Deze schitterende moderne villa ligt in een rustige, doodlopende straat direct aan de Don Cayo golfbaan in Altea La Vella.

Vanaf deze unieke locatie geniet deze villa van een goede zonneligging, rust en een prachtig uitzicht over de golfbaan en de omgeving.

Het moderne design van de villa past perfect in de groene omgeving. Via een stijlvolle buitendeur betreedt men het pand direct in enorme vide.

Op de 1e bovenetage vindt men vier slaapkamers, twee badkamers en een ruime berging.

Een open trap leidt naar de begane grond, waar het hoge plafond voor ruimte en licht zorgt. Hier bevindt zich de hoofdslaapkamer met moderne ensuite badkamer, inloopdressing en kantoor.

De ruime open keuken met Corian kookeiland en Miele toestellen en de woonkamer hebben een directe toegang tot het terras met overloopzwembad en de verlaagde 'chill-out'.

De toegepaste natuursteen zorgt voor een klasse volle uitstraling

Verder is er een gastentoilet, ruime bijkeuken, vloerverwarming en centrale airconditioning met temperatuurregeling per kamer.

Verdere extra's : volledig omheinde tuin met tuinverlichting en irrigatiesysteem. Carport voor 2 auto's en automatische toegangspoort. Stenen vloer in stijlvol houtmotief, alarm, centrale elektrische verwarming en zonnepanelen.

Een top villa op een toplocatie!


* Vergelijkbare woningen:
ZIE OOK www.qualis.nl/06802
ZIE OOK www.qualis.nl/06780


Dit object is slechts een voorbeeld van onze totale portefeuille. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende inventarisatie van uw wensenprofiel. Op basis hiervan sturen wij u een persoonlijke selectie van woningen retour. Meer informatie over Qualis International in Spanje treft u hier aan.


♦ ♦ ♦
Objectcode: 06803
Adres:

ALTEA LA VELLA (Spanje)

 
Prijs: € 1.450.000,- k.k.
Verkoopstatus: beschikbaar
 
Soort woning: villa
Type woning: vrijstaande woning
 
Afmetingen  
Perceeloppervlakte: 1.170 m²
Woonoppervlakte: 370 m²
 
Kenmerken  
Object: buitenzwembad • carport • elektrisch toegangshek
Omgeving: nabij golfbaan

Directe link naar het huidige object:

Tell-a-Friend bericht

E-mailadres ontvanger:


Uw e-mailadres:


Begeleidend bericht (optioneel):
Qualis Nederland
Telefoon: 0416-315501
Telefax: 0416-315499


Informatie aanvragen

Uw naam:


Uw e-mailadres:


Uw bericht:


– Altea La Vella, Costa Blanca Noord, Spanje – Prachtige moderne villa aan de Don Cayo golfbaan prijs: € 1.450.000,- k.k. ALTEA LA VELLA (Spanje)