In één van de mooiste straten van Noordwijk Binnen gelegen prachtig monumentaal 18e-eeuws Patriciërshuis met inpandig appartement, koetshuis en royale, fraai aangelegde achtertuin en 2 binnenplaatsen. Het royale statige herenhuis, geschikt voor dubbele bewoning en/of kantoor aan huis, ligt op een riant perceel eigen grond van maar liefst 1.745m². Woonoppervlakte 658m², inhoud 2.537m³.

Indeling: bordestrap naar entree en vestibule. Lange gang, welke het pand in een rechter en een linkerdeel splitst. Het rechterdeel heeft een voorkamer, middenkamer en tuinkamer, die met elkaar verbonden zijn d.m.v. en suite deuren. Het linkerdeel heeft een voorkamer en een achterkamer met toegang tot een badkamer met ligbad, wastafel en toilet. Tussen beide kamers in ligt de woonkeuken met toegang tot een kleine hal met buitendeur en deur naar de kelder. Alle kamers en de keuken zijn uitgerust met een schouw, al dan niet voorzien van een rookkanaal. Het trappenhuis geeft halverwege de bordestrap toegang tot de toiletruimte.

1e Etage: overloop met 2 royale slaapkamers en een middelgrote 3e slaapkamer. Eén van de kamers heeft een doucheruimte en toegang tot een bergruimte. De badkamer op deze etage is uitgerust met een ligbad en 2 wastafels.

2e Etage: overloop met keukenblok en toiletruimte en 4 royale zolderkamers.

Indeling appartement: trap naar de eigen entree op de 1e etage met woonkamer, woonkeuken en badkamer met ligbad, wastafel en toilet. Trap naar de zolderetage met overloop, voorzien van een keukenblok, toiletruimte, royale (werk)ruimte en deur naar een royale zolderkamer, geschikt voor logeer-/werk-/fitnesskamer.

Een zeer bijzonder object met verrassende ruimten en tal van originele details als monumentaal lijstwerk, muurschilderingen, plafond ornamenten in meerdere kamers, luiken en marmeren accenten.

Het koetshuis (82m²) met entresol en vide, dubbele toegangsdeuren en 2 extra (loop)deuren heeft een keukenblad met spoelbak, een toilet en een douche. Deze ruimte, die gerenoveerd is en thans in gebruik is als atelier, heeft een eigen toegangspoort.

Dit is een unieke kans om te wonen in een statig monumentaal herenhuis, dat klasse en grandeur uitademt, maar wel dient te worden gemoderniseerd.

Ook de ligging is uniek; middenin de oude dorpskern van Noordwijk Binnen, met beschermd dorpsgezicht, restaurants en het sfeervolle winkelgebied op loopafstand.


♦ ♦ ♦
Objectcode: 06804
Adres:

Voorstraat 69
NOORDWIJK ZH

 
Vraagprijs: € 2.300.000,- k.k.
Verkoopstatus: beschikbaar
 
Soort woning: herenhuis
Type woning: vrijstaande woning
Bouwjaar/-periode: 1740
 
Afmetingen  
Perceeloppervlakte: 1.745 m²
Woonoppervlakte: 658 m²
Oppervlakte bijgebouwen: 82 m²
Inhoud woning: 2.537 m³
 
Kenmerken  
Object: gastenverblijf • open haard
Omgeving: aan rustige weg • in dorpscentrum • nabij bossen • nabij golfbaan • nabij openbaar vervoer • nabij snelwegen • nabij winkels

Meer info op internet:


Directe link naar het huidige object:

Tell-a-Friend bericht

E-mailadres ontvanger:


Uw e-mailadres:


Begeleidend bericht (optioneel):
Wilbrink & v.d. Vlugt Makelaars
Adres:

Heereweg 231
2161BG LISSE

Contactpersoon: F.R. Wilbrink
Telefoon: 0252-419049
Telefax: 0252-417240
Website: www.onsaanbod.nl

Qualis NVM Makelaar

Meer informatie over deze Qualis NVM Makelaar treft u hier.


Informatie aanvragen

Uw naam:


Uw e-mailadres:


Uw bericht:


– Zuid-Holland – Prachtig monumentaal 18e-eeuws royale herenhuis vraagprijs: € 2.300.000,- k.k. Voorstraat 69, NOORDWIJK ZH