Karakteristieke woonboerderij, volledig woonprogramma gesitueerd op de begane grond. Twee multifunctionele bijgebouwen en royale tuin gelegen in het prachtige buitengebied van Terschuur. Met unieke kans om naastgelegen gelegen grond van 28.170 m² bij te kopen!

Bouwjaar woning: 1960
Perceel oppervlakte: 8.370 m²
Inhoud woning circa: 681 m³
Gebruiksoppervlakte circa: 192 m²

Beschrijving woning:
Begane grond:
Entree, hal, toiletruimte met vrijdragend toilet voorzien van betegeling tot aan het plafond en mechanische ventilatie. De sfeervolle woonkamer is voorzien van natuurstenen vloer en een open haard met Franse schouw. De grote raampartij aan de achterzijde van de woning geeft een fraai uitzicht over de tuin. Op de benedenverdieping zijn diverse authentieke details zichtbaar zoals de houten balken in de woonkamer. De landelijke woonkeuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur te weten: inductiekookplaat, afzuigkap, (stoom-) oven, magnetron, vaatwasser. Tevens is de keuken voorzien van een sfeervolle schouw.

Via de hal heeft u tevens toegang tot de studeerkamer, slaapkamer en badkamer grenzend aan de slaapkamer. Deze ruimtes zijn gesitueerd op de begane grond. De studeerkamer is net als de royale slaapkamer voorzien van grote raampartijen en een sfeervolle laminaatvloer. De badkamer is uitgerust met fraaie betegeling tot aan het plafond, wastafelmeubel, massage/stoom douche voorzien van thermostaatkraan en een vrijdragend toilet. In de tussenhal is de wasmachine- en droger aansluiting gesitueerd.

Etage:
Toegang tot de eerste etage middels een stijlvolle houten trap. De overloop is voorzien van vaste kasten. De badkamer is uitgerust met een vrijdragend toilet, wastafelmeubel, douche voorzien van thermostaatkraan, ligbad, designradiator en mechanische ventilatie. Tevens is de badkamer betegeld tot aan het plafond en voorzien van een Velux dakraam.

Bijgebouw 1:
Het bijgebouw, met een royale oppervlakte van ruim 300 m², stenenvoet (circa 1 meter) en is opgetrokken uit hout. Tevens voorzien van TL-verlichting, krachtstroom, diverse stopcontacten en een betonvloer. Tevens beschikt de helft van het bijgebouw over een geïsoleerd dak en is het dak in zijn geheel voorzien van metalen platen waarop 32 zonnepanelen gesitueerd zijn, vier units van acht panelen. Een handmatig te openen garagedeur geeft tevens toegang tot het bijgebouw.

Bijgebouw 2:
Het tweede bijgebouw, van ruim 95 m², is opgetrokken uit steen en voorzien van een betonvloer. Het bijgebouw is opgedeeld in twee compartimenten welke beide een aparte ingang hebben. Het eerste compartiment is voorzien van een halletje, gaskachel, aparte toilet met fontein en multifunctionele kamer. Het tweede compartiment beschikt over vijf hondenkennels, een stal voor een paard en/of pony’s, een wasplaats, verlichting, afvoer en drainagegoot.

Bijzonderheden:
- Fantastische landelijke ligging met prachtige uitkijk op Den Olden Florus
- Korte afstand tot dorpskern
- Zeer geschikt voor liefhebbers van paarden en andere dieren
- Er is de mogelijkheid om naastgelegen grond van 28.170 m² (Gemeente Barneveld, sectie A, nummer 2618) bij te kopen.

Deze geweldige boerderij met unieke ligging is absoluut een bezichtiging waard!


♦ ♦ ♦
Objectcode: 06798
Adres:

Nieuw Hofweg 2
TERSCHUUR

 
Prijs: op aanvraag
Verkoopstatus: verkocht
 
Soort woning: woonboerderij
Type woning: vrijstaande woning
Bouwjaar/-periode: omstreeks 1920
 
Afmetingen  
Perceeloppervlakte: 8.370 m²
Woonoppervlakte: 192 m²
Oppervlakte bijgebouwen: 511 m²
Inhoud woning: 681 m³
 
Kenmerken  
Object: garage voor meerdere auto's • kantoor-/praktijkruimte • open haard • rietenkap
Omgeving: aan rustige weg • open ligging • vrij uitzicht

Meer info op internet:


Directe link naar het huidige object:

Tell-a-Friend bericht

E-mailadres ontvanger:


Uw e-mailadres:


Begeleidend bericht (optioneel):
Zielman Makelaardij
Adres:

Dorpsstraat 44
3881BE PUTTEN

Contactpersoon: H.A. van de Beek
Telefoon: 0341-360244
Telefax: 0341-360595
Website: www.zielman.nl

Qualis NVM Makelaar

Meer informatie over deze Qualis NVM Makelaar treft u hier.


Informatie aanvragen

Uw naam:


Uw e-mailadres:


Uw bericht:


– Putten, Gelderland – Woonboerderij met twee functionele bijgebouwen prijs: op aanvraag Nieuw Hofweg 2, TERSCHUUR