde van het object. Direct bij binnenkomst vallen de hoge plafonds op! De ontvangsthal, o.a. voorzien van glas-in-lood ramen en de originele tegelvloer, biedt toegang tot de woonkamer en de bovenverdieping. Vanuit de ontvangsthal is de provisiekelder toegankelijk.
De woonkamer is het resultaat van een samenvoeging van de oorspronkelijke keuken en de woonkamer wat resulteert in een heerlijke, lichte leefruimte! De plafondhoogte is maar liefst 2,75 meter! De woonkamer beschikt over een rustieke eikenhouten vloer en dubbele openslaande deuren richting de tuin. De aanwezige gashaard is een prettig sfeerelement in deze ruimte. De grote raampartijen aan de gevels zorgen voor een heerlijke daglichttoetreding.

Vanuit de woonkamer toegang tot de keuken. De keuken beschikt over een tegelvloer en gestucte wanden en plafonds. De keukenopstand, welke geheel passend is in stijl en afwerking van de woning, dateert van 2008. De keuken is voorzien van een vaatwasser, oven, koelkast, afzuigkap, los fornuis en betonnen werkblad. Vanuit de keuken is de nok van dit woongedeelte zichtbaar waarbij enkele gordingen in het zicht zijn gebleven en waarbij tevens handig gebruik is gemaakt van de aanwezige bergruimte!

Vanuit de keuken is de badkamer toegankelijk. De badkamer is geheel betegeld en beschikt over een ligbad, inloopdouche, dubbele wastafel en mechanische ventilatie.

Vanuit de keuken toegang tot de zeer ruime werkkamer / speelkamer / tuinkamer. Deze ideale extra ruimte beschikt deels over een eiken parketvloer en deels over een tegelvloer. Vanuit deze ruimte is de moderne toiletruimte toegankelijk alsmede een bergkast met plaatsing van de wasmachine en de cv-ketel (Nefit, 2007). Een vlizotrap biedt toegang tot de handige bergruimte. Middels een loopdeur en dubbele openslaande deuren biedt deze ruimte toegang tot het sfeervolle en ruime overdekte terras.

Vanuit de ontvangsthal toegang tot de eerste verdieping: De gehele eerste verdieping is voorzien van een parketvloer en gestucte wanden en plafonds. De houten kapconstructie is voor een groot gedeelte in het zicht gelaten, waardoor de kenmerkende sfeer van deze woning nogmaals wordt benadrukt! Vanaf de eerste verdiepingsvloer bieden alle kamers zicht tot aan de nok van het object, wat een heerlijk gevoel van ruimte geeft!

Indeling bovenverdieping:
De bovenverdieping bestaat uit 3 slaapkamers, waarvan 2 kinderslaapkamers en 1 ouderslaapkamer. 1 kinderslaapkamer is voorzien van een sfeervolle vide! De ouderslaapkamer is zeer ruim van opzet en beschikt naast een royale vaste kast over een wastafel en douchemogelijkheid op de slaapkamer. Vanuit de overloop is een separate toiletruimte toegankelijk.

Achtertuin:
De achtertuin is toegankelijk vanuit de woonkamer en de tuinkamer middels openslaande deuren. De achtertuin is op het zuiden georiënteerd en beschikt over een keurig aangelegde beplating. In de achtertuin is een grondwaterpomp aanwezig. De recent gerealiseerde houten overkapping is voorzien van een tweetal daklichten ten behoeve van de lichtinval. De aanwezige houtkachel (welke ter overname wordt aangeboden) zorgt er voor dat het onder deze overkapping niet alleen in de zomer maar ook nog in vroege lente en de late nazomeravonden heerlijk toeven is.

Bouwkavel:
De kadastrale percelen Nederweert A 6310, 1014 en 603 vormen tezamen een bouwkavel ter grootte van ca. 426 m2, waarvan het eigendom rust bij de eigenaar van het onderhavig object. Deze bouwkavel is thans is gebruik als extra tuingrond bij de huidige woning. Tevens is op deze grond de aanwezige garage geplaatst. De nieuwe eigenaar van het onderhavig object heeft de mogelijkheid om deze bouwkavel voor eigen rekening en risico aan een derde te verkopen / voor eigen rekening en risico zelf te ontwikkelen zodat op deze kavel een woonhuis gerealiseerd kan worden. Meer informatie omtrent de bouwmogelijkheden van deze kavel kan verkregen worden via de gemeente Nederweert. Let wel, u hoeft deze extra bouwkavel niet te exploiteren, u kunt de huidige toestand van de grond als tuin met garage in stand houden!

Algemeen:
Deze woning is gedurende de afgelopen jaren veelvuldig verbouwd met bijzonder respect voor het sfeervolle verleden. Onder andere de originele deuren met origineel deurbeslag, originele tegelvloer in de hal en de houten kapconstructie in het zicht zijn daar het bewijs van. Daarentegen beschikt de woning over moderne zaken als dakisolatie, spouwmuurisolatie, vloerisolatie, gedeeltelijk dubbel glas, een cv-ketel uit 2007, vernieuwde elektra en gemoderniseerd leidingwerk. Een object met een dergelijke afwerking en sfeer kom je maar zelden tegen!


♦ ♦ ♦
Objectcode: 06817
Adres:

Rijksweg Noord 9
NEDERWEERT

 
Vraagprijs: € 475.000,- k.k.
Verkoopstatus: beschikbaar
 
Soort woning: eengezinswoning
Type woning: vrijstaande woning
Bouwjaar/-periode: 1930
 
Afmetingen  
Perceeloppervlakte: 1.284 m²
Woonoppervlakte: 144 m²
Oppervlakte bijgebouwen: 43 m²
Inhoud woning: 559 m³
 
Kenmerken  
Object: carport • garage
Omgeving: nabij natuurgebied • nabij snelwegen • vrij uitzicht

Bijlagen in PDF-formaat:


Directe link naar het huidige object:

Tell-a-Friend bericht

E-mailadres ontvanger:


Uw e-mailadres:


Begeleidend bericht (optioneel):
Dwars Makelaars
Adres:

Emmasingel 5
6001BA WEERT

Contactpersoon: R.F.M. Dwars
Telefoon: 0495-537599
Telefax: 0495-537564
Website: www.dwarsmakelaars.nl

Qualis NVM Makelaar

Meer informatie over deze Qualis NVM Makelaar treft u hier.


Informatie aanvragen

Uw naam:


Uw e-mailadres:


Uw bericht:


– Aan de rand van Nederweert – Gerenoveerde jaren '30 woning vraagprijs: € 475.000,- k.k. Rijksweg Noord 9, NEDERWEERT